.......

Hii BiTcH

New member
.......

אם אני ימות נראה לכם שמישהו ישים לב? כי לי לא נראה... החיים שלי הסתיימו...הכול דיכאון... אם אני לא רושמת הודעות סימן שהתאבדתי

NoWords

New member
זו לא הדרך מותק../images/Emo70.gif

אני בטוחה שהבעיה שלך לא כזו רצינית שהיא שווה את החיים שלך דייייייייי! התאבדות היא לא פיתרוןןןןןןן!

cobainos

New member
ממממ אני מניח שאני יודע מה זה

קשור לקובי הזה?רוצה שנרביץ לו?

Hii BiTcH

New member
:(

קובי אומר שאני צריכה לעשות בדיקה כי כנראה הזה שלו נגע בזה שלי שהזה שלו היה רטוב.. זה אומר שאני צריכה לעשות בדיקת דם כי יש סיכוי שאני בהריון.. הלימודים שלי מדרדרים קשות ואמא שלי רבה איתי כל היום!!!!!! נגמרו לי החיים

Hii BiTcH

New member
ואם זה לא הספיק...

אני מפחדת רצח מזריקות אז אני לא רוצה בדיקת דם וגם הוא אמר שהוא מתאבד אם אני אומרת למישהו... והוא בכה לי בטלפון והייתי כזאת חסרת אונים...

רויטל תצרי איתי קשר באופן דחוף

בנייד שלי השארתי לך את זה במסרים בתודה רועי נ"ב זה בקשר חנושא המדובר

ofir_y

New member
כמה דברים

1. בדיקת הריון קונים בסופר פארם , לא צריך לעשות בדיקת דם. 2. הסיכוי לזה שנכנסת להריון - אפסי (אבל קיים). 3. את וחבר שלך הוכחה חייה למה לא עושים דברים כאלה בגילאים כאלה, גם אם את חושבת שיש לך "ראש של בת 20" (ציטוט).

Hii BiTcH

New member
אופיר....

הוא נתן את הקונדום לאח שלו כי אני הכנסתי לו לראש שלא יהיה צורך בזה.. ואני מפחדת רצח לא חשוב כמה תרד עלי זה לא יעזור

ofir_y

New member
אף אחד לא מנסה לרדת עלייך

כולם עושים טעויות, החוכמה היא ללמוד מהן. אין לך מה לפחד רצח... גם ככה, במין מלא *עד הסוף* הסיכוי להיכנס להריון הוא לא 100%. אז תוסיפי לזה שזה רק רטיבות, ושזה בכלל היה מבחוץ... חבל להלחץ סתם.

Hii BiTcH

New member
אבל...

הוא בוכה לי בטלפון שאני יעשה בדיקה...ואני לא רוצה לעשות!!!!!!!!

ofir_y

New member
תסבירי לחבר החכם שלך

שילך לסופר-פארם, יקנה ערכה לבדיקת הריון (כמה עשרות שקלים) שזה לא משהו עם מחטים או זריקות... זה כמו בדיקת שתן פשוטה. וזהו... לא צריך שום בדיקת דם.

ofir_y

New member
יש ספר הוראות בערכה.

אם את מפחדת שיש פה משהו כואב או דבר כזה, אז אני אומר לך מראש שאין. זה לא בדיקה חודרנית (כמו בדיקת דם לדוגמא) לילה טוב.

Hii BiTcH

New member
דבר אחרון...

תודה תודה תודה ושוב תודה על הכול מאמי... הלכתי לישון לילה טוב לך

אוי נו.....

ראסמי זו ההוכחה שלך וזה שלא עושים דברים כאלה בגילך... בכל אופן אני יכולה להרגיע אותך שגם לי ולחבר שלי היה משהו דומה... רק שהייתי עם תחתון אבל חוטיני והזה שלו דיי נגע בשלי ונורא פחדנו וזה היה סתם תאימיני לי לא שווה להלחץ כי זה סיכוי אפסי שזה יקרה!! קני את הבדיקה הזו בסופרפארם עולה 30 שקל ותפיגי את דאגותייך!

actress

New member
למנהלים הודעות מהסוג הזה צריכות ל

לעבור לדרג הגבוה לטיפול ואם ההודעה אכן רצינית אז לטפל בזה מהר ואם זה סתם בצחוק עדיין צריך לטפל בהודעות אובדניות שכאלו.

למעלה