2x03

2x03 ../images/Emo58.gif

אין לי ממש כוח לכתוב על הפרק בגלל שלא הכי התרכזתי ואני צריכה לראות שוב אבל- איזה פרק עצוב. ): והזאתי במועדון מגניבה אפילו שיש לה קצת תסרוקת פקצה. וזק ממש חמוד אבל אבל.. סת' :(( ומה הקטע של הילדה החדשה המפגרת הזאת? שתלך קיבינימט היא מפריעה. היא סתם מעצבנת. והקטע שהציגו את ריאן בתור קלמזי כזה היה הזוי כי הוא ממש לא.. זה לחסרי ביטחון. ומה יש להם מווטר פולו?!?! מה קרה לפוטבול?! ווטרפולו זה פוטבול של עשירים? אני לא מאמינה שקיילב מינה את ג'ולי ל CEO הוא כזה זבל. איזה באסה זה להיות הבת שלו. מריסה בקושי משתתפת! ושיחזרו כבר. חוצמזה שהיא באה וראתה אותו עם המטומטמת הזאת היא הייתה צריכה להכנס, היא אוהבת אותו והיא צריכה להלחם עליו. ומה זה הפוני הזה של סאמר? איכס.

השירים בפרק

"A.C. Newman" by On the Table "Pet" by No Yes No "The Thrills" by Faded Beauty Queens "The Walkmen" by Little House of Savages "The Walkmen" by What's in it for Me "The Perishers" by Weekends "Rachel Yamagata" by Worn Me Down​

dht160

New member
אווף אני יראה רק בלילה

כי עושים לי פה סיוטים עם ההורדות כל הזמן עוצרים לי והרדתי רק שליש. בנתים נתוני הרייטינג הראשונים של אמריקה יוצאים ומבסרים רעות: שבוע שני ברציפות נרשמת ירידה לסדרה. אתמול רק 4.8% גיא

Jason2

New member
../images/Emo58.gif

אני חושב שהם ניסו להציג את השינוי בזה שריאן מתחיל ללמוד אז הוא נהיה חנון כזה שלא שם לב לדברים, סתם בדיחה כזאת. אני חושב שהבחורה החדשה דווקא נחמדה וחוץ מזה ריאן ומריסה לא צריכים להיות ביחד כרגע כי זאת תהיה סתם חזרה משעממת על העונה הראשונה צריך שיהיה טיפה עניין, אולי עוד כמה זמן אבל לא עכשיו.

SummerBreeze

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo7.gif

איזה עצוב היה החלק האחרון של הפרק
שסת' רואה את סאמר, זק ואבא שלה בארוחה... כשהיא באה להופעה לבד הייתה בי עוד תקווה שהם יחזרו להיות ביחד הפעם וזה לא קרה
האמת, שדי קשה לי לשנוא את זק... הוא באמת מיסטר פרפקט כזה
והוא לא בא נגד סת' אלא נותן לסאמר לעשות את ההחלטה שלה וקשה לי להאמין שסאמר תישאר אדישה אליו. הייתי בטוחה משום מה שלראין יהיה משו עם אלכס מהמועדון ולסת' עם לינדזי
... בכל מקרה אני שמחה שזה יצא הפוך... אלכס הזאת באמת מגניבה וזה יהיה מעניין אם יהיה משו בינה לבין סת'... הם כאלה הפכים
... זה שקיילב נתן לג'ולי את התפקיד (לא הבנתי בדיוק איזה אבל להיות הבוס של קירסטין) בהחלט היה מהלך טוב של התסריטאים... זה הולך להיות מעניין... אהה כן! מה שג'ולי וג'ימי דיברו שהם היתחתנו רק בגלל שהיא היתה בהריון די מפתיע... יש לי כבר ניחושים בקשר לזה
... אבל נחכה ונראה מה יקרה
...

Jason2

New member
אממ ../images/Emo58.gif

CEO - מנכ"ל החברה, זה אומר שליטה על כל דבר בחברה. לקירסטן הוא נתן שליטה על המחלקה הפיננסית וזה אומר שתהיה לה שליטה על תזרים הכספים של החברה ולמחלקה הזאת אפילו מנכ"ל החברה כפוף.

כן ו../images/Emo58.gif

זק גם נגיד כשסאמר אמרה לסת' באק אוף בפרק הקודם אז זאק לא הרביץ לו הוא רק אמר לו כזה יפה היא אמרה באק אוף.. הוא ממש נחמד וחמוד ונראה טוב. *DROOLING* נראה לי שפשוט ג'ולי הייתה בהריון עם מריסה. וזה התפקיד לנהל את החברה, התפקיד של קיילב עכשיו כאילו.

SummerBreeze

New member
../images/Emo58.gif

כן זה די ברור שהם היתחתנו כי היא הייתה בהריון עם מריסה... אבל לדעתי היא שיקרה לג'ימי ואמרה לו שהיא בהריון ממנו רק כדי שהוא יתחתן כי היא רצתה את הכסף שלו... היא אמרה אפילו שוא התחתן איתה רק בגלל ההריון
... כי הוא אהב את קירסטין... חחח ניחוש פרוע...
זה הדבר הכי צפוי שיכול לקרות... נראה אולי התסריטאים יפתיעו

../images/Emo58.gifאין פרק שבוע הבא

איזה ביאוס,אני מתגעגעת לימים שבהם ראיתי שלוש פרקים ביום. הפרק השבוע היה נחמד אבל לא יודעת משום מה שלושת הפרקים האלו לא ממש עולים לי על הציפיות, בעונה הקודמת היה הרבה יותר אקשן ודרמה,מה קרה לפורמולה המוכרת של הסדרה של המסיבות והמכות? טוב אני מניחה כי זה רק ההתחלה ויש מלא דמויות חדשות שצריך להכיר לפני שהם יתחילו לעשות צרות. לא אהבתי את לינדסי,היה מצחיק הקטעים איתה ועם ראיין אבל היא מעצבנת קצת,קצת הרבה. אלכס לא ממש הראו אותה הרבה בינתיים היא בסדר,אבל בהתחלה חשבתי שיש לה רולר בשיער שהיא שכחה להוריד. את זאק אני רוצה לשנוא אבל לא יכולה,אבל אני בטוחה שבפרקים הבאים זה יבוא לי. מריסה היתה כמו ניצבת או משהו בפרק הזה,סאמר וסת היה עצוב,אין לי כח לכתוב יותר אני רק הוסיף ציטוטים:
lindsay: Excuse me. I'm new. Is it okay to park here? Bitchy Chick: Sure. If you're not too embarassed. *** lindsay to ryan:you can put my tampones down now *** marisa:so you dont realy like zach? summer:no..i mean yes,i dont..ewoo..shut up! *** Seth: I have a mop, Ryan! Ryan: You have a mop, Bro! Seth: So, if you'll excuse me, I'm off to the urinals! (סת הולך שורק לו בזמן שראיין ממשיך לעמוד שם ואז הוא חוזר והולך לכיוון השני) Seth: I don't know where they are. *** Seth: Maybe I just can't be just friends with you. Summer: Then maybe this is it for us. *** seth to marisa:if someone would of told me last year, that you and i will be the loneliest people in new port, i wouldn't of believed him. at least not the you part.​

../images/Emo58.gifשכחתי את הפוני

שמתם לב שבסצנה שבה סאמר מדברת עם זאק לפני שהיא הולכת להופעה אין לה פוני?

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifOC 203

טוב פרק לא משהו נחמד החדשה וכנראה שהולך לבין ריאן אליה משהו. אבל קצת סטריאוטיפי שדווקא הנערה החדשה שאולי ריאן תהיה זו חייבת להיות אחת מאותו הרקע לא? זאק נראה מושלם מדי.לדעתי סת התיה עם זאק עוד לכמה פרקים אבל בסוף תמאס מהמושלמות יתר. כי כמה מושלם אפשר להיות? אבל בוך הכל פרק לא משהו קצת עצוב.

dht160

New member
../images/Emo58.gif אוך !!!!!!

איזה מצעבן הוא איך הוא עשה את זה לקריסטין !!! זאת ממש סכין בגב. כל כך לא מגיעה לה שלא נדבר על זה שעוד יותר לא מגיע לגו'לי ! מה הוא מחפש להרוס את העסק ? דפוק !!! הדמות החדשה נורא חמודה!! אבל עדיף שראיין יהיה עם מריסה.

למעלה