2X02 הפרק החדש

MiziMeow

New member
2X02 הפרק החדש ../images/Emo58.gif

בלי ספויילרים הודעה ראשונה.

MiziMeow

New member
../images/Emo41.gifתקציר../images/Emo41.gif

משום מה לא נראה לי שאתם צריכים תרגום של הקטע לעברית: It's back to school for Seth and Ryan, who want to win back the attention they once had from Summer and Marissa. With opportunity beckoning, Hailey tells Jimmy about her plans to move in order to pursue her unfulfilled ambitions with fashion. Hoping to keep her near, Jimmy does something unimaginable. Meanwhile, Sandy explains to Julie that the district attorney is keeping a close watch on Caleb, and without representation, he might be in for a confrontation. Julie threatens Sandy to do something about Caleb's mess, or else.

MiziMeow

New member
הפרק לדעתי.. ../images/Emo58.gif

לא אהבתי את הפרק, לדעתי נמאס שמותחים כל כך הרבה זמן את ריאן-מריסה וסת'-סאמר. כל עונה שעברה חיכינו שהם יהיו ביחד, לא צריכים עוד עונה של בעיות וקשיים. אני מבינה שבלי כל הבעיות האלה אין עניין בפרקים אבל חבל שזה שוב פעם נגרר! אני רוצה אותם בחזרה ביחד!!! ובקשר לקיילב היה לי קצת עצוב שעצרו אותו, הוא השתנה בפרקים האחרונים. היילי ואבא של מריסה לא כל כך תפסו אותי עם הסיפור שלהם. בסך הכל נראה לי שהעונה הזאת הולכת להיות הרבה יותר טובה מהעונה הראשונה... הרגשה

אוף מצאתי קובץ טורנט

אבל הוא לא מתחיל ת'הורדה! שיתחיל כבר אוףף.. אני מתה לראות ת'פרק!

לי עוד 41... ../images/Emo7.gif

והיא תעוף מכאן לאן שרק תרצהההההההההה לאן שרק תרצהההההההההההההההההההה And if you listen very hard, the tune will come to you atleast when all are one and one is all to be a ROCK and not to ROOOOOOOLLLLLLLLLLLLL

יש לי אימול

ועכשיו המהירות עלתה לי וממשיכה להעלות טפו טפו טפו בלי עין הרע,נשארו עוד פחות משלוש שעות.

WildAngel

New member
אוף גם אני רוצה!!

זה לא מוריד לי משום מקום
פליזזז תגידי לי מאיפה הורדת....

SummerBreeze

New member
יאא איזה פרק../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif../images/Emo58.gif../images/Emo187.gif

סאמר כל כך השתנתה
הקטע שהיא וסת' דיברו אחרי הקרנבל היה כל כך עצובבב
וסת' היה כזה חמוד שהוא רצה לעלות על הדוכן נקניקיות
... וזק חמודד
... אבל סת' יותר
אוףףף אני כל כך רוצה שהוא וסאמר יחזרו להיות ביחד
ולצערי לא נראה שזה הולך לקרות בקרוב
... על מריסה וריאן אין לי מה להגיד... כל הקטע עם הדי ג'יי הזה היה מעצבןן זה היה ברור שהוא יגלה ואז היא לא תרצה לפגוע בו ואז מי שיפגע זה ראין... גם הסיפור שלהם לא נראה לי יסתדר בקרוב
... היה לי חבל על ג'ימי... היילי פשוט נטשה אותו... ולא היה נראה שהיא היצטערה כל כך
... אהבתי את העקיצות בין סנדי לקיילב
... מישו יכול להסביר לי למה עצרו אותו
במה הוא מואשם
לא כל כך הבנתי את זה
...

בוביץ

New member
OC 202../images/Emo58.gif

טוב קודם כל לדעתי אחלה פרק. נראה שהעונה הזאת החליטו לעשות מין סיפור דומה אבל בכיוון שונה כלומר. מין שריאן נהיה ה"לוק" של עונה 1 והדיג'י הוא ה"ריאן"(עני) החדש שמריסה נדלקת עליו. וכמבון מריסה עדיין שיכורה ושונאת את אמא שלה. גולי קופר שוב פעם עם בעל שאיבד את נכסיו. גימי נהיה לבד. והפעם זה זאק-סאמר-וסת. אהבתיא ת הקטע בין זק וסת. נקרעתי כשסת ניסה לעלות על הדוכן התעצבתי בסוף הקרניבל בשיחה בין סאמר לסת ודווקא אני מבין את סאמר. סת היה לו את סאמר ובסוף הוא זרק אותה אני די מבין את סאמר הסיפור בין ריאן ומריסה די עצבן אותי לדעתי היו צריכים להראות כבר בפרק הרשון את היחסים בינה לדיגיי ולא להביא את זה בכזאת פיתאומיות. אי אפשר להבין ממש את ט7יב יחסיה עם דיגי והאם מריסה עדיין אוהבת את ריאן. אבל בסך הכל פרק טוב יותר טוב מהראשון שסגר יותר מדי סיפורים ביחד ואהבתי את הרעיון שריאן יהי אדריכל .דווקא ריאן יהי כמו קריסטין ולא סת.

כבר נגמר? איזה באסה...../images/Emo58.gif

פרק נחמד. קצת איכזב כל הקטע התעמתות של סת' וריאן עם מריסה וסאמר, חיכיתי לזה. סאמר נראית ממש טוב
. ממש מגניב מצד סת' לקחת יוזמה עם כל הקומיקס בוק קלאב. הזק הזה חמוד.. ובאמת קצת דומה לסת' בתחביבים אבל באישיות לא משהו, דווקא הוא די חמוד עם סאמר. אבל בכל זאת, אני רוצה את סת' וסאמר. הקטע שסת' נעמד לפני המכונית וסאמר יוצאת וצועקת עליו היה עצוב:/ כמעט בכיתי.. אני כל כך מבינה אותה כי גם לי קרה קטע קצת דומה שמישהו פגע בי ככה וזה באמת לא פייר מצידו לצאת מהחיים שלה בסערה ואז לחזור ולבקש אותה בחזרה. אם הוא אוהב אותה הוא צריך לעזוב אותה, להניח לה להתגבר עליו. מי יודע אם לא יצוץ לו שוב משהו שהוא "חייב" לעשות והוא יפגע בה שוב? הוא לא יודע כמה זה כואב. לא שזה מה שאני רוצה שיקרה, אני רוצה שהם יהיו ביחד, אבל זה מה שמגיע לה ממנו. מריסה טיפשה. מה לעזאזל הקטע עם הטי ג'יי הזה?! (טי ג'יי, לא דיגי!!!). היא כל כך מטומטמת. את אוהבת את ריאן אז למה סתם!? תשלטי בעצמך ילדה! מסכן טי ג'יי היא גם פוגעת בו :( היא כזו זונה, כל עונה היא צריכה מישהו חדש. היא לא מסוגלת להשאר עם מישהו אחד. והיה כזה מצחיק שהיא כזה מצפצפת לו טי ג'יי אתה חוסם לי את המכונית! וסאמר כזה do not haunk(?) at TJ, he's hot!! חחח סאמר כזו חמודה. מסכן כיילב, כל המערכת יחסים בינו לבין סנדי נורא מוזרה. ג'ולי כלבה, כרגיל. היא לא משתנה! ומגיע לה כל פעם להתחתן עם מישהו שפושט את הרגל. אבל מסכנה רמריסה:/ איזה חיים לא יציבים יש לה. ג'ימי והיילי התאימו ביחד וחבל. היילי ממש יפה גם.... לא נראה את לוק יותר?

למעלה