?

• פותח הנושא דז
  • פורסם בתאריך

דז

New member
?

בשביל היות אבא צרייך להפסיק להיות ילד?

morning star

New member
לא, למה?

לדעתי האב הטוב ביותר הוא שזה שלא הפסיק לחלוטין להיות ילד... הנווד

דז

New member
ילד זה לא רק שמחה

זה גם אגואיזם וחוסר ניסיון,זה מחשבות שלא בנויות על יסודות ובנינם גבוהים. למה אבא טוב יהיה ילד?

הורים בכלל

הורים טובים הם הורים שהם גם קצת ילדים. ומשהו מהמהות של הילדות ראוי שישאר בנו תמיד! זה שמשהו בנו נשאר ילד לא הופך אותנו ל``ילדים`` במובן של חוסר נסיון! _ _ _ רק ילד בנפשו יוכל לשמוח באמת את משחקי ילדיו.. יוכל להבין אותם טוב יותר... יוכל לתת מקום למשובותיהם... יהיה להם חבר של ממש! _ _ _ והייתי רוצה להציג כאן איזושהי תובנה פרטית שלי בקשר לעניין: התהליך שקורה הוא, לדעתי, תהליך כזה: כשאנחנו ילדים קטנים אנחנו מתנהגים כמו ``ילדים``... כי אנחנו ילדים. כשאנחנו בגיל ההתבגרות אנחנו פעם ילדים ופעם ``מבוגרים``... בזים לילדות... כי אנחנו מגששים אחר מקומינו בעולם... כשאנחנו מתבגרים.... ומגיעים לגילאים שאפשר להתחיל... להקרא ``מבוגרים``... אנחנו לא מרשים לעצמינו להתנהג כמו ילדים.. כי אנחנו שייכים לקבוצת גיל אחרת.. זה ``לא נאה``.... ורק כשאנחנו מבוגרים באמת... ומפתחים בטחון עצמי... רק אז אנחנו נותנים לגיטימציה לילד שבנו... ורק מי שמרשה לעצמו להתנהג לעיתים ``כמו ילד`` בעת בגרותו... רק הוא ... מבוגר באמת. נוגעת לא נוגעת בילדות... הולכת לטפס על עצים :cool:

morning star

New member
בקשר לעצים

כפי שטען מורנו ורבנו, אשר נאסף לעולמו לפני מספר שבועות, ינוח על משכבו לשלום, כי זו הייתה טעות לרדת מהעצים מלכתחילה, או בכלל לצאת מהים. (המדריך לטרמפיסט לגלאקסיה, דאגלס אדאמס). או כפי שאמר ריינסוינד לאריק : ``אם אתה רואה משהו זוחל החוצה מהמים, תגיד לו לחזור, לא כדאי לצאת`` (``אריק`` של טרי פרצ`ט, שבכלל מייחס את תחילת החיים לחצי סנדביץ` טונה עם ביצה קשה ללא מיונז אשר נשאר על חוף הים עוד בטרם הגאות הראשונה אי פעם). שלכם, חוזר לים הנווד

morning star

New member
תרגיל ההתעמלות הטוב ביותר off topic

אנחנו תמיד זונחים שרירים חשובים מאוד, לא משנה כמה פעמים בשבוע נהיה בחדר כושר (אני בין שלוש לארבע). אז בואו נתחיל בתרגול: עימדו מול המראה. עסו קלות את הלחיים ואת המצח. כעת מצמצו מספר פעמים. החימום הוא חשוב מאוד. הרי אתם לא רוצים שהתרגול יכאיב, נכון? כעת ע``י האצבעות המורות של שתי הידיים (אצבע מס` שתיים, אגודל היא מספר אחת) אחזו בקצוות הפה. בתנועה איטית מיתחו לצדדים כסנטימטר (או חצי). השארו בתנוחה זו מספר שניות. כעת, מעמדה זו, מישכו את קצוות הפה כלפי מעלה, עד אשר מרגישים שאינכם יכולים יותר. השארו בעמדה זו מספר שניות. כעת הרפו, עסו את הלחיים שוב וחיזרו על התרגיל. מומלץ כל בוקר וכל ערב. בכלל, כל המרבה הרי זה משובח. התרגיל גם יכול לשחרר לחצים ולשפר כישורים חברתיים. שלכם, באהבה הנווד

ומה לעשות לשחרור? - המשך off topic

באשר לחלק זה של התרגיל... ``אחזו בקצוות הפה. בתנועה איטית מיתחו לצדדים כסנטימטר (או חצי). השארו בתנוחה זו מספר שניות. כעת, מעמדה זו, מישכו את קצוות הפה כלפי מעלה, עד אשר מרגישים שאינכם יכולים יותר. השארו בעמדה זו מספר שניות.`` השארו בעמדה זו מספר שניות??? אצלי המצב הזה כבר תקוע מזמן... פעם נהגתי לומר, שכנראה מישהו תפר לי את קצוות הפה במצב הזה... :)

morning star

New member
מצויין!

זו המטרה הסופית, אך רובנו עדיין איננו רגילים... וזה לא קל. כעת אעוות שיר שכרות ידוע (פשוט החלפתי ``שותה`` במילה אחרת): ``מחייך כשטוב, מחייך כשרע מחייך כשיש לי או אין לי ברירה`` שלך, עדיין מתאמן על שרירי הלחיים הנווד

^^flower^^

New member
המלצה קטנה

תפרסם את התרגיל החשוב מאוד בערוץ ספורט , קטלוגים וכד`ו כדי שכמה אנשים יעשו אותו (ואולי גם ייתפסו להם בתנוחת החיוך השרירים...) גם אצלי זה מילידה - חיוך ענק ותמידי על הפנים - אוהבת את זה!!!

בקשר ליציאה מהמים...

זה עתה התקבל אצלי מייל חמוד: סרטון המתאר את תהליך היציאה מהמים... אבל אינני יכולה לצרפו כאן... כי הוא כבד.... (1.34 MB)...

morning star

New member
תרד שתי קומות ושמאלה

כשתשמע את צעקות האחיות תדע שהגעת... מה זה לא ברור? אם גדולים מאיתנו (ובואו לא נחזור על הדיון ההוא) כגון ניטשה ודוסטוייבסקי שקעו במעמקי השגעון, קל וחומר אנחנו... שלך, הנווד

Hell is beige

New member
Boys will be boys

בשביל לענות על השאלה שלך, דז, צריך קודם לענות על השאלה - מהו ילד? ולשאלה זו אין תשובה מוגדרת, טוב, יש ברמה הטכנית - ילד הוא אדם שעוד לא הגיע לגיל ההתבגרות. אי לכך, אבא לא יכול להיות ילד, כי כשהוא מגיע לשלב שבו הוא יכול להוליד ילדים - הוא כבר רשמית נער. בהיבט המנטלי? ישנם אלפי - אם לא רבבות, אפיונים לילד - חלקם אסורים שיהיו אצל הורה, חלקם לא יזיקו, חלקם יכולים להועיל וחלקם (הקטן ביותר, לצערי) נחוצים. אין לי זמן או כוח להתחיל לפרט - אך יותר מבטוחני שהבנת את כוונתי.

למעלה