gilmorefreak
New member
2X08-2X09../images/Emo58.gif
אוווף אני מרגישה כל כך מאחורי כולכם..כולם פה כבר בעונה השלישית וקראתי קצת ספוילרים וזה ממש ממש הרס..ואז הפסקתי..ועכשיו..אממ..לא נשאר לי הרבה מה לקרוא פה חוצמזה שווהן חתיך וסידני מקסימה...? אולי עוד קצת...?? טוב לא משנה אני אחזיר אתכם קצת אחורה לפרקים הישנים...והטובים! אהההההה...היה כזה מצחיק..עכשיו תזכורת זאת הפעם הראשונה, ואני מנחה שלא האחרונה.., ששלושתם- סיד, ארינה וג'ק יצאו לעבוד ביחד וזה היה כזה טוב! אמממ.זוכרות?? בכל מקרה בהתחלה הרי ג'ק כל הזמן לא סמך על ארינה..משומה..ואז הם התחילו להתווכח בתחילת המבצע מי יצנח ראשון כשהם שניהם רבים על סדר המקומות...סיד פשוט משתיקה אותם וקופצת בעצמה והם שני הדואגים קופצים מהר אחריה..חחחחח..זה היה טוב..!!! ועדיין לא הבנתי..אח"כ כשהם נתפסו, איך אמממ הם הבינו אחד את השני לגבי מה שהם הולכים לעשות עם השרשרת של ארינה! אווף..ה כבר ממש בדיוני...אבל מגניב עדיין!
ואמממ..יואו אממ שארינה לא הגיע ומה שהם באו בשבילו לא היה...יואו איך דאגתי..התחרפנתי..לא האמנתי שהיא ממש תשקול לעבור צד...אחרי שהיא אמרה שהם לא חברים שלה והכל...אוווף..איזה מזל שזה בסוף היה סתם עבודה בעניים..וחחחח...אפילו ג'ק סיים את המבצע כשהוא לא הסכים לעזוב בלעדיה!!
איזה סוויט..! מה שכן כל הזמן הפריע לי..שכאילו עד עכשיו כל המבצעים היא תמיד לקחה פיקוד והשתלטה על הכל וידעה הכל ופעלה מהר וחשבה מהר..ופתאום עם שני ההורים שלה היא כמו ילדה קטנה שלא יודעת לעשות כלום..היחידה שנפצעת והם מטפלים בה..כשהיא ניגשת לדברים הם תמיד יודעים יותר טוב ממנה..כאילו היא שם כבר מה? 8 שנים??? אממ..טוב אז כבר עוסקים בדבר שנים..אבל עדיין...קצת קרדיט אנשים! עשו אותה יותר מדי חלשה..!!! טוב אמממ ראיתי את הפרק לפני כמה ימים טובים ולא היה לי זמן לכתוב קצת על הפרקים..אני כבר לא זוכרת הרבה..אבל זה פחות אויותר..אה.ה...וסלואן והברית אני לא מבינה מה הולך שם..היא פשוט חיה? אמילי..או מה??מה נסגר עם הברית..?? אוווף..הם מעצבנים אותי! וטוב..זהו תגיבו...
אוווף אני מרגישה כל כך מאחורי כולכם..כולם פה כבר בעונה השלישית וקראתי קצת ספוילרים וזה ממש ממש הרס..ואז הפסקתי..ועכשיו..אממ..לא נשאר לי הרבה מה לקרוא פה חוצמזה שווהן חתיך וסידני מקסימה...? אולי עוד קצת...?? טוב לא משנה אני אחזיר אתכם קצת אחורה לפרקים הישנים...והטובים! אהההההה...היה כזה מצחיק..עכשיו תזכורת זאת הפעם הראשונה, ואני מנחה שלא האחרונה.., ששלושתם- סיד, ארינה וג'ק יצאו לעבוד ביחד וזה היה כזה טוב! אמממ.זוכרות?? בכל מקרה בהתחלה הרי ג'ק כל הזמן לא סמך על ארינה..משומה..ואז הם התחילו להתווכח בתחילת המבצע מי יצנח ראשון כשהם שניהם רבים על סדר המקומות...סיד פשוט משתיקה אותם וקופצת בעצמה והם שני הדואגים קופצים מהר אחריה..חחחחח..זה היה טוב..!!! ועדיין לא הבנתי..אח"כ כשהם נתפסו, איך אמממ הם הבינו אחד את השני לגבי מה שהם הולכים לעשות עם השרשרת של ארינה! אווף..ה כבר ממש בדיוני...אבל מגניב עדיין!