28.11 בקשות

נירה63

New member
בקשת עזרה לילדי הגן בחיפה.

ילדים בגילאי שנתיים זקוקים לבגדים לחורף, לנעלים, מיטריות מעילים לחורף.

שוקולתה

New member
נירה יש לי מעיל לילד

רק צריך כביסה טובה במכונה . ונעלי בית לילדה מידה 23-24

חוייה

New member
מקרר קטן מאזור ירושלים

יש לי חברה גרושה עם 2 ילדות קטנות ואין לה מקרר ותנור וגז היא גרה כך חצי שנה! אולי יש למישהו מאזור י-ם מקרר קטן ותנור וגז נבוא לאסוף תודה מראש!

ברוכה הבאה לפורום

מוזר שאף פעם לא ראיתי את הניק שלך שאת כבר מסוגלת לומר ``....יש לו תלונות...`` אני דורש הסברים !

cial 1

New member
למסירה מזון יבש וגם חומרי ניוקוי../images/Emo219.gif|בבקשה

למי שצריך ורוצה אשמח לתת את הדברים הבאים. מזון יבש וגם חומרי ניוקי. במזון יבש יש - שמן -אטריות כמה סוגים גם ספגטי. רסק עגבניות מרוכז - מרק עוף- חומוס גרגיר משבח לחמין עדשים הכי טובים עם ברזל. נס קפה וגם מתוק- עוגיות פתי-בר ופלים בציפוי שוקולד חומרי ניקוי- מרכך כביסה- אבקת כביסה סבונים מטהר אביר -שמפו ספוגית רחצה גרביים מסיר שומנים למי שרוצה אין לי בעיה למסור נכון אני בצפון גרה אבל אם יש לכם כול גישור בבקשה גם עושה לי טוב וגם לכם. נסתי עם גישור של נירה וקצת קשה במזן זה. אני כאן ובמסרים חני

cial 1

New member
קיבלתי ואת קבלי../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo49.gifמיטל

מברכת אותך גם יחד הרבה מזל בחיים. יהיה לך אמן ותדעי עוד ימים טובים וזמנים למעלה למעלה כך הידלים שלך יתנו לך הרבה נחת בריאות למשפחה הקטנה של מייטל כהן חני באהדה מגיע לך יודעת להלחם למען הטוב והסדר שבחיים

שולחן מחשב

יש מישהי בשכונה שלי שזקוקה לשולחן מחשב יש לה2 ילדים מצב כלכלי קשה הבטחתי לנסות למצוא לה אם תשמעו מישהו שרוצה למסור תעדכנו אותי תודה רבה

למעלה