28.11 מסירות

מנהלות יקרות נא לנעוץ בבוקר-מסירות../images/Emo70.gif

1. תנור-גז ואפיה תקין. 2. כורסאת ישיבה במצב מצויין. 3.מיטות יחיד (מיטות סוכנות מקיבוץ) +מזרונים. 4. מקררים קטנים - תמורת 150 ש"ח שלם וקח.(הדבר היחידי שהם מבקשים תשלום) 5.שולחן עץ עם פורמייקה כתומה מתאים לפינת אוכל. 6. 3 כסאות רגילים. לכל מי שמעוניין נא לפנות במסר ואתייחס באופן אישי....לשינוע תצטרכו לדאוג באופן אישי מקיבוץ מענית לאן שתרצו. יום מקסים

I Was Hoping

New member
ציוד לחורף בראשון לציון

נתבקשתי לכתוב כאן עבור חברה שמעוניינת לתת שמיכות, מצעים, מגבות, תנורי חשמל ועוד. מדובר בכמה ארגזים. נדרשת עזרה בשינוע מראשון לציון. פניות במסר דרכי, תודה!

r i n i

New member
למסירה מכנסיים מידה 14-16

קורדרוי ורגילות כמו כן 3 זוגות מידה 20 (38)

אמא מעורבת הסימילאק ינתן לנזקקות בפורום

אני גולשת שקטה שמתי לב שמידי פעם יש ביקוש למזון לתינוקות, על כן מעדיפה לתת לאמהות מהפורום שזקוקות, ולא לאחרים שלא קשורים לפורום אם כי גם להם מגיע, אבל עדיפות לאמהות מהפורום. כבר נאמר שעניי עירך קודמים, קודם לבני הבית שצריכים אחר כך לבחוץ. תודה

naoh

New member
אמא מעורבת יש אצלי סימלאק בשמחה אשלח לך

אותו למרות שהנני נמצאת בפורום אבל אם את זקוקה אשמח לשלוח אפילו בדואר עדכני אותי . ענת.

Lim3

New member
יש לי כ-3 שקיות של בגדים במידה גדולה

משהו כמו 5 של "מתאים לי" וגם מחו"ל מידות כמו 2X או 3X. חורף וקיץ. אני מהצפון- על יד טבעון. אשמח לתת הכל בבת אחת. לא מעוניינת לשלוח בדואר בקבוצות. אז זה מחכה למי שרוצה.

למעלה