2x19

RenanaD

New member
2x19 ../images/Emo58.gif

"a mistake I'm not anxious to repeat". תודו שהתגעגעתם להודעות שלי לייב על פרקים שאני רואה... החלטתי שלא משנה כמה מבחנים יש לי (בררררררר בגרות בלשון) אני ממשיכה לראות את הפרקים שלא ראיתי עד עכשיו, אז התחלתי את 2x19 בפעם המיליון! ו-חידה. מי אמר את המשפט שכתבתי בתחילת ההודעה שלי, למי ולמה?!

קרלוצה

New member
ג'ק אמר את זה../images/Emo58.gif

לסיד על אמא שלה.....
פרק עננננננננק!!!!

RenanaD

New member
קולה כבוד!!!!! ../images/Emo58.gif

וואוווווווווווווווווווו איזה פרק!!! בסוף, כשהם יצאו מהמסעדה, אני פשוט ידעתי שהולכים להרוג את דיקסון. בהתחלה הייתי בטוחה שההוא שהביא לו את המכונית והסתכל עליו בצורה מוזרה ירה בו או משהו כזה, אבל אז הוא נעלם אז ידעתי שזה לא הוא שירצח את דיקסון. אח"כ הוא נכנס למכונית והייתי בטוחה שהיא תתפוצץ, אבל אז הוא פתח את הדלת ויצא ואני ידעתי, פשוט ידעתי, שהמכונית תתפוצץ באותו רגע. אבל כמובן, זה לא מנע ממני לקפוץ כששמעתי את הבום הענק... (זה מה שקורה כשהרמקולים על יותר מדי ווליום!!!). ואז... ואז... ראו את הכלבה הזאת, השכפול של ההיא (שכחתי איך קוראים לה!!! *מתביישת*) סוגרת את הפלאפון שלה ואז מבינים שהיא היא זאת שפיצצה את המכונית (אפילו שגם זה היה ברור, אחרי שסלואן ראה את הוידאו בו רואים את דיקסון הורג את אשתו של סלואן ורצה לנקום בו). בקיצור-וואו אחד גדול. באסה שיש לי מחר מבחן בפיזיקה ואני צריכה להמשיך ללמוד, אחרת הייתי רואה עד סוף העונה השניה... או וול, אולי מחר!

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifאבל את הבנת....

שזאת המכונית של אישתו היא זאת שהתפוצצה נכון?

RenanaD

New member
../images/Emo58.gif לא הבנתי את מה שאמרת...

חחחחחחח אבל הבנתי (ברור) שאשתו היתה במכונית והיא התפוצצה. 2 אופציות: או שיקברו אותה בפרק הבא או שבדרך נס/ג'יי ג'יי אברמס היא תתגלה כלא מתה באמת אלא רק כתרגיל של כל החברי'ה. אי אפשר לדעת עם הסדרה הזאת, אני אומרת לכם. אבל הפעם נראה לי שהיא באמת מתה.

RenanaD

New member
שוב-כל הכבוד, אבל את המסטיק

קיבלה קרלוצה... היא ענתה ראשונה.

למעלה