2PAC- dead or alive?

positive energy

New member
2PAC- dead or alive?

כמו שאתם לא יודעים, הראפר טופאק נרצח ב13.9.1996, בגלל מלחמת הראפרים (איסט קוסט ורסס ווסט קוסט), אחרי הרצח שלו, לא יודע בדיוק כמה זמן אחרי, התחילו להופיע באינטרנטו שמועות על תאוריית ה7, שאומרת שעוד 7 שנים הוא יחזור, אני שמעתי על התאורייה הזאת שנה שעברה, חברים שלי הראו לי את זה באחד האתרים באנגלית עליו, התאורייה הייתה מטופשת באופן מדהים, ואמרה בולשיט מדהים כמו: באוסף אחד שלו היו 12 שירים, בשני 13, תחברו את כל המספרים כאחדות ותקבלו 7, דברים דפוקים כאלה. אני כבר שכחתי ממזמן את התאורייה הזאת, אבל עכשיו באמצע שיטוט חסר משמעות ברשת, מצאתיי קישור למאמר דווקא בתפוז, שמסביר את התאורייה באופן הרבה יותר טוב, הרבה דברים מאומתים וחלק לא, אבל ללא ספק דברים שגורמים לי להטיל ספק בזה שהוא מת, מן הסתם אני לא משוכנע בכך, אבל זה ללא ספק משאיר מקום של תקווה, (למרות שאני מדמיין איך אני קם מחר בבוקר ומתאכזב, אך לא מופתע, ששום דבר לא קרה). כמו שאמרתי, טופאק נורה ב6.9.1996 והוכרז כמת ב13.9.1996 (שזה שבוע אחרי זה אם תשימו לב), היום זה ה13.9.2003, מה שאומר שהיום הוא אמור לחזור, הוא נרצח בשעה 9 בארה"ב, 4 לפנות בוקר בישראל, מה שאומר שבזמן הזה בערך הוא יחזור, המאמר הוא ללא ספק משכנע, ואני מאוד מקווה שטופאק שאקור באמת יחזור, כי זה ישנה את הנורמליות המשעממת של עולם, אני יודע שהסיכויים קלושים, אבל עדיין אני מקווה, הנה קישור לכתבה, ואם אתם תהיו ערים ב4,00, שימו cnn ונקווה לטוב, ושוב, אני לא חושב שזה נכון, אבל זה יהיה פשוט מדהים ומזעזע אם זה יקרה נ.ב אל תתחילו להגיד דברים על זה שחזרתי, פשוט תתייחסו לתוכן

scooby4

New member
מן הסתם זה מבויים

זה יותר מדי מומצא, מאוד בולט. מה שלא ברור לי כל כך, זה למה MTV Base (ערוץ למוזיקה שחורה) מקדיש את היום הזה לטופאק (tupac day) אם זה כ"כ ברור שזה מבויים? אבל אולי לא...

WallFlower

New member
ת'אמת...

אני כבר שנים מאמינה שהוא חי... אבל אני לא מאמינה בכל זה.., אני חושבת שהקונספירציה של הרצח נועדה להסוות את העובדה שנמאס לו מחיים תקשרורתיים או לחילופין מהמלחמה בצד השני... אבל שוב אני קצת לא מבינה בזה... אני חושבת שהוא חי לו חיים טובים על איזה אי עם אימא שלו...

scooby4

New member
הוא לא קם לתחייה עד עכשיו... ../images/Emo13.gif

אולי הוא מנסה להעביר לנו רמז כלשהו
... אפשר לשאול אין סוף שאלות, אבל אסור להתעלם מהתשובות.

למעלה