2x10

2x10

איזה זוג צבוע..
הבלונדי הזה בכלל ״זה לא התנקשות זה הוצאה להורג״..
מצחיק שסנו אמרה לו ״ברגע שמשהו מת אין דרך חזרה״, מבינה דבר או שניים מעניין איך..
קורה והוק!! איזה כיף שהם בסטוריברוק!!
חשבתי שפונגו מזמן נדרס, אבל יפה שהם נזכרו בו פתאום..
צרצר מעצבן שכמותו חבל שהוא לא מת.. מה הוא בכלל מדבר על רג׳י?!
רג׳י
טרמפ הזאת לא עשתה מספיק?! עכשיו היא דואגת שגם אמה והנרי יהיו נגדה?!
ואיך שהם תפסו אותה באגדות היה ממש מטומטם ״בואו נמצא דרך מתוחכמת ומטומטמת לתפוס אותה..״ אהבתי כל מה שהיא אמרה אבל בהוצאה להורג.. חבל אבל שהיא לא הצליחה במשימה להרוג אותה..
רד/רובי

איך הם בדיוק סילקו את ג׳ורג׳י?! הרי בלונדי זה מתחזה עלוב.. ואם כבר, הממלכה של רג׳י בצדק, היא הרי הייתה נשואה למלך תודות לילדה קטנה ומעצבנת שדחפה את האף שלה..
אמה עצבנה בתחילת הפרק חשבתי שהיא שונה מההורים המעצבנים שלה ומסתבר שלא כל כך..
נקווה שפרק הבא רג׳י תחזור למוטב.. ותהייה הרג׳י שכולנו אוהבים!!
בל וגולד

אהה ועוד משהו.

כמה צפוי שטרמפ ובלונדי יהיו במיטה.. לא בזבזו זמן..

והיו לי עוד המון דברים לכתוב במהלך הפרק אבל עכשיו הכל ברח..

עוד 30 דקות האישה הטובה!

שכחתי שיש מצב שהיא עברה על חצי סטוריברוק..

סתם.. הוא שכב איתה בכלל?! היא חפרה לו על מה שהיא רוצה בחיים והוא התעייף ממנה..

shirush3

New member
כן

איפה היית כשדיברו על זה ב201 ואחרי זה בפרק של וויל צ'ארמינג הלך להרביץ לו

הקטע עם בלונדי היה דפוק..

כאילו, י׳חתיכת שמוק, אתה הייתה נשוי באותו הזמן ועדיין מצאת זמן להתפרפר מהצד..
שכחתי שדיברו על זה בכלל, טוב זה לא מפתיע..

הלדין

New member
פרק יפה.

הביקור של רמפליצקין, לדעתי, יכל להיות אפשרי רק משום שאנחנו יודעים שהוא יכול לעזוב את התא שלו כרצונו הרי ידוע לנו שהוא לא הוזמן לחתונתם משום שהוא היה "כלוא" באותו הזמן במעמקי האדמה. רג'ינה לא צריכה ללמוד מקצב איך לנהל את ההגנה עליה (האיש סירב לעסקת טיעון משום שתנאי יסוד שלה הוא שהאיש יודה באשמתו); מותר להודות בטעות כדי שתהיי חופשיה לעשות בעתיד טעויות נוספות. בעונה הראשונה היא מוצגת כמישהי שיודעת מתי לרמות ומתי להיות כנה ולו בפרק הזה נראה שהיא איבדה לחלוטין את הכשרון.

לגבי הרצח של הפרק, אני באמת תוהה כמה טיפש היה אותו בחור שאמה לכדה אותו בפרק הראשון של הסדרה. טכנית, רמפליצקין ואמה ביצעו את הקסם ביחד. רמפליצקין שאב את הזכרונות ולו אמה פענחה אותם. הייתה לו הזדמנות לשחק איתם במהלך הוצאת הזכרונות. על כל פנים, למה רג'ינה השאירה את הגופה מאחור? אמה הייתה צריכה באמת לשאול את השאלה הזו. אחרי הכל, היא לא טפשה.

לדעתי, במציאות, אמה הייתה חוקרת את מותו של ד"ר הופר עוד בעונה הקודמת. האיש התגרה ברג'ינה כשהיא הייתה בשיא כוחה ועדיין נושם.

שלגיה נראתה לרגע כשהיא נותנת את הפקודה לשומר בדיוק כמו רג'ינה. משהו בשפת הגוף שלה. אני חושב שהנסיך הוא אדם רחום. יש דברים גרועים יותר ממוות. ומה שהם עוללו לרג'ינה הפרק היה גרוע יותר ממוות - ההבנה שהיא לעולם אבל לעולם לא תוכל להרוג אותם אישית. אני חושב ש-"פסיכו-שלגיה" עדיין טמון מתחת לפנים המחייכות והשלוות; שלגיה פשוט מרמה את עצמה ואומרת לעצמה כמה היא אצילית כשהיא פשוט רוצה שאויבתה תסבול. המבחן ההוא נועד, בפשטות, לרצות את המצפון שלה.

לא הבנתי כמה דברים

מה הקשר של הבחור מהפרק הראשון?
למה שאמה תחקור רצח שלא קרה? ד"ר הופר נרצח בעונה 2, לא בעונה 1, אלא אם כן אתה מתכוון שאמה הייתה מוצאת שיש מניע לרצח בעונה 1 כי ד"ר הופר הרגיז את רג'י כשהיה הפסיכאטר של הנרי.

אני לא מסכימה לגבי הפסיכו שלגייה. היא מייצגת את כל מה שטוב בעולם, ואני לא חושבת שהיא רוצה שרג'ינה תסבול, אלא לעזור לה להגיע לגאולה. היא רוצה בכל מאודה שרג'ינה תבין שהיא טעתה מתוך תמימות ילדותית ולא מתוך כוונה זדונית (ונא לא להתחיל את הדיון המייגע בנושא.....). כל המהות של שלגייה הוא לחיות בשלווה עם מצפונה ולדעת שהיא תמיד עושה הכל כדי להיות הגונה, טובת לב, רחומה וקשובה לצרכים של אחרים. אבל בגלל שהיא אנושית, היא עושה טעויות. וראינו בעונה הקודמת במערכת היחסים של MM ודיויד את הטעיות שהיא עשתה ואך היא ניסתה לתקן אותן.

הלדין

New member
במחשבה שנייה

הסצנה עם הבחור מהפרק הראשון נועדה להראות לנו שאמה היא ציידת ראשים מוכשרת. הבעיה היא שהרושם הזה התערער מאז עד כי מתעוררת התהייה, כאמור, איך אמה לכדה את הבחור מהסצנה בפרק הראשון מכלתחילה אם היא מפגינה כזה כשרון בסטוריברוק. הפרק הזה הוא דוגמא מצוינת לשיעור לציידי ראשים מתחילים - "אל תתסכלו בקנקן אלא במה שבתוכו."
ד"ר הופר היה הפסיכולוג של הנרי. הוא מעולם לא רשם לו תרופות ואנחנו אף פעם לא רואים את הנרי לוקח תרופות. וד"ר הופר איים על רג'ינה שיעמוד לצדה של אמה אם וכאשר ידונו אם רג'ינה ראויה להיות אמו של הנרי. הוא גם לא רושם לרג'ינה תרופות - אין לי השכלה פסיכיאטרית אבל אני בטוח שאפשר היה לחשוב על מרשם עבורה.

על שלגיה וכו', הציניקן שבי, כנראה, אמר את דברו וראה דברים שלא היו בפרק. בשלב זה שלגיה הלכה על גישת "גבוה - נמוך" - רג'ינה תביע חרטה על כל המעשים שעשתה כולל האשמתה של שלגייה באותו מעשה אי שם בעברה. מדובר בהבעת חרטה, לא סליחה. בשום נקודה בפרק שלגיה לא מבקשת מרג'ינה שתסלח לה משום שהיא יודעת שרג'ינה לא מסוגלת לסלוח לה על המעשה שלה ישירות. המבחן הזה לא נראה לי ישר כשראיתי אותו וכמעט צפוי שרג'ינה תכשל במבחן. הוא אמור לבוא אחרי תקופה מסוימת של הכנה נפשית שברור לרג'ינה מה רוצים ממנה.

ולגבי הוק, הוא מוצג כאידיוט אמיתי הפרק. האם הקללה פגעה בו איכשהוא? הוא היה פחות פזיז קודם.

צפיתי בפרק בארץ ושוב תהייה של אמינות.

קסם הגנה?? נו באמת!
אז אל תטילי קסם ישירות על שלגיה. במקום זה תכשפי אבן ותעיפי אותה על הראש שלה.
הצלחת לחסל את אבא שלה ללא טיפת קסם אז מה הבעיה להיות מעט יותר יצירתית.
נקודת האור היחידה בפרק היתה רג'ינה. כל כך התגעגתי לרוע שלה ולפרצוף הכועס שלה.
זאת הסדרה היחידה שבא לי שהרע ינצח כי כבר בא לי להקיא מחבורת שלגיה ובמיוחד מהנרי.
רק תראו איזו חכמה קורה. היא יכלה לחטוף את הנרי ואז ממש לשבור את רג'ינה אבל היא ידעה שהנרי הוא הילד הכי מעצבן בעולם ולכן עדיף לחטוף את ג'ימיני מאשר לאבד את השפיות מהילד המעצבן הזה. אני מדמיין את הוק 2 דקות עם הילד הזה ואז קורה באה לראות מה עם החקירה שלו ומוצאת את הוק עם ההוק בגרון כאקט התאבדותי.

חחח לא חשבתי על זה

צודק עם הנרי...

ולא התאכזבת כשהארי הרג את וולדמורט?

אני ממש שונא את כל הקטע הזה של "הטוב תמיד מנצח" בעע

למעלה