2B סלבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

שלי פאר

New member
2B סלבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

אחחחחחחחחח הפינה היקרה שלי תתכוננו, זה שאלון מבאס, תצטרכו לשבת שעות ולהתלבט בין התשובות. אין שילוב בינהן, א- ו ז-ה א- ו ז- ה ! אז מתחילים... קודם כל, שאלות הכרות.... שם: גיל: מזל: המילה הראשונה שעולה לכם בראש: ועכשיו לדילמהההה!!! 1. אתם על אי בודד, ואיתכם שלושה אנשים...: לבנות-יהודה לוי, מייקל לואיס ומיכאל אלוני לבנים-יעל בר זוהר, מיטל גל ומורן אטיאס.. מי מהם הייתם אוכלים, מי מהם משאירים לעצמכם, ומי מהם משדכים לחבר/ה שאתם הכי שונאים ומקנאים בהם..? 2. מפיקים סדרת טלוויזיה עליכם, ומבקשים שתהייה סצינה בעירום של הפעם הראשונה שלכם משלמים לכם אלף דולר על כל דקה שעוברת בזמן האקט, כמה זמן תחזיקו מהעמד אם מי שאמור לגלם את בן/בת זוגכם הם בן/בתדודה שלכם.? 3. סקס בלי אהבה או אהבה בלי סקס? 4. מה תעדיפו לעשות כשיש למישהו יומולדת ואתם יודעים שהוא מצפה למתנה, בעיקר ממכם...תתנו לו משהו מעפן מהבית שאתם לא רציתם, או תקנו לו משהו בהזדמנות אחרת ותיתנו לו לכעוס? 5. אתם נשואים, והשם היחידי שבן זוגכם מוכן לתת לילד שלכם הוא החיבור בין השם שלך לשלו, מה אתם עשים? נותנת לילד ת'שם המפוקשש או משנה ת'שם שלך? 6. אתם צריכים לירות במישהו, במי תבחרו לירות, בחברים הכי טובים שלכם שבגדו בכם, או במישהו שאתם כבר שונאים, יש לכם רק כדור אחד... 7. בחור חתיך בלי שכל, או בחור מכוער עם שכל? 8. להיות חירש או להיות עיוור?.... 9. להיות עשירים עם בעיות בריאותיות ובמשפחה, או להיות עניים עם אחדות ובריאות? 10. יש לכם אפשרות להציל רק בנאדם אחד ממוות בטוח, את מי תצילו: אמא בת 70, אהוב צעיר או אח/אחות תאום.

שלי פאר

New member
כי סלב שיש

תתכוננו, זה שאלון מבאס, תצטרכו לשבת שעות ולהתלבט בין התשובות. אין שילוב בינהן, א- ו ז-ה א- ו ז- ה ! אז מתחילים... קודם כל, שאלות הכרות.... שם: שלי פאר גיל: 19 מזל: שור המילה הראשונה שעולה לכם בראש: אואיייייייייייי ועכשיו לדילמהההה!!! 1. אתם על אי בודד, ואיתכם שלושה אנשים...: לבנות-יהודה לוי, מייקל לואיס ומיכאל אלוני לבנים-יעל בר זוהר, מיטל גל ומורן אטיאס.. מי מהם הייתם אוכלים, מי מהם משאירים לעצמכם, ומי מהם משדכים לחבר/ה שאתם הכי שונאים ומקנאים בהם..? את מייקל לואיס הייתי משדכת את את מיכאל אלוני הייתי לוקחת לעצמי ואת יהודה לוי הייתי אוכלת 2. מפיקים סדרת טלוויזיה עליכם, ומבקשים שתהייה סצינה בעירום של הפעם הראשונה שלכם משלמים לכם אלף דולר על כל דקה שעוברת בזמן האקט, כמה זמן תחזיקו מהעמד אם מי שאמור לגלם את בן/בת זוגכם הם בן/בתדודה שלכם.? תלוי כמה הוא שווה 3. סקס בלי אהבה או אהבה בלי סקס? אהבה בלי סקס (אני א-מינית להזכירכם) 4. מה תעדיפו לעשות כשיש למישהו יומולדת ואתם יודעים שהוא מצפה למתנה, בעיקר ממכם...תתנו לו משהו מעפן מהבית שאתם לא רציתם, או תקנו לו משהו בהזדמנות אחרת ותיתנו לו לכעוס? תלוי כמה אני אוהבת את הבן אדם 5. אתם נשואים, והשם היחידי שבן זוגכם מוכן לתת לילד שלכם הוא החיבור בין השם שלך לשלו, מה אתם עשים? נותנת לילד ת'שם המפוקשש או משנה ת'שם שלך? חחח אני גם ככה הייתי פעם של"י כי היה לי יריב, אז מה זה משנה!? 6. אתם צריכים לירות במישהו, במי תבחרו לירות, בחברים הכי טובים שלכם שבגדו בכם, או במישהו שאתם כבר שונאים, יש לכם רק כדור אחד... בחברים הכי טובים שלי 7. בחור חתיך בלי שכל, או בחור מכוער עם שכל? חמוד עם אישיות 8. להיות חירש או להיות עיוור?.... לא עלינו צרות 9. להיות עשירים עם בעיות בריאותיות ובמשפחה, או להיות עניים עם אחדות ובריאות? להיות ממוצעים 10. יש לכם אפשרות להציל רק בנאדם אחד ממוות בטוח, את מי תצילו: אמא בת 70, אהוב צעיר או אח/אחות תאום. אהוב צעיר, כי על אהבה לא מוותרים

"ואין אויר, אין אש, אין חול.."

אז מתחילים... קודם כל, שאלות הכרות.... שם: צליל. גיל: 13. מזל: שור. המילה הראשונה שעולה לכם בראש: חורף. ועכשיו לדילמהההה!!! 1. אתם על אי בודד, ואיתכם שלושה אנשים...: לבנות-יהודה לוי, מייקל לואיס ומיכאל אלוני לבנים-יעל בר זוהר, מיטל גל ומורן אטיאס.. מי מהם הייתם אוכלים, מי מהם משאירים לעצמכם, ומי מהם משדכים לחבר/ה שאתם הכי שונאים ומקנאים בהם..? הייתי אוכלת את יהודה לוי, כי ככה יצא. משדכת לחברה שלי את מיכאל אלוני, ומשאירה לעצמי את מי לא אם לא מייקל לואיס
? 2. מפיקים סדרת טלוויזיה עליכם, ומבקשים שתהייה סצינה בעירום של הפעם הראשונה שלכם משלמים לכם אלף דולר על כל דקה שעוברת בזמן האקט, כמה זמן תחזיקו מהעמד אם מי שאמור לגלם את בן/בת זוגכם הם בן/בתדודה שלכם.?
3. סקס בלי אהבה או אהבה בלי סקס? המ... אנאערף. 4. מה תעדיפו לעשות כשיש למישהו יומולדת ואתם יודעים שהוא מצפה למתנה, בעיקר ממכם...תתנו לו משהו מעפן מהבית שאתם לא רציתם, או תקנו לו משהו בהזדמנות אחרת ותיתנו לו לכעוס? אקנה לו משהו בהזדמנות אחרת. 5. אתם נשואים, והשם היחידי שבן זוגכם מוכן לתת לילד שלכם הוא החיבור בין השם שלך לשלו, מה אתם עשים? נותנת לילד ת'שם המפוקשש או משנה ת'שם שלך? לא זה ולא זה. שיקפוץ לי. 6. אתם צריכים לירות במישהו, במי תבחרו לירות, בחברים הכי טובים שלכם שבגדו בכם, או במישהו שאתם כבר שונאים, יש לכם רק כדור אחד... אם ממש ממש צריך - מישהו שאני שונאת. 7. בחור חתיך בלי שכל, או בחור מכוער עם שכל? המ, שאלה קשה
. בחור מכוער עם שכל, נראה לי. 8. להיות חירש או להיות עיוור?.... עיוור. 9. להיות עשירים עם בעיות בריאותיות ובמשפחה, או להיות עניים עם אחדות ובריאות? עניים עם אחדות ובריאות. 10. יש לכם אפשרות להציל רק בנאדם אחד ממוות בטוח, את מי תצילו: אמא בת 70, אהוב צעיר או אח/אחות תאום. יו, שאלה מעצבנת. שתקו.

RTur

New member
עונה:

שם: ארתור גיל: עוד חודש 18 מזל: עקרב המילה הראשונה שעולה לכם בראש: אילת
ועכשיו לדילמהההה!!! 1. אתם על אי בודד, ואיתכם שלושה אנשים...: לבנות-יהודה לוי, מייקל לואיס ומיכאל אלוני לבנים-יעל בר זוהר, מיטל גל ומורן אטיאס.. מי מהם הייתם אוכלים, מי מהם משאירים לעצמכם, ומי מהם משדכים לחבר/ה שאתם הכי שונאים ומקנאים בהם..? אוקיי: אני לא רוצה לאכול אף אחד.. הייתי משאיר לעצמי את מיטל גל ומשך את מורן אטיאס למי שאני שונא חחח
2. מפיקים סדרת טלוויזיה עליכם, ומבקשים שתהייה סצינה בעירום של הפעם הראשונה שלכם משלמים לכם אלף דולר על כל דקה שעוברת בזמן האקט, כמה זמן תחזיקו מהעמד אם מי שאמור לגלם את בן/בת זוגכם הם בן/בתדודה שלכם.? אין מצב.. 3. סקס בלי אהבה או אהבה בלי סקס? אהבה בלי סקס 4. מה תעדיפו לעשות כשיש למישהו יומולדת ואתם יודעים שהוא מצפה למתנה, בעיקר ממכם...תתנו לו משהו מעפן מהבית שאתם לא רציתם, או תקנו לו משהו בהזדמנות אחרת ותיתנו לו לכעוס? אקנה לו משהו בהזדמנות אחרת 5. אתם נשואים, והשם היחידי שבן זוגכם מוכן לתת לילד שלכם הוא החיבור בין השם שלך לשלו, מה אתם עשים? נותנת לילד ת'שם המפוקשש או משנה ת'שם שלך? עוזב את בת זוגתי
6. אתם צריכים לירות במישהו, במי תבחרו לירות, בחברים הכי טובים שלכם שבגדו בכם, או במישהו שאתם כבר שונאים, יש לכם רק כדור אחד... במישהו שאני כבר שונא 7. בחור חתיך בלי שכל, או בחור מכוער עם שכל? מה לי ולזה? 8. להיות חירש או להיות עיוור?.... עיוור 9. להיות עשירים עם בעיות בריאותיות ובמשפחה, או להיות עניים עם אחדות ובריאות? לא יודע 10. יש לכם אפשרות להציל רק בנאדם אחד ממוות בטוח, את מי תצילו: אמא בת 70, אהוב צעיר או אח/אחות תאום. תהרגי אותי וזהו.. מה זה?

למעלה