3דברים....

• פותח הנושא gsh10
  • פורסם בתאריך

gsh10

New member
3דברים....

מישהו ער עכשיו? מה השעה אצלכם? ובקשר לילדה שמכירה את התאומות ביום ראשון אני ישאל אותם ואם היא שיקרה זה לא סוף העולם אם היא לא שיקרה אז ס22ה לך! אני ביינתים מאמינה לך....

מה זאת אומרת את תשאלי אותם???

לא הבנתי מה זאת אומרת את תשאלי אותם ? את מי ? את התאומות ??? ואיך בדיוק??? נ.ב מי הולך לישון ב-10 וחצי ?????????????????????????

AM16

New member
לעומר

היא עכשיו בלוס אנג´לס וסידרו לה איזו פגישה עם התאומות אבל תשאלי אותה אם את רוצה פרטים

וואי?

תשמעי גם אם התאומות אומרות לך שהם לא מכירות אז הם לא זוכרות את יודעת כמה מעריצים ומעריצות יש להם???? הם אל מכירות אותה אישם יש פה איפשהו בפורום תמונה שלה איתם!!!!!!!!!! אם אנחנו מדברות על אותה אחת ודרך אגב...תביאי לנו גם תמונה חמודה שלהם!

AM16

New member
לפיה ישנונית

את כנראה לא יודעת במה מדובר כי הילדה הזאת לא רק טוענת שהיא פגשה אותן או משהו כזה היא אומרת שהיא היתה מבלה איתן בחופשים והיא כבר מתכתבת איתן כמה שנים לא נראה לי שהן לא יזכרו מישהו שמתכתב איתן

הא?

מבלה איתם בחופשים????????? לא נראה לי!!!!!!!!! אני חושבת שיש להם דברים הרבה יותר חשובים לעשות מאשר להיפגש עם מעריצים לא?!

אמממ...

סליחה שאני מתערב לכם אבל... לכי תדעי... אולי כן... אולי התאומות רואות בה חברה מספיק טובה ויותר מאשר סתם מעריצה אחת מיני מיליונים... בכל אופן תמסרי לזאתי שבלוס אנג´לס שתצטלם איתן ואפילו אולי יש לי רעיון ממש ממש נחמד... אם הן ממש ממש ייפגשו ליותר מסתם איזה פגישה של חצי שעה... אולי שההיא שבלוס אנ´גלס תביא את הבננות לפורום שלנו? אני מקוה שאנשים פה יודעים אנגלית... ואם הדבר הזה ייקרה זה יהיה חתיכת סנסציה!!!! (נכון שהרעיון שלי ענק או מה?)

למעלה