28/12/07The weekend music show

ady18

Well-known member
28/12/07The weekend music show

The weekend music show 30.11.07ו 1. שיר השבוע שלכם 2. אלבום השבוע שלכם 3. השיר הגרוע/ מאוס של השבוע מבחינתכם 4. ידיעת השבוע/חדשת השבוע בעולם המוזיקה מבחינתכם 5. סיפור מהחיים האישיים השבוע/ משפט השבוע/ פתגם השבוע

mickey tam

New member
מסכם

1. שיר השבוע שלכם: Missy Higgins - The Special Two אני אגזים ואומר שזה אחד השירים האהובים עליי בשנה האחרונה 2. אלבום השבוע שלכם: Taylor Swift - Taylor Swift זמרת קאנטרי מדהימה, לאוהבי קארי אנדרווד 4. ידיעת השבוע/חדשת השבוע בעולם המוזיקה מבחינתכם: ג'וש גרובן מוכר 3.5 מליון עם דיסק חג המולד שלו בארה"ב אחרי 10 שבועות מאז השחרור שלו והוא האלבום הכי נמכר לשנת 2007 =\ סופ"ש טוב לכולם

D C R

New member
אין הרבה

1. שיר השבוע שלכם M.I.A. - Paper Planes סמפול של הקלאשSTRAIGHT TO HELL לדעתי הסמפול של השנה 2. אלבום השבוע שלכם בעקבות השיר נתתי הזדמנות נוספת לKala אבל לא התחברתי. מה שכן זה אלבום לא משעמם ובאמת מהפתעות השנה 5. סיפור מהחיים האישיים השבוע/ משפט השבוע/ פתגם השבוע אני פשוט מת על וויל סמית' אם משהו אחר היה משחק באני אגדה זה בכלל לא היה מעניין הוא פשוט יצר להיט

galoosh33

New member
סיכומיישן

1. שיר השבוע שלכם The Future Freaks Me Out - Motion City Soundtrack אלי לולאי - קוד המחשבות איזה שיר אדיר! מזכיר קצת את כריס קורנל. 2. אלבום השבוע שלכם Ghosts - The World Is Outside שכחתי כבר כמה הוא מעולה =] 3. השיר הגרוע/ מאוס של השבוע מבחינתכם אין לי כ"כ. 4. ידיעת השבוע/חדשת השבוע בעולם המוזיקה מבחינתכם ראו טופיק הנ"ל ^^ 5. סיפור מהחיים האישיים השבוע/ משפט השבוע/ פתגם השבוע ביום שלישי יצאנו למועדון סלסה ולהפתעתי היה ממש כיף, אחזור לשם בטוח
שבוע טוב!

למעלה