27-6-07 משלוח דרך usaddress תקוע במכס

Whisky Bar

New member
27-6-07 משלוח דרך usaddress תקוע במכס

שלום לכולם , לפני כחודש ביצעתי קניה ב E-BAY . חבילה קטנה בשווי של 40$ . מיכיוון שהמוכר לא שולח לארץ . פעם ראשונה , נאלצתי להשתמש בשירות של usadress . קיבלתי אישור על כך שהחבילה הגיע לכתובת הפיקטיבית שלי בארה"ב . בחרתי משלוח דרך הים , וקיבלתי אישור על כך שהאוניה יצאה מהנמל והיא תגיע לארץ ב 27-6-07 . מאז ועד היום אני בטלפון עם שירות הלקוחות usadress . הם אומרים שהמכולה הספציפית הזאת תקועה בנמל חיפה ולא ניתן לשחרר אותה . הם מצטערים מאוד ומוכנים לתת לי פיצוי על חשבון המשלוח הבא (אין מצב שאני שולח איתם עוד משהו בחיים שלי !!!) . אבל אין להם מושג מתי המכולה תשתחרר . לפי מה שאמר לי הנציג , זה יכול לקחת יום , יומיים , שבוע , חודש או שנה . אין לו מושג מתי זה ישתחרר . כל פעם שאני מדבר איתם , הם מבטיחים לי פיצויים , מבטיחים לי שהם יעלו הודעה לאתר , ושהם יחזרו אלי תוך יום יומיים להגיד לי מה קורה . מיותר לציין שהם לא חוזרים (אני מרגיש שאני פשוט במרדף ). לא מעלים הודעות . ולגבי הפיצוי , מי רוצה אותו?? האם יש לי משהו שאני יכול לעשות בנידון ? האם מישהו נתקל בתופעה דומה ? מה אתם ממליצים לי לעשות ? אם במקרה יש פה מישהו שהחבילה שלו נמצאת באותה מכולה , אשמח אם תיצור איתי קשר . תודה,

hoenigg

New member
גם לי יש חבילה באותה מכולה

דיברתי איתם אתמול ואמרו לי שהיא שוחררה וביום ראשון יוצאת לחלוקה. אני משתמש אצלם כבר הרבה זמן וצריך לדעת שאצלם אם את בוחר אפשרותשל משלוח ימי - זה ייקח לפחות חמישה שבועות מרגע שהחבילה היגיעה לארה"ב אליהם , ועד שתקבל אותה בארץ.. התאריך שכתוב לך של הגעה לארץ - צריך לקחת בחשבון שתקבל את החבילה רק שבועיים - שלושה וחצי שבועות אחרי הסיבה היחידה להשתמש בהם זה העלויות הנמוכות...

למעלה