28 יום אחרי...

nati 911

New member
סרט מהמם!!!!!!

ובמיוחד השחקן הראשי
הסרט לא מפחיד מי יודע מה... מצטערת, אני לא ממש זוכרת איך הסרט נגמר. ועכשיו העלילה... יש מצב שהיא מכילה
אז
העלילה: בחור צעיר בשם ג'ים מתעורר מתרדמת בבית-חולים נטוש. הוא עוזב את המבנה רק כדי לגלות שהעיר כולה נטושה, במיטב המסורת של ניירות מתגוללים ברחובות וכל מה שכרוך בזה. הוא מוצא את דרכו אל כנסיה, ושם הוא מותקף על-ידי קבוצת אנשים אדומי-עיניים שנראים כאילו הם סובלים מהאנגאובר רצחני. לעזרתו נחלצים הצמד מארק וסלינה, המספרים לו כי הם כנראה בין הניצולים האחרונים לאחר התפרצות של וירוס קטלני, שחיסל את מרבית האוכלוסיה. החבורה עושה את דרכה בעיר, בחיפוש אחר הוריו של ג'ים, ולאחר מכן מתחברת לגבר בשם פרנק ובתו האנה, המספרים להם על שדר רדיו צבאי המודיע לכל הניצולים להגיע לנקודה מסוימת, בה מובטחת להם הגנה ואף מרפא לוירוס. נואשים וניזונים אך ורק מממתקים ופפסי, עושים חברי הקבוצה הקטנה את דרכם אל נקודת היעד, בעודם מתמרנים בין התקפות של זומבים נגועים.

קשה לומר

זה סרט מיוחד, יש לו את האווירה שלו . אם נשווה אותו לשחר המתים, אז נקבל פה הרבה פחות פעולה, פחות דם וגועל , מצד שני נקבל הרבה אווירה מיוחדת. הסרט עצמו מקורי בעיקר בסגנון הצילום, ומי שראה יודע על מה אני מדבר. לסיכום, זה סרט אימה עם צד פילוסופי , ששומר על מתח לכל אורכו, אבל אל תצפו לסרט זומבי רגיל. מה שכן, כשהוא מפחיד, אז הוא מפחיד כמו שצריך.

dz108

New member
לא סרט הוליוודי

אלא בריטי - מה שאומר שהוא לא סרט נוסחא, אלא דווקא סרט אימה / זומבים איכותי.

Sheepe D

New member
זה אחלה סרט

ראיתי אותו פעם וחצי. הסרט מותח, עשויי נורא יפה. הרעיון טוב. אהבתי נורא את הסצנות של לונדון ריקה לחלוטין. ממש מגניב. אם אתה באמת רוצה לדעת את הסוף. תראה את הסרט. סתם. יש לך זמן לשנות את דעתך. עוד. הסוף: אני שונאת להגיד לאנשים את הסוף, אבל זה אחלה סוף. לעומת שחר המתים. בסצנה האחרונה גיבור הסרט מתעורר במיטה, אחרי שאיבד את הכרתו לפני 28 ימים. רואה את הבנות תופרות בדים. ופורשות אותם בחוץ [על גבעה]. לא זוכרת מה כתוב שם. נראה לי HELP. מה שקרה הוא שהוירוס בזומבים החל למות משום שלא היה להם אוכל או בגלל שעברו הרבה ימים. לא זוכרת. מי שראה את הסרט בזמן האחרון שיכתוב מה בדיוק קרה. ורואים זומבים גוססים ובסוף מתים לחלוטין. ואז רואים מטוס שטס מעל לגיבורים. וזהו. סוף טוב. נשארו אנשים. והם חיים. סרט נורא מתוק.

למעלה