3 ג'ודאים נמצאים במחנות אימונים

3 ג'ודאים נמצאים במחנות אימונים

"אם הג'ודאים יפגינו 60 אחוז מיכולתם, זה יספיק למדליה" מאמן נבחרת ישראל בג'ודו מרוצה ממחנה האימונים באוקראינה בו שוהים רזבוזוב ויקותיאל לקראת אתונה: "אין להם מה לשפר יותר" יום חמישי, 22 ביולי 2004, 22:08 מאת: ענבל מנור, חדשות נתניה הג'ודאים האולימפיים שוהים בימים אלה במחנות אימון מסכמים בחו"ל לקראת האולימפיאדה. מיכל פיינבלט ומאמנה שוקי קואז, נמצאים במחנה בבלגיה ואילו יואל רזבוזוב וגל יקותיאל יצאו למחנה באוקראינה, כשהם מלווים במאמנם האישי ומאמן נבחרת ישראל, אלכס גורביץ'. בנבחרת ציינו כי ההצלחות הגדולות של הג'ודאים הגיעו אחרי קיום מחנות באוקראינה. המאמן גורביץ' נשמע השבוע אופטימי אך זהיר: "היחס באוקראינה פנטסטי. זה המועדון שגדלתי בו והתנאים שם פשוט מצוינים. גם מאמן נבחרת אוקראינה יגיע כדי לעזור. אנחנו יוצאים לשבועיים ואני יכול להגיד ש-28 ימים לפני אתונה הכושר שלהם מצוין וכל מה שנותר הוא לשמור על הקיים כי אין מה לשפר. אני מפחד פחד מוות שיפצעו במחנה כי אחרי עבודה כל כך קשה, עכשיו אפשר לעשות רק נזק. גל ויואל הם ספורטאים מקצועניים ברמה הגבוהה אבל אבקש מהם במחנה לשמור על עצמם שלא יפגעו. נעבוד שם על חידוד ובדיקת הפרטים הקטנים. אני רוצה שהתרגילים יעשו בצורה אוטומטית וברמת הדיוק הגבוהה ביותר. עד עכשיו ההכנה הייתה פשוט מצוינת, במחנות אימון ברמות שלא נראו בארץ מעולם. עשינו הכל 100 אחוז ואין משהו שרציתי לעשות ולא קיבלתי. עכשיו הכל תלוי בנו". -מה הסיכויים באתונה? "מה שיפה בג'ודו הוא שאין סיכויים. טעות קטנה של המתחרה או של השופט גומרת קרב ולכל אחד יש סיכוי. עם זאת הציפייה והאמונה שלי היא, שאם הם יראו 60 אחוז ממה שהם מסוגלים, זה יספיק למדליה". השלושה יחד עם הג'ודוקא אודי וקס, ישהו באוקראינה כשבועיים. השבוע הוחלט כי יקותיאל יגיע לאתונה כארבעה ימים לפני המשחקים וזאת על מנת להתארגן.

למעלה