281 במנגה
הסיבה למה גרימג'ו לא משחרר

Tiger Eye16

New member
281 במנגה../images/Emo58.gif הסיבה למה גרימג'ו לא משחרר

כי הוא פשוט ניראה מכוער!! XDDDDD סה"כ פרק נחמד... גטסוגה טנשו נראת אחרת משום מה... (אולי נראה פלאשבק עתידי כמו שהרוב חושבים). מסכנה אינואה.... חחח איך היא נבהלה מסכנה... >> באמת הפרק יחסית בסדר... הדבר היחד שהרס לי אותו הוא השיחרר של גרימי.. זה לא שציפיתי למשהו מיוחד... אבל מה שבטוח לא ציפיתי לזה >____> (ראו תמונה, כן.. זה זה) (אם לאולקי הוא גם יעשה משהו מכוער אני אהרוג אותו >>). יאללה מחכה לפרק הבא ^^ (שאגב שוב ייצא באיחור). נ.ב אם מישהו לא יודע איך להשיג את הפרק שישלח לי מסר... העלתי אותו לסנדספייס

benedek22

New member
../images/Emo58.gif אני דווקא אהבתי את הצורה שלו

הוא מגניב אחו שרמוטי, הוא מזכיר את סוניק הקיפוד ככה חחחח אבל איצ'יגו כזה מציק הוא מתלהב מזה שהוא הופך להאלו ואז מפרקים לו את התחת זה כזה עצוב...

Tiger Eye16

New member
../images/Emo58.gif איך אני אסביר לך..

אחרי שהסתכלתי על זה כבר מלא פעמים זה התחיל להיות בסדר.. אבל פשוט ציפיתי למשהו יותר שולט.. לא יודעת למה >> אל תבין אותי לא נכון.. זה לא שזה גרוע (למרות שזאת הייתה התגובה הראשונית שלי) זה פשוט לא מה שהייתי מצפה לו.. מבין? וחוץ מזה בשאר התמונות בפרק הוא ניראה הרבה יותר גרוע =\

benedek22

New member
אני דווקא ציפיתי וקיוויתי../images/Emo58.gif

למשהו בסגון הזה, פחדתי שהשחרור שלו יהיה ענקי כזה כמו של ההוא שנלחם מול היקאקו, שזה היה ממש מוגזם, אני מעדיף שהם פחות מגודלים ויותר חזקים, כמו שאבא של איצ'יגו אמר שאם הכוח של קפטן היה בגודל של הזאנגפאטסו אז הם היו בגודל של גורד שחקים

c881

New member
אני דווקא רואה קווי דמיון

ל"הולו" של איציגו בזמן המאבק הפנימי.

Goggle Girl

New member
לא רק חצי ספויילר בכותרת

גם הודעה ראשית בשרשור עם תוכן מספיילר. ~_~ תתביישו. זה מה שקורה כשאני לא בפורום, הכל נופל הקקנה

Ihavenonick

New member
לא רק זה- אני יכול לנחש את ה-../images/Emo58.gif

גרימג'ו לא משחרר את הזאנפאקטו שלו ובחוברת מוסבר למה

Hinamori

New member
ס_ס מה כבר אפשר לנחש מהכותרת?

ומה זה משנה אם בהודעה הראשית יש ספויילר? ממתי היה משהו נגד זה? ._.

Goggle Girl

New member
עכשיו הרבה פחות

אבל בזמנו שרשורים היו מתקפלים ואז היו רואים את תוכן ההודעה המספיילר. ובחיית, רואים את האנימה אפשר להבין במה מדובר מהכותרת הזאתי.

Guid

New member
אפשר גם להבין שגרימג`ו עדיין בחיים,

לא שזה איזה ספויילר מהפכני, אבל בכל זאת...

benedek22

New member
דיון בקשר לאיצ'יגו והצורת האלו שלו../images/Emo58.gif

קראתי באיזשהו פורום אמריקאי על כך שיש שינוי במסיכה של איצ'יגו בין כל קרב וכל שימוש שלו בה, לפי דעתכם מזה מסמל?

Goggle Girl

New member
../images/Emo58.gif

את ההתדרדרות שלו להיות הולואו. בפעם הראשונה שהוא משיג את המסיכה כשאוראהארה מחזיר לו את כוחות השיניגאמי שלו, יש שני פסים. כשהמסיכה מופיעה בקרב מול רנג'י - 3. נוסף הפס הרביעי על הלחי בקרב מול קנפאצ'י ובפרק 59 מול ביאקויה ישנם כבר חמישה פסים. בצורת הוואיזארד שלו כל החצי השמאלי של הפנים מכוסה בפסים כבר.

Tiger Eye16

New member
מסכימה, ../images/Emo58.gif בקשר לפרק

אם שמת לב הגטסוגה טנשו היתה בפרק נראת שונה.. היא הזכירה לי את הגטסוגה טנשו שהולואיצ'י השתמש בה כשהוא נילחם נגד איצ'י.. עכשיו היא ניראת עוד יותר שונה (ואני חשבתי שדימיינתי >>) ולכן באמת ניראה לי שזה אומר שניראה בקרוב פלאשבק עתידי... (הולואיצ'י!!!! כמה התגעגעתי אליו... ^^ )

benedek22

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני רק מתגעגע לצחוק החולני שלו

Noya Nyan

New member
ועכשיו לשאלה הגדולה~../images/Emo58.gif

האם גרימג'ו הולך למות?! P: ... כי בסה"כ כל האראנקרים ששיחררו עד עכשיו, מתו. אז האם איצ'יגו בפעם הראשונה כגיבור שונאן הולך להרוג מישהו? XD [סופסוף] או שבסופו של דבר אולקי הולך להופיע משומקום כדי להרוג את גרימג'ו על כך שחטף את האישה שלו? D< ד.א. גרימג'ו = סופר סאייה 3 XDD P: איפה רוקיהה?? וסזאייל *עדיין* מחליף בגדים? x___x"

JeeChan

New member
או האופציה היותר פשוטה בשונן ../images/Emo58.gif

גרימג'ו = רנג'י 2 אחרי הקרב עוזר לאיצ'יגו, כי איצ'יגו מנצח אותו והוא מכבד אותו או כל שטות אחרת.

Tiger Eye16

New member
מותר להגיד שזה מה שאני מקווה שיקרה?....^^

גרימיייייייייייייייייייייייייייייייייייי (מה אני אעשה?... אני אוהבת אותו... הוא אחרי הכל סוג של קן-צ'אן ^^^)

Noya Nyan

New member
יכול להיות O: ../images/Emo58.gif

למרות שאני רואה יותר את אולקיאורה כ"רנג'י 2" ... בגלל שאיכשהו הוא נקשר לאוריהימה P: בהתחלה הוא חשב שהיא סתם "זבל", אבל בפרקים יותר מתקדמים הוא מתחיל לחשוב עלייה כעל "אישה חזקה" וכו'. או שאני סתם מפנטזת XP אממ... טוב אני לא רוצה שגרימג'ו ימות P: הוא מגניב אחרי הכל XD ואני סולחת לו על זה שעשה את הצעד הכי עלוב בהיסטוריית השונאן. (נו, להביא את אוריהימה, שתרפא את איצ'יגו, כדי שהם ילחמו.) אבל יכול להיות שגרימג'ו בסוף יצטרף לטובים כי אחרי הכל הוא קצת מרדן כלפי אייזן D<

JeeChan

New member
האמת ? פרק טוב ם: ../images/Emo58.gif

בהתעלם מהמצב העלילתי, הקרב היה קרב בליץ' 3> סתם פרק קטן שמזכיר איך נראה בליץ' בקרבות. המצב שחרור של גרימג'ו נראה מגניב <:

למעלה