27.2- הופעה במלון דניאל ים-המלח ב-27-28.2 יש נופש כזה לנשים והמופע המרכזי- שלומי שבת
O orianush New member 13/1/08 #1 27.2- הופעה במלון דניאל ים-המלח ב-27-28.2 יש נופש כזה לנשים והמופע המרכזי- שלומי שבת
N nina41 New member 13/1/08 #3 ../images/Emo68.gif שלומי תמיד מופיע ביום האישה והפעם אני מבינה שזה ים המלח , אני מניחה שזה איזה שהוא ועד עובדות של איזה מקום שמקבלים נופש פלוס הופעה של שלומי שבת במלון , אחלה מי שהולכת שתהנה לה.
../images/Emo68.gif שלומי תמיד מופיע ביום האישה והפעם אני מבינה שזה ים המלח , אני מניחה שזה איזה שהוא ועד עובדות של איזה מקום שמקבלים נופש פלוס הופעה של שלומי שבת במלון , אחלה מי שהולכת שתהנה לה.
O orianush New member 14/1/08 #4 זה לא מחייב שזה ועד עובדות.. כל אחת יכולה ללכת.. יש להם איזה דיל שם.. לילה אחד כולל כל מיני דברים
O orianush New member 14/1/08 #6 חחח יאללה.. יש מצב שאני בכלל באילת בתאריך הזה.. טיול שנתי בג'יפה עוד לא החלטתי אם אני יוצאת או לא
N nina41 New member 14/1/08 #9 בפברואר אני וחברות שלי באילת לחמישה ימים תיכננו את זה מיזמן , אז ,,, בפעם אחרת אולי ניקבע משהו משותף כולנו , כל הבננות מהפורום. מה אתן אומרות בננות???? יום טוב לכולן/ם nina41
בפברואר אני וחברות שלי באילת לחמישה ימים תיכננו את זה מיזמן , אז ,,, בפעם אחרת אולי ניקבע משהו משותף כולנו , כל הבננות מהפורום. מה אתן אומרות בננות???? יום טוב לכולן/ם nina41