3 דברים ובשלשתם התפקשש לי משהו אחד

ID3D

New member
3 דברים ובשלשתם התפקשש לי משהו אחד

כל פעם בדרך

ID3D

New member
כדורגל ודשא

ותגידו שאף פעם לא ראיתם את הטוטוריאלים האלה

ID3D

New member
הפנים הראשונים שלי

אל תתיחסו לקודם שנראה כמו ג´יפה

ID3D

New member
שכחתי לציין

תתעלמו מהטקסטורות של הפנים, הם סתם זמניות.

ID3D

New member
מתי תבינו שאני לא יכול לקרוא כל כך

הרבה תגובות בבת אחת???

preacher

New member
רוצה תגובה? הנה תגובה.

סלח לי מראש על מצב רוח לוחמני. אז התרשמות כללית: זה לא יפה. לפרטים: בתור דשא של מגרש זה גבוה מדי ודליל. השמים לא נראים אמיתיים. הכדור לא נראה כמו כדורגל. הנורמלים שלו הפוכים!!!! הפרצוף נראה לעומת זאת כמו התקדמות מסוימת. שאלה יותר חשובה: קראת את התגובה שלי לפתיל הקודם? אני עדיין בדעה שאתה מכוון גבוה מדי. נקלעת לפורום עם אנשים ברמה גבוהה, כולם ממדלים כאן פרצופים ואתה בטח רוצה גם, אבל אל תשכח: אנשים כאן התנסו בתלת הרבה יותר זמן ממך. אז תן לזה זמן - אני למשל עוסק בתלת כבר 9 שנים ורק השנה התחלתי למדל פנים בצורה רצינית. קח את הדברים לאט, אל תנסה למדל סצינות שלמות ודברים אורגניים מסובכים. תתמקד בדברים פשוטים אבל - *תעשה אותם טוב*. זהו, אני מקווה שלא יצאתי מבאס, תמשיך לעשות דברים, והעיקר תהנה.

eldarinn

New member
כמה דברים ../images/Emo5.gif

1. אולי נוצר הרושם שכל החברים פה מחוברים לפורום 24 על 7 אבל זה ממש לא ככה (כן, יש לי גם חיים לפעמים
). אני מציע שתתאזר בסבלנות עד שתקבל תגובות, מקסימום אם ההודעה ירדה דף (מה שקורה אחרי יומיים בפורום הלא-עמוס הזה), שים שוב תזכורת או תקפיץ. להבא הודעות "נודניק" אחרי 17 דקות ו-4 שניות יימחקו (ע"ע "הצפה"). 2. באמת מבלי לפגוע בזכויות ובלי לנסות להעליב, אני חושב שהדברים שאתה מעלה לאחרונה הם ברמה מ-א-ד בסיסית ולמרות שאין לי התנגדות לראות כאן שום דבר, ממש מרמת אפס ועד עילוי במודלציה, אני חושב (זה בגדר המלצה ואתה יכול להמשיך בדרכך) לעקוב על הפורום יותר כצופה מאשר משתתף פעיל לתקופה מסויימת.

למעלה