2X20-What Is and What Should Never Be

darklighter

New member
2X20-What Is and What Should Never Be../images/Emo58.gif

פרק ממש מעולה
זה רק אני או שאמא של דין נראית כמו אחותו הגדולה
יפה יפה אבל הגזמנו... הכרמן הזאת יפה...מזל שהוא בחר בעולם האמיתי ועכשיו הוא לא איתה....(ושוב מעניין מה דנוש תגידXD) והצחיק אותי כל הwere u drinking? ושדין אומר לסם BITCH והוא אומר לו "אתה אמור להגיב לי בJERK"
אהבתי;[

dance13

New member
פרק כל כך טוב!../images/Emo58.gif

אני יכולה לסכם את הכול ב: Dean: Bitch. Sam: What're you calling me a bitch for? Dean: You're supposed to say "jerk." Sam: What? Dean: Never mind ף-D

../images/Emo41.gifאומייגאש איזה פרק!! ../images/Emo58.gif

מי מי ראה?!?!?!?! אומייגאד איזה פרקקקקקקקקקקקקקקק מדהים!!!! אחד מההכי אהובים עליי בכל העונה היפה הזאת!!! ג'נסן פשוט השחקן הכי הכי הכי טוב שראיתי אי פעם!!! בכיתי איזה אלף פעם בפרק בגלל המשחק הכל כך אמין שלו... והוא כל כך יפה....כל הקלוזאפים האלה..הורגים אותי...!
הרעיון של הפרק היה ממש יפה...שהוא פתאום רואה איך היו החיים שלו אם אימא שלו לא היתה מתה.. הייתי בטוחה שגם אבא שלו יחיה..אבל ברור שלא הכל מושלם.. זה היה די ברור שג'ס היתה עם סאם אם היא לא היתה מתה.. זה היה כזה מרגש שהוא ראה את אימא שלו חיה..ועיצבן אותי שהוא וסאם בכלל לא התחבקו כל הפרק...נו ציפיתי לרגע כזה של חיבוק של אחים...זה היה דורש..
אומייגאד שהוא קם בלי חולצההההה! דאםםם חתיך!! למה הוא התלבש למה?!?!
ואישתו האחות עיצבנה כרגיל..אבל לא עד כדי כך כי ידעתי שזה לא בדיוק אמיתי... הוא התנהג כמו ילד עם אימא...זה היה חמוד....והיה עצוב שבמציאות שבה אימא שלהם לא היתה מתה, הוא וסאם לא היו קרובים. הסצינה שהוא דיבר בקבר של אבא שלו היתה כל כך עצובה...איך בכיתי איתו..
והיה מצחיק שהוא קרא לסאם ביטצ' וציפה שהוא יקרא לו ג'ארק כמו תמיד...
הדיאלוג שלו ושל סאם בסוף היה מרגש ביותר...בסופו של דבר עדיף לדין המציאות הזאת..אפילו אם היא קשה..לפחות הוא הציל כל כך הרבה אנשים...למרות שהוא איבד מספיק אנשים. בסך הכל בקשר לנשים (ג'סיקה והכרמן שהוא היה איתו במציאות השניה) הוא וסאם בכלל לא צריכים לדאוג כי הרי לא יהיה להם בעיה למצוא נשים בכל מקרה..
קיצר היה פרק מדהים!! נורא אהבתי...אני מתה על ג'נסן!

darklighter

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

מסכימה בקשר לחיבוק...

פשוט מדהים../images/Emo70.gif

בהחלט אחד הפרקים הכי טובים בעונה
(מיד אחרי IMTOD שהוא מקום 1 אצלי בעונה הזאת..) וואו
המשחק של ג'נסן היה פשוט מ-ד-ה-י-ם
ודווקא כרמן הזאת הייתה פשוט האישה המושלמת בשביל דין לדעתי...גם מבחינת מראה וגם מבחינת אופי... רק אני הייתי בטוחה שהיא חשפנית כשהיא אמרה שהיא צריכה ללכת לעבודה באמצע הלילה?
אני כל כך אוהבת פרקים שמתרכזים יותר בדין מאשר בסאם....כל הקטע הזה של השד עם העיניים הצהובות ממש מעצבן אותי
חבל שג'ון לא היה בפרק הזה...והחברה של סאם הייתה דיי מיותרת... טוב אני זזתי למדורה...ל"ג בעומר שמח לכולם

darklighter

New member
../images/Emo58.gifמעליי ופה../images/Emo190.gif

גם אני חשבתי שהיא חשפנית
והרג אותי שהוא גילה שהיא אחות והוא אמר Thats is so....respectable

MirrorGirl

New member
הפרומו לפאקינג פרק הבא!!!!!../images/Emo58.gif../images/Emo28.gif../images/Emo210.gif

גאשששששששששששש ס'פרומוו!!!!!!!!!!!! הולכים להיות פרקים אדירים!!!!! כדי לראות - לחצו פה [עדי - לפתוח שרשור פרק עם כל הציטוטים והתופסות ואת תשרשרי את כל הדיון הזה אליו, או שלא צריך כבר?]

למעלה