3 איזכורים וידיעות על ג'קו...

alona37

New member
3 איזכורים וידיעות על ג'קו...

1.העיתון "חדשות נתניה" [19.1]- "ואם כבר בענייני מסדרונות הד ארצי , אז ג'קו אייזנברג סיים את סיבוב ההופעות שלו לחודשים דצמבר וינואר ובימים אלה ממש הוא התחיל לעבוד על הדיסק המובטח לו שם. צפו להפתעות." 2.העיתון "מעריב" המוסף "המגזין" [18.1]- "מבזק חו"ל:הראל סקעת נוסע לחופשה בארצות הברית , ג'קו אייזנברג נוסע לבקש סליחות באמסטרדם..." 3.טיאר ברשת [18.1]- http://www.tayar.co.il/online/arch/19/4433,1.html זהו , יום טוב.

שונית 7

New member
../images/Emo51.gifאלונה:לפחות שני איזכרים יותר

סימפטיים מהתביעה.מעניין מי נכנס לפורום וליקט בחפץ לב את הידיעה על אמסטרדם????

רנה6

New member
מה פתאום....

אף אחד לא ידע...זה היה סוד כמוס לפרה וגם לסוס.

Karina85

New member
סיים את סיבוב ההופעות לדצמבר

וינואר??? אין יותר ג'קו לורידים???

Karina85

New member
מלא הפתעות הבחור... ../images/Emo13.gif

מעניין אם יש לו מושג כמה הוא ממכר...

Karina85

New member
צ'מעו חמודות...

אני מזה עייפה כבר!!! אני הולכת לישון שיהיה לילה טווובבב !!!

דורית41

New member
לילה טוב לכל ההולכות לישון

קארינוש-אני מזהה את שמקלע בתמונה שצירפת (אני זוכרת היכן היא התפרסמה-במקומון בנתניה- כשכתבו שג'קו יצא לשתות קפה עם חבר)-איך אני בידיעת החומר הנלמד?

Karina85

New member
חחח דוריתוש...

איך את יודעת שזה שמקלע? אולי זה גזורי?... אני לדוגמה לא זכרתי היכן היא פורסמה... חחח זה הגיל...

Nova5

New member
אלונה, טוב יותר מאוחר מאשר אף פעם

את, מתוקיזה הבאת לנו לפני כמה ימים חדשות גדולות ואף אחת מאיתנו לא שמה לב ממש... הגיע זמן לתקן את המצב "בענייני מסדרונות הד ארצי , אז ג'קו אייזנברג " "בימים אלה ממש התחיל לעבוד על הדיסק המובטח לו שם. צפו להפתעות" כולנו הגבנו בעיקר על נושא של "סיבוב ההופעות של דצמבר-ינואר(?) - כל כך קשור לליבנו...ומה עם ידיעה החשובה ביותר - מסדרונות הד - ארצי??!! זה מריח לא פחות מחתימה שאנחנו כל כך משתוקקות לשמוע עליה... תודה, אלונה...מואה

למעלה