2X17

2X17 ../images/Emo58.gif../images/Emo29.gif

איזה פרק חמוד! ^^ וזה חייב להיות הילד הכי חמוד שאי פעם היה בהאוס...
Ian: I have a question and I need to go to the beathroom. Teacher: Which would you like to do first? Ian: The question. Teacher: OK Ian: Where is the beathroom?​
השיחות של האוס וווילסון בטלפון היו ממש מצחיקות
או, והקטע שהאוס מסתובב ורואה את קמרון גם היה מצחיק. בכלליות, פרק טוב. אני שמחה שהם מצליחים לשמור על הרמה גם לקראת סוף העונה השנייה ^^. You know, relative to it's size, the barnacle has the largest penis in the animal kingdom.

Wolverchenus

New member
על העובדה הקטנה הזו,

בקשר לגודל הפין, גודל אשכים והקשר שלהם לאי נאמנות נשית אפשר לקרוא (מאמר מדעי) בלינק שאני מספק חפשו תחת The Human Family: Ensuring Paternity. (העמוד מלא בעוד עובדות מאוד מעניינות על המין האנושי)

roin10

New member
../images/Emo6.gif

לא ראיתי את הפרק אבל גם לקרוא את זה זה מצחיק
אני כבר מחכה לפרק של היום!

pink panther 8

New member
שיואו הפרק הכי יפה בהאוס עד עכשיו!!

איזה פרק נדיר וגם האובססיה של האוס בקשר למקרה זה פשוט פרק ענק וזה שהוא היסתובב וראה את קמרון היה ענק! והיא נראתה די מרוצה אם העובדה שהוא מרוצה מאיך שהיא נראית.... וכל הקטע הזה במשחק קלפים היה פשוט אדיר שהוא זרק עובדות על גודל האשכים וגודל האיברים האחרים(LOL)שיש לבעלי חיים זה היה פשוט קורע חחחחח והאוס מעולה במשחקי קלפים שמתם לב.... וקאדי אין אין חשבה שהיא ניצחה הלכה ALL IN והפסידה חחחחחח זה היה הפרק הכי אהוב עליי בכל העונה הראשונה והשנייה עד עכשיו גם המקרה היה מעניין ברמות וואי פשוט פרק טוב!

TauraMan

New member
פרק פשוט טוב!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

לדעתי, משתווה ל Three Stories. הקשר לעבר, הומור ותחכום וכמובן ילד כזה חמוד
[והשחקנית של לילי מ 4400...
]

למעלה