27 בינואר כיום הזיכרון הבינלאומי

p a l o m a

New member
27 בינואר כיום הזיכרון הבינלאומי

האו"ם אישר פה אחד: יום זיכרון בינ"ל לשואה העצרת הכללית של האו"ם קבעה את ה-27 בינואר כיום הזיכרון הבינלאומי לשואה. לאחר האישור הביעו נציגי מדינות מוסלמיות את הסתייגויותיהן, לפיהן "השואה אינה הטרגדיה האנושית היחידה", וההחלטה צריכה לכסות את כל מקרי רצח העם האחרים. השגריר גילרמן הודה למדינות וסיים את דבריו בעברית: "שהחיינו וקיימנו והגיענו לזמן הזה". מלכיאור: "מוטב מאוחר מאשר לעולם לא". התקציב ליישום: 350 אלף דולר לשנתיים יצחק בן-חורין, וושינגטון

אנימו

New member
אכן החלטה חשובה ומקוה שלא תשמש

לארצות אחרות קרדום לחפור בו . ואגב - האם יציינו עכשיו בישראל 2 ימי שואה? שהרי לא מתקבל על הדעת שיתעלמו מיום השואה הבינלאומי.

אנימו

New member
ואני מתחברת לכאן כי אצלי זה מתקשר

לקטסטרופה , ההתבטאות הזו של חברי כנסת ובחירי עם, אבל "זה מה יש ועם זה צריך לנצח"....אומרת חברה טובה שלי. אימרי שפר

אנפה2

New member
אז מה יהיה לנו עוד יום של אבל,../images/Emo7.gif

בלי בתי קפה, בלי טלויזיה, בלי קולנוע, רק אצל היהודים יש כל כך הרבה ימי עצב. ובעצם כמעט כל שבוע פיגוע, חייל שנהרג, אוף כמה קשה להיות יהודי.

אנפה2

New member
המחשב השואב ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני אבדתי שליטה, אני שמה לב שאני בפיגור בעבודות הבית, ואני מאשימה את המחשב, כל הזמן אני רצה לראות, אם קיבלתי מסר, אם כתבתם משהו חכם ויש לי להוסיף על זה, ובכלל מה קורה בחוץ, במקום לטלפן לחברות שפעם היה עיסוק לא קטן בשבילי , הגיע המחשב ותפש את מקומן של שיחות הנפש במסגרת הזמן הפנוי. האם גם אצלכם זה ככה, כנראה אני צריכה לעבור חינוך מחדש לגבי פעילות ושעות מחשב.

odo13z

New member
מודה. גם אצלי. מזניח הכל......./images/Emo7.gif

סוג של התמכרות. יותר טוב מסיגריות , או אלכוהול או הימורים אבל בכל זאת.

אנפה2

New member
יש לי שורב אבק גדול, ושואב אבק

פרוסמן קטן, נישא על הכתפיים, הקטן לא שואב בכלל או שאני לא יודעת להשתמש בו ? מה דעתכם, שמתי את היד ליד פיית השאיבה ונדה, לא קורא שום נס,והוא חדש יחסית ככה שאי אפשר להגיד מקולקל, לי נראה שכל כלי העזר הם סתם צעצועים שבאים לעבוד עלינו, פעם אודטה המליצה על השואב הזה, וקיבלתי אותו מתנה באחד האירוחים שלי, בטח אודטה מתוגמלת, וזה מין פרסום סמוי. ואם אני טועה ומישהו יש לו , שיגיד לי מה לא בסדר אצל שלי.

בת אל 7

New member
היא שכחה בכלל ללחוץ על הכפתורים,

וזה מזכיר לי בזמן העבודה יצא רופא והתחיל להשתולל שהמחשב שלו לא עובד נכנסתי לחדרו הסתכלתי לראות מה הבעיה , לבסוף גיליתי שלא היה מחובר בכלל לחשמל, השטקר היה בחוץ.

cara13

New member
אנפה יקירתי,בקשר לשואב הקטן של

פרוסמן,יש לי אחד כזה והוא מעולה.ממה שאת מתארת,כנראה לא מגיע אליו חשמל,אולי המפסק לא בסדר.את אומרת שהוא חדש יחסית,אולי תפני לאחת מחנויות החשמל שיגידו לך מי היבואן ותבררי איתו,אולי יש איזו חברה שנותנת שרות אם כי לא נראה לי שמישהו יתחיל להתעסק עם דבר כל כך זול. אולי תקחי אותו לחנות חשמל ושם יוכלו לומר לך איפה הבעיה. בדקת אם הפילטר נקי?בהצלחה!!!!!!

p a l o m a

New member
ככה.. ככה.. אנפה.. אני לקחתי על עצמ

בכורח המציאות פרוייקטים ל"ריקון הבית מחפצים מיותרים".. ובכן התחלתי בחדר המחשב מלאתי שני שקי ניילו גדולים של איקיאה! ועדיין רק 8.40 בבוקר... אני כל כך נהנית לזרוק!!!!!!!!!!!!! בגלל שכל החיים רק שמעתי "חבל לזרוק".. עכשיו אני עושה "בדיוק הפוך ממש שלימדוני".. [בכל אופן המחשב בחדר הזה ולכן אני מציצה.. אבל כשאני עוברת לחדר אחר אני סוגרת המחשב.. כי גם אני כבר די מכורה..

מנורה

New member
מאחר ולמדתי לא האשים איש אלא

רק את עצמי כי השאר זה תרוצים שמתי לעצמי גבולות כדי להנות מעוד עיסוקים ומטלות חשובות שיש לי המחשב ממכר והדואר שמקבלים הוא אין סופי אז צריך להחליט על סדר עדיפויות.

אנפה2

New member
|4../images/Emo6.gifוהנה חיזוק לפלומה ולכל מי שחבל

לה לזרוק דברים ישנים, שמעטס, חלקי עתונים, כלים שהיילדים לא רוצים לקחת מאיתנן, (זוכרים את האמהות שאספו לנו נדוניות, שמחנו עם כל דבר, הדור משתנה מה לעשות?). בפאנג שוואי אומרים שצריך לזרוק ישן על מנת שיהיה מקום לחדש, תרתי משמע, ועוד כמה קבוצות שעוסקות ברוחניות ובקוסמוס טוענים שהיקום יש לו אנרגיות משלו, ובקיצור מי שעוזר לעצמו עוזרים לו.(רו גרמי השמים , או הקוסמוס, או ריבונו של עולם, או הבנק)

הענאלע

New member
גם אצלי זה ככה, למרות שאני לא מרבה

להגיב. גם אצלי זה הפך לסוג של התמכרות, אבל משתדלת להיות בשליטה. אני למשל משתדלת לא להדליק את המחשב ביוזמתי. אם הוא פתוח (בד"כ הוא פתוח) אני מתישבת אם לא אז לא. הבוקר, למשל לא הצליח לי. אני לא עובדת היום והיו לי כל מיני תכניות,ראיתי אותו פתוח ויאאללה.... אבל עכשיו אני חייבת לצאת....עד הערב...

אפי 7

New member
בוקר הכי טוב שבעולם ../images/Emo6.gif

ולמה הוא כל כך טוב - לכל אדם יש את ההנאות הנשאבות לתוכו וגורמות לו בכל יום ויום להרגיש בהתאם למצב. בקשר לזריקת חפצים מהבית: ראשית, כשעשיתי שיפוץ לפני שנתיים - למעט ספת נוער חדשה וכורסת טלוויזיה שעומדת להיזרק עכשיו, הכל הוצאתי, חלק כתרומה וחלק במכירה שממנה עשיתי חדר טיפולים מדהים לכלתי. לפי תורת הפנג שאווי - הבית צריך להיות מואר ועם מעט חפצים שיהיה מרחב נשימה. אפילו ניירת, מקפידה שהכל יישמר בקלסרים, וכל נייר מיותר מיד נזרק. גם בתמונות - כדי לחסוך לילדיי ביום היום את החלטת זריקתם, השארתי רק את התמונות הבאמת חשובות, וכל תמונה שחשיבותה היא רק עוד מקום באלבום, הלכה לעולמה. אצלי הכל בהיר בהיר בהיר עם צבעי פסטל עדינים, ואני מרגישה חיה ונושמת. לעתים נכנסת לבתים שהכל בהם דחוס עם מלא חפצים שרק מלחשוב לנקות מהם את האבק הראש מסתחרר - וראשי אכן מסתחרר כעבור כמה דקות להימצאי שם. אולם כל אחד ואהבת מגוריו שלו, כל אחד וצורת חייו שלו, אין עצות, אין הצעות, ואדם בהנאתו יחיה. המשך יום נעים אפי

אפי 7

New member
להבדיל בקשר ליום שואה - לדעתי

כדאי היה במקום שני ימי זכרון לשואה - אולי כדאי להתחבר ליום השואה הבינלאומי וזאת כדי להיות שותפים לכל היהודים והלא יהודים שהשואה פגעה בהם שנמצאים ברחבי העולם.

p a l o m a

New member
אפי.. דעתי כדעתך.. גם בנוגע לצבעים

וכו'... גם אני משתדלת ליישם פחות או יותר את תורת הפנג שוואי כבר שנים.. אפילו תליתי לצד המיטה בחדר שינה תמונה של חתונה יהודית (אבל לא עזר...
) אולי כיווני האויר לא מתאימים...

למעלה