2X11-Playthings שרשור רשמי

dance13

New member
פרק 11../images/Emo58.gif

מי ראה? אני הייתי באמצע ומחקו את \זה עכשיו הנמאיקים

michalushK

New member
../images/Emo28.gif Playthings 2X11 ../images/Emo28.gif

תקציר הפרק:
Sam and Dean investigate an Connecticut inn run by a single mother where mysterious deaths are taking place. They find evidence of voodoo, and try to figure out who is causing the chaos.​
אין תרגום לתקציר כי אנלא רוצה להרוס לעצמי
מי שכבר ראה תפרק או רוצה לתרגם , מוזמן
ציטוטים:
Dean: Of course, the most troubling question is why do these people assume we're gay? Sam: Well, you are kind of butch. Though, I think you're overcompensating. Dean: (uncomfortable chuckle) Right. Susan: Sherwin, could you show these gentlemen to their rooms? Sherwin: Let me guess--antiquers? Susan: Let me guess. You guys are here antiquing? Dean: How'd you know? Susan: Oh, you just look the type. So, uh, a king-size bed? Sam: What?! No, uh no. Two singles. We're just brothers. Susan: Oh! Oh, I'm so sorry. Dean: What'd you mean that we look the type? Susan: Hi! May I help you? Dean: Yeah, can I get a room for a couple of nights? Susan: (interrupted by her daughter running through the room) Sorry about that. Sam: No problem. Susan: Well, congratulations. You could be some of our final guests. Dean: That sounds vaguely ominous. Dean: Dude, this is sweet! I never get to work jobs like this. Sam: Like what? Dean: Old-school haunted houses. Secret passageways, sissy British accents. We might even get to run into Fred and Daphne while we're in there. Mmm, Daphne. Dean: I just figured after Ava, there'd be more angst, more droopy music, and staring out the rainy windows (glare from Sam). Okay, I'll shut up now. Sam: Look, I"m the one who told her to go back home. Now her fiance's dead and some demon's taken her off to God-knows-where. We've been looking over a month now. So I'm not giving up on her, but I'm not going to let other people die, either. We've gotta save as many people as we can. Dean: Wow, that is just way too healthy for me. I'm officially uncomfortable now. Thank you​

dance13

New member
בסוף ראיתי../images/Emo58.gif

פרק נחמד(במיוחד הקטע הזה שדין דיבר על סאם והבובות!!
)

michalushK

New member
למה לא חיכית לשרשור הרשמי של הפרק?

+
אני תמיש פותחת אותו ביום שישי , קצת סבלנות!! עדי , אני פותחת תשרשור של הפרק , תוכלי לשרשר את ההודעה שלה לשרשור?

Torn Identity

New member
תסלחי לי, אבל...

את לא חושבת שזה קצת מטומטם? שאת קבוע זו שפותחת את השירשור ואסור לאף אחד אחר? (ואגב, לא סימנת ספוילר בכותרת, וההודעה שלך הרי מכילה כאלה) כלומר, באופן הגיוני, היא ראתה את זה קודם, סיימה ת'פרק, יש לה מה לשפוך עליו ורוצה לחלוק את דעותיה כנראה(אני מניח, תקני אותי אם אני טועה) מיד כשסיימה לצפות בפרק והכל טרי לה במוח, אז אסור לה? היא צריכה להתאפק? למה בדיוק? מי שצופה, פותח.

michalushK

New member
הייתי פותחת אותה בכיף ביום חמישי

+
אבל האתר שממנו נלקחים כל הציטוטים והתקציר לא מתעדכן.. הוא מתעדכן רק יום למחרת או ממש מאוחר בלילה..

darklighter

New member
טוב אני אנסה להרגיע את הדברים../images/Emo190.gif

זה נכון שהאתר מתעדכן מאוחר, ככה זה תמיד. גם בתקופה שמירה (MelindaW) פתחה שרשור פרק רישמי זה היה אחרי שאחרים כבר הגיבו והיא הייתה צריכה לשרשר... אני מאוד שמחה שאת משקיעה והכל אבל בעיקרון כל עוד לא נפתח שרשור פרק רשמי אז מי שראה ראשון יכול לפתוח את השרשור עם תגובות והבאים יגיבו אליו ואז את יכולה או לפתוח שרשור רשמי ושאני אשרשר את התגובות אליו או לשרשר למי שפתח עם "פרטים נוספים על הפרק". ואגב את צריכה לסמן
בכותרת. שלא תביני לא נכון- אני מאוד מעריכה את ההשקעה שלך בפורום והאיכפתיות והכל אבל את לא צריכה לצעוק על אנשים שעושים משהו שנראה לך לא בסדר, זה התפקיד שלי. ואם קרה ומישהו לא שירשר או לא שם
או כתב הודעה שראויה למחיקה ואני לא שמתי לב את מוזמנת לעורר את תשומת ליבי לכך במסרים

darklighter

New member
2X11-Playthings שרשור רשמי../images/Emo58.gif

שרשרו לכאן כל מה שקשור בפרק- פרטים, תגובות, תמונות, שאלות, מענות וטענות
לא לשכוח לסמן
בנושא ההודעה
צפייה מהנה לכולם

darklighter

New member
../images/Emo58.gifתקציר בעברית../images/Emo190.gif

אני תירגמתי כי אני גם ככה מתרגמת את כל תקצירי הפרקים למאמר של תקצירי עונה שניה
סם ודין חוקרים אכסניה בקונטיקט המנוהלת ע"י אם חד הורית, בה מתרחשים הרבה מקרי מוות מסתוריים. הם מוצאים עדויות לוודו, ומנסים לברר מי גורם לכל הבלגן.

darklighter

New member
דעתי על 211../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

פרק טוב, לטעמי פחות טוב מהקודם כי הוא פחות מותח...נחמד לראות עוד פרק "אימה" היו קטעים מצחיקים כמו דין וסם נרשמים באכסניה ושהמארחת חשבה שהם הומואים
ושדין אמר שסם אוסף בובות ומלביש אותן חחחחח
הילדות שיחקו טוב, והצחיק אותי ששוב הביאו שחקנית מ4400 (הילדה המתולתלת-מגי שיחקה את מאיה) אבל מה ששיגע אותי זה הסוף שהילדות עדיין נשארו בחים ושיחקו... זה כמו ב202 עם הליצן שלא ממש הושמד וב209 גם הרע לא הושמד...בעונה הראשונה היה יותר vanquishing מושקע... וכן התגעגעתי קצת למכות והכסאח מהפרקים הקודמים...דין עם אקדח
הקטע של סם משתכר לדעתי היה קטע חשוב, מקשר לעלילה העונתית. רואים עד כמה הוא מפחד מיעודו ורוצה להרוג כמה שיותר רעים כדי לא להפוך לאחד כזה... וגם הקטע של הילד הטוב והאחראי מאבד שליטה... ורואים שהוא מבקש עזרה מאחיו הגדול (והסקסי) שיציל אותו ואם לא אז יהרוג אותו בדיוק כמו שג'ון אמר לפני מותו... אני מחכה לראות מה יקרה עם זה בפרקים הבאים...

פרק 11...../images/Emo9.gif ../images/Emo58.gif

וול...היה פרק טוב..אבל מאוד מאוד קריפי ולא ממש מובן..
אממ ודווקא פחות אהבתי שהבנים לא התעסקו בגורל של סאם..חוץ מההבטחה שסאם הוציא מדין על זה שהוא יהרוג אותו אם הוא ישתנה למשהו שהוא לא.. פשוט הייתי בטוחה שאחרי הפרק של שבוע שעבר אז הם ישר ילכו לחפש את אווה או יגלו עוד דברים שקשורים לאנשים עם יכולות כמו של סאם.. אהבתי את הקטע הזה: Dean: Dude, this is sweet! I never get to work jobs like this. Sam: Like what? Dean: Old-school haunted houses. Secret passageways, sissy British accents. We might even get to run into Fred and Daphne while we're in there. Mmm, Daphne איזה לא קשור דינצ'ו תמיד
קורעעע היה מצחיק הקטע שדין אמר על סאם שיש לו אוסף בובות
וואי אבל איך זה שהבנים לא שמו לב שמה שקורה עם הבובות בבית המינייטורי קורה שם גם במציאות? התאונות וזה? הזוי ביותר.. ומה זה היה הקטע הקריפי ביותר הזה בסוף הפרק שהמרגוט הילדה הזאת קפצה עם עוד מישהי על חבל? זה כאילו היה אמור להראות משהו? אחרת אני לא מבינה למה זה היה חשוב לשים את הקטע הזה... קיצר מקווה שהפרק של שבוע הבא יהיה יותר שווה
וחחחחחחח איזה חמוד שהוא התיישב על המיטה והיא היתה מעפנה!

למעלה