../images/Emo41.gifאומייגאש איזה פרק!! ../images/Emo58.gif
מי מי ראה?!?!?!?! אומייגאד איזה פרקקקקקקקקקקקקקקק מדהים!!!! אחד מההכי אהובים עליי בכל העונה היפה הזאת!!! ג'נסן פשוט השחקן הכי הכי הכי טוב שראיתי אי פעם!!! בכיתי איזה אלף פעם בפרק בגלל המשחק הכל כך אמין שלו... והוא כל כך יפה....כל הקלוזאפים האלה..הורגים אותי...!
הרעיון של הפרק היה ממש יפה...שהוא פתאום רואה איך היו החיים שלו אם אימא שלו לא היתה מתה.. הייתי בטוחה שגם אבא שלו יחיה..אבל ברור שלא הכל מושלם.. זה היה די ברור שג'ס היתה עם סאם אם היא לא היתה מתה.. זה היה כזה מרגש שהוא ראה את אימא שלו חיה..ועיצבן אותי שהוא וסאם בכלל לא התחבקו כל הפרק...נו ציפיתי לרגע כזה של חיבוק של אחים...זה היה דורש..
אומייגאד שהוא קם בלי חולצההההה! דאםםם חתיך!! למה הוא התלבש למה?!?!
ואישתו האחות עיצבנה כרגיל..אבל לא עד כדי כך כי ידעתי שזה לא בדיוק אמיתי... הוא התנהג כמו ילד עם אימא...זה היה חמוד....והיה עצוב שבמציאות שבה אימא שלהם לא היתה מתה, הוא וסאם לא היו קרובים. הסצינה שהוא דיבר בקבר של אבא שלו היתה כל כך עצובה...איך בכיתי איתו..
והיה מצחיק שהוא קרא לסאם ביטצ' וציפה שהוא יקרא לו ג'ארק כמו תמיד...
הדיאלוג שלו ושל סאם בסוף היה מרגש ביותר...בסופו של דבר עדיף לדין המציאות הזאת..אפילו אם היא קשה..לפחות הוא הציל כל כך הרבה אנשים...למרות שהוא איבד מספיק אנשים. בסך הכל בקשר לנשים (ג'סיקה והכרמן שהוא היה איתו במציאות השניה) הוא וסאם בכלל לא צריכים לדאוג כי הרי לא יהיה להם בעיה למצוא נשים בכל מקרה..
קיצר היה פרק מדהים!! נורא אהבתי...אני מתה על ג'נסן!