3טיולים

yaely2

New member
מנהל
3טיולים ../images/Emo73.gif../images/Emo183.gif../images/Emo188.gif../images/Emo73.gif

שלום חברים שלי,
מנורה מדברת על טיול, לייצ'יק רוצה פגישה אז..... ביום 12.12 ניסע לגבעת הקיבוצים, מקום בו ייצרו 10,000 כדורי תחמושת, ניסו אותם באש חיה ושווקו אותם ליעדיהם, כל זאת תחת עינם הפקוחה של הבריטים ואפם המרחרח של הערבים. איך עשו זאת? בואו וראו. לאחר הסיור נחגוג עם בימבו את יום ההולדת שלה ונרים אותה עם הכסא יחד. נוכל לארגן יציאה יחד מהמרכז, אולי אפילו באיחוד מכוניות. 2. ביום 13.12 מתקיים סיור מכוניות של החברה להגנת הטבע סניף פתח תקוה לקברות המכבים מי שמוכן לנסוע שייצור איתי קשר. 3. נפל לידי דף עם תוכניות סיורים רגליים בתל אביב יפו, עלה בדעתי רעיון שאולי תזמינו את דף התוכניות הזה, כך כשנבוא לסיור נראה כמה ממכרינו מהפורום, אולי אפילו נתכנן יחד. את הדף אפשר להזמין בטל. 5100337 אזור חיוג ת"א. "המרכז להכרת תל אביב" . אוהבת יעלי

yaely2

New member
מנהל
תוספות הסבר ../images/Emo132.gif../images/Emo73.gif../images/Emo160.gif

שלום לכולם, לסיור ברכב פרטי לקברות המכבים יש נקודת מפגש ליד קברות המכבים ומי שמתעניין בנושא (אני אישית מתעניינת) מוזמן לכתוב לי ואסביר לו). לגבי הסיור בגבעת הקיבוצים, אם נודיע עד שלושה ימים קודם כמה אנחנו ומתי נהיה שם נקבל הדרכה צמודה. אני מציעה את השעה 10:30 בבוקר אנא תגובתכם, מבקשת אם אתם יכולים להגיב רק אם אתם מעוניינים לבוא. אנא השיבו, ותשיבו את רוחי. יעלי

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לכל המתוקים../images/Emo25.gif../images/Emo65.gif

שלום לכם
נסעתי בלילה האחרון על מאה ועשרים בתוך העיר (מתלוצצת),
כדי להגיע ב 11 בלילה הביתה ולספר לכם איך היה בחוג לדרמה. הגעתי ללא אוויר והמקום היה ריק לחלוטין, כולם חרפו
מה זה באסה. לא אלאה אתכם בפרטים על החוג רק אומר שהיה ממש כיף שבכיפים. מה בנוגע לטיולים? אימרו מה דעתכם אשמח גם לשמוע את דעת אלה שאינם נוסעים. יעלי

yaely2

New member
מנהל
אמי מון שרי, ראי קמנו יחד ../images/Emo141.gif

שלום לכם ולאמי,
אמי חמודה ראשית את יודעת שהמיטה והארוחות שלך מוכנות, את רק צריכה לבוא. דווקא יום חמישי זה היום החופשי שלי, ותמיד תמיד יש לי מליון דברים לעשות בו. סלחי לי שאני עונה לך פה ולא מתחת להודעה שלך, אני פשוט רוצה שהחברים הטובים שלי יראו את ההודעה על הטיולים ויבוא בהמוניהם, כולל החברים שלי שעדיין לא כותבים בפורום, רק קוראים. יעלי

emmy5

New member
יעלי לא ראיתי אותך ,בוקר נפלא

לטיול אני לא הייה ,חבל באביב אולי אני אבוא לטיול ... אז עכשיו אני אתן לך רשות הדבור ...נעשה דראמה ... איך הבת 20 הבוקר ? קמתי כמו שור לראות אותך ועוד איזה דראמה .... צריך להכין את הבית לעוזרת ...ואני לא מקבלת תשלום .

אתר גבעת הקיבוצים מומלץ ביותר...

האתר מושקע וההסבר מוצלח. המקום מאוד "ידבר" לבני גילנו. אני רואה שקבעתם ליום שישי - וטוב שכך, בשבתות המקום צפוף קצת - ובמהלך השבוע מגיעים לשם תלמידי בתי ספר - יום שישי - מושלם.

ora11

New member
וקר טוב לכם חברים../images/Emo186.gifו../images/Emo183.gif

בירושלים ברקים ורעמים ואני קמתי עכשיו לקחתי יום חופש. בערב אנחנו מוזמנים ליום הולדת 60 של חבר. צריכה להכין איזה פשטידה כי כל אחד מביא . מקווה להפגש אולי תעלו לטיול בהרי יהודה? יום נעים וחמים לכם חברים.

emmy5

New member
ORA11בוקר טוב תבלו טוב, מזל טוב

אני מחיפה , גם ברקים ורעמים ,אבל קודם היה קצת שמש ...שמחתי בחינם .. יש לי כביסה על החבל

ora11

New member
../images/Emo24.gifאמי חמודה שמתי../images/Emo23.gif שאת

תמיד מגיבה להודעות שלי. שמחה שאת פה יום טוב

ora11

New member
אמי תתפנקי לך ותרגישי טוב../images/Emo39.gif

שום דבר לא בורח הכל נשאר במקום המהירות מן השטן

yaely2

New member
מנהל
עכשיו יש לנו סיכוי להפגש במפתיע

שלום חונה, שלום כולם
יש למרכז להכרת ת"א סיורים יפים ומעניינים. לפעמים בשבת בבוקר כשיש לי שעה של חסד או קצת יותר, אני באופן ספונטני קופצת לסיור. ברוב הפעמים אני נהנית. אוהבת אתכם ונהנית מכם יעלי

yaely2

New member
מנהל
אמי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif איפה את ועוד כמה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

שלום כולם,
גדול גדול, אנא עיזרו לי, אינני מוצאת ידיים ורגליים בין כל ההודעות. אני רוצה לקרוא את כל ההודעות מהבוקר ומה קרה? הערב נהיה לפני הבוקר, והצהריים מופיע אחרי העכשיו. תנו לי טיפ איך אתם מסתדרים. מה זה בלאגאן. אוהבת אתכם באמת יעלי

לייציק

New member
../images/Emo6.gif יעלי, שאת לא תתמצאי? אז מי כן?

מה זה חשוב, בקר או ערב? העיקר שאנחנו כאן
חוץ מזה לא תזיק לך קצת התעמלות, לקפוץ למעלה ולמטה וחוזר חלילה ... זה במקום ההליכה של הבקר שהברזת ...

לייציק

New member
רוצה טיפ? טוב ... אז הנה ../images/Emo26.gif

אם את רוצה לענות בהודעה אחת על כמה הודעות בפורום ... תעלי את הפורום פעמיים ... פתחי את ההודעה שאליה את רוצה להגיב ראשונה ... התחילי להגיב ... ומדי פעם הורידי את תגובתך למטה, בלי לשלוח אותה ... תעלי את החלון השני שבו העלית את הפורום ... עברי על ההודעה השנייה שעליה את רוצה להגיב ... קראי את תוכנה ... חזרי לחלון הראשון של הפורום עם הודעת התגובה שלך והמשיכי לכתוב ולהגיב ... וכך עשי עם עוד הודעות שאת רוצה להגיב עליהן באותה הודעה שלך ... ובסוף כמובן לחצי על "שלח/י" ... מקווה שזה לא כל כך מסובך כפי שזה נראה כאן

למעלה