3 דברים שעיצבנו אותי בסינמה 1 לגבי

צוחה

New member
3 דברים שעיצבנו אותי בסינמה 1 לגבי

המאטריקס... widescreen - נו באמת, קשה לעשות קצת זום אאוט ולתת טיפה widescreen שנקבל הרגשה טובה ? סינמה 1 - הסמל הזה בפינה הימנית העליונה של המסך ממש מעצבנת אותי, שיעשו משהו כמו MTV, סמל חלול קטן האיות - כותבים בעברית ניאו ולא ניו ! אם לא ידעתי אז הייתי קורא את זה new.... כאילו כזה טיפה לחשוב ! אבל סה"כ זה המאטריקס אז אני יכול טיפה לסלוח........

IC4

New member
אם כבר תתעצבן על האיכות

או שזה היה המסך של תומר שעשה צרות? אבל זה היה רק לשניונות למי שמתכנן לשמוח לאידי. ניו וגם היה איזה קטע של את במקום אתה למי איכפת מSUBTITLES במטריקס :) ועזוב WIDESCREEN זה יהיה לנו בהקרנה המיוחדת שלנו :)

mokagino

New member
מחר, אולי נפליגה על ספינות...

אני לא יודע מה איתכם אבל אני לא ישבתי לראות את הסרט, ולא חיכיתי וציפיתי כמו כולם לשבת ולראות את הסרט. אני בטוח שלרוב אלו שנמצאים פה ומשוחחים על הסרט הזה, יש אותו בגרסאת וידאו (אם לא די וי די) וגם לי יש את הסרט הזה וגם אני רואה אותו לפחות פעם בשבועיים אבל (וזה אבל גדול) אני ידעתי שיהי סמל מעצבן ושהתרגום יפריע והאיכות תיהיה לא הטופ של הטופ ולכן עצרתי בעד עצמי מלשבת ולראות ומחר בערב אני התפרס לי מול המסך כשמסביבי 5 הידידים האהובים ביותר (5 רמקולים) עם עוד שתי חברות שחולות על הסרט כמעט כמוני. נכניס משהו לפה, משהו לנשימה ומשהו ללב...

צוחה

New member
אבל עדיין.........

הפעם הראשונה ב
... איך אפשר להפסיד ?? ו IC.... האיכות ככה גם אצלי, לא ממש התעמקתי בה אבל גם אצלי היו כמה רגעים לא מפוקסים

RedStorm

New member
רק משהו על הפרש דורות

אמרתי לאמא שלי לראות את מאטריקס היא ראתה ואמרה לי שהיא לא מבינה כלום והיא רואה רק אנשים קופצים...ויורים אז אמרתי לה תקראי את מה שכתוב למטה !!!!!! והיא כל הזמן שאלה אותי שאלות של ילד בכיתה א´ אבל לא נורא אמרתי בסוף היא תבין אבל כמובן הקטע עם המשדר ג´וק הפחיד אותה..... והיא החליטה לפרוש לשינה!!! איך איך איך???

TomerZimmermann

New member
טראומה משפחתית

אמא שלי דווקא בסדר בקטע של הסרטים, היא חושבת שמאטריקס זה סרט נפלא (כמובן שהיא לא התעמקה בו כמונו), היא מאד נהנתה מ"רקוויאם לחלום" ואחרי שראינו ביחד את פייט קלאב ודיסקסנו אותו קצת היא הסכימה שהוא מיוחד ומעניין (למרות שהיא לא ממש נהנתה ממנו). אבא שלי לעומת זאת, כמעט ואף פעם לא רואה סרטים וכשהוא עושה טובה ורואה אז הוא בדרך כלל לא נהנה מהם. לצערו של אבי הוא ישב מול הטלויזיה ואכל כשהתחיל הסרט ואז אמא שלי ניסתה לשכנע אותו להמשיך לראות והוא לא רצה אז היא כל הזמן אמרה לו זה סרט נפלא, רעיון גאוני, תחכה רק עד שתבין את הרעיון, ודברים אחרים והוא מסכן לא רצה להשאר אבל כבר לא הרגיש נעים ללכת אז הוא נשאר וסבל עד שהוסבר מהו המאטריקס ואז הוא מיהר ללכת. כמובן שגם אני סבלתי בגלל זה כי הייתי צריך לשמוע את אמא שלי משכנעת אותו כל הזמן וזה מקשה לצפות בסרט. לצערי היא לא השתכנעה כשאמרתי שהוא לא יאהב את הסרט וניסיתי לשכנע אותו ללכת מוסר השכל, אל תראו סרטים עם ההורים! מעניין שאייסי לא אמר דבר בנידון, או שזה בכלל לא הפריע לו או שהוא הרגיש לא נעים להגיד לי משהו על זה

למעלה