2X13 TINY

2X13 TINY

לא, זה טוב מידי כדי להיות אמיתי....

ענק שכווץ והגיע לSB, חושב שצ'רמינג הוא אח שלו, ג'ימס...

ג'ימס אמר משהו מעניין "Prince of the Realm" כלומר אני הנסיך של הממלכה הזאת. באנגלית משתמשים בביטוי הזה גם שמתייחסים לעולם (באגדות / מדע בדיוני). למרות שאנחנו יודעים כבר המון זמן שיש עוד עולמות, הרגשתי כאילו זה היה הרגע בו אנחנו מקבלים הודאה רישמית שיש עוד עולמות שמוכרים לכולם.....

ג'ק היא ג'קלין, האם היא עליסה בארץ הפלאות!? היא הרגה את הג'ברווקי, ואליס הרגה אותו. מצד שני היא לא טעמה את הפטרייה. אולי היא מכירה את אליס? מעניין איזה טוויסט מעניין יש לסיפור של אליס. וגם האישה שנתנה לה פטרייה - קורה?!

מצא חן בעיניי שהענקים היו איכריים שוחרי שלום. מטופש לחלוטין שהענקים הענקיים, פחדו מהאנשים הקטנטנים. מעניין שג'ק היא אישה, ומאוד לא אהבתי שג'יימס נטש אותה לגורלה.

גולד בשדה תעופה.....הסצנות הכי טובות בפרק. קסם לא עובד מחוץ לSB?! מעניין מאוד.

רג'ינה סוף סוף חזרה לעצמה!! החיוך והצחוק המרושעים שלה היו מוזיקה לאוזניי.

עוד תעלומה נפתרה - דיויד זה השם האמיתי של צ'רמינג

כמובן שהגמדים שיחקו אותה בסוף הפרק.

גרג מנדל, מתחבר עם בל. בל מתחילה להרגיז אותי מידי, הלוואי והיא תחליט להעלם ולא תחזור. יש כל מיני תיאוריות מעניינות ברשת לגבי הזהות שלו... כבר קראתי כמה תיאוריות, המעניינת ביותר היא שהוא הקוסם מארץ עוץ (גרג הגיע מפלדלפיה, וגם הקוסם)

והסניק פיק לפרק הבא - מעכשיו ועד סוף העונה מייקל ריימונד יהיה שחקן קבוע. מי אמר באיי ולא קיבל!?!

פרק יפה

אני מחכה בעיקר לפרק הבא סוף סוף נראה שעניינים מתחילים לזוז!

ואו איזה מוזר וכיף בו זמנית לראות את גולד ממש מפחד וחושש ממשהו.. מוסיף כל כך לדמות שלו!

Y. Welis

New member
יש תזוזה
ורעננות נדרשת

אגב ג'ק -> ג'ק קוטל הענקים. דמות מהאגדות. רק שכאן זו היא (ועם rack רציני. לא ברור לאיזה צורך. רמז אולי לכך ש-טייני התפתה).
חבל שלא הבהירו מה הפך את שניהם למה שהם. בעונה הראשונה נראה היה שג'יימס די טוב ולא כמו אביו (המאמץ).

היה נחמד לראות את אייב בנרובי, שגילם ענקים בכמה סדרות (החל מ'פאקר לואיס', דרך 'באפי' כטרול וכן ER) בתפקיד הענק הראשי. קצת נחת לענקים שבינינו... (ויש כאלה הרבה באמריקה היום. כמעט שליש מהאוכלוסיה).

לא ברור כ"כ אם הסרת הצעיף היא שביטלה את כוחותיו של גולד, או משהו אחר. מפתיע שלא חשב על כך. סביר שאמה הבחינה. הצ'אנס שלה לנצל את המצב.

צ'ארמינג ושילגי עושים את שלהם. השימחה שלה בסוף היתה עשויה לרמז על לילה לוהט... סכנות מחזקות את הליבידו, וזה ידוע.

נקוה שישמרו על הקצב הזה. טוב יותר משהיה.

בעונה הראשונה לא ראינו את ג'יימס בכלל.... זו בעצם הפעם הראשונה שאנחנו נחשפים אליו. אני לא הסכמתי בכלל עם סנאו שאמרה לצ'רמינג שיש לו לב טוב ולכן הוא לא היה מושפע מהמלך ג'ורג'. אני חושבת שלסביבה יש השפעה עצומה על הפרט, וגם אם יש לך לב טוב אבל אתה נחשף לסביבה הרסנית בעלת השפעה שלילית, הפרט מסתגל והופך לחלק מהסביבה.

אני גם אהבתי לראות את אייב בנרובי. מאוד אוהבת אותו

Y. Welis

New member
באיזו עונה היה הפרק על ג'יימס?

נדמה לי שבראשונה, כאשר הוא נהרג ומוחלף ע"י דיוויד.

Shiri from the block

Active member
לא נכון
ראינו את ג'יימס בפרק אחד שבו הוא נהרג בקרב ואז הביאו את דיויד במקום..
וגם באותו פרק ראו שהוא היה מאוד יהיר ובטוח בעצמו, סוג של מניאק כזה כמו שראינו בפרק הזה

Shiri from the block

Active member
עוד התייחסות ל LOST- זה בשבילך :)
"Welcome to Ajira Airways..."
הכי משעשע אם באמת המטוס שלהם היה מתרסק באיזה אי

ואז רג'ינה הייתה מפעילה קסם למצוא אותם, והיה יכול להיות מעניין!! חחח

Y. Welis

New member
והיה עוד משהו - האח הגדול נקרא 'הארלו'

כאשר הדמות של גארסיה ב'אבודים' נקראה 'הארלי'.

Shiri from the block

Active member
בנוגע לגולד
אני לא הבנתי איך הוא יכל בכלל להסיר את הצעיף??? ואיך לא נאבד לו הזיכרון??
בל הייתה לשנייה מחוץ לקו והיא איבדה כל זכר לעצמה, והוא היה לפחות 5-10 שניות בלי הצעיף והוא עדיין עצמו?? זה ממש פאק בתסריט וזה מעצבן אותי
אין בזה שום הגיון ומעצבן.

ayalam44

New member

זה נראלי שזה קשור ל"כוחות הקסם"

שמתחילים לראות אצל אמה

למעלה