3. החמות הבשלנית

הגנובה

New member
3. החמות הבשלנית

סוג החמיות שהאוכל הוא הדבר החשוב ביותר אצלן... האם זה פוגע בכן או עוזר לכן... כולל סיפורים ופירוט

שועית

New member
אוקי, אז חמותי

אכן מסוג החמות הבשלניות. כל יום מעדן חדש ומגוון. האוכל שלה - יאמי, ללקק את האצבעות... פוגע בי - כמעט ולא, (אלא אם כן היא החליטה לשלוח מה"מטעמים שלה" לגיסי במקום לי!!) ועוזר לי - כמעט תמיד, כשלא בא לי לבשל, צלצול אחד ואחרי שעה מונח לי סיר ליד הדלת...

omizu

New member
אני../images/Emo70.gifאני../images/Emo70.gifאני../images/Emo70.gif../images/Emo98.gif

אם הייתי נהנית מזה זה היה נפלא רק שאני מוחרמת (אפילו ג´חנון היא כבר לא מכינה לנו) אם היא באה לכאן היא לא נוגעת במה שאני מכינה זה מסמל אצלה את רמת התיעוב ממני (הכל סביב האוכל) מצדי שלא תבוא בכלל

חמות בשלנית?? אצלי זה חמי הבשלן

הוא מבשל נפלא וכך גם גיסי. רק בעלי לא יודע לעשות כלום במטבח. פוגע בי? לא. הוא מלמד אותי להכין אוכל.

לא אקרא לה בשלנית לא ולא../images/Emo12.gif

אבל זה לא לעניין כי היום כבר לא יכולה כי היא לא בריאה במיוחד, אבל הסיפורים מילדיה בהחלט מצביעים על עוגות וכאלה. היא לעומת זאת חולה על האוכל שלי ולי כבר אין הרבה סבלנות לערמות הבישול שהייתי לוקחת אליהם. על דברים שאני בהחלט יכולה להצביע ברגליים ובידיים זה: קציצות של ראש השנה, עוגות גבינה וסופגניות (לא כמו של אור
) זהו

בעברה אולי כן, היום? לא ולא../images/Emo12.gif

אבל זה לא פייר להגדירה כ לא ! היום במצבה הבריאותי קצת קשה לה. אני נחשבת בעיניה כ בשלנית מס´ 1 במשפחה, אותי זה כבר עייף ממזמן ואילן לי חשק לכל ערימות האוכל שהייתי שולחת אליהם. אני מכניסה אותה לקטגוריה של ה "אופה מס´ 1" במשפחה, קציצות של ראש השנה, עוגות גבינה, סופגניות (לא כמו של אור
) היא יודעת שאני לא אוכלת את האוכל שלה (פעם היתה הסיבה, (תחזיקו חזק) שערות של הכלב שלהם- היום כבר אין לי סיבה ואצטרך לחפש בהקדם) בגלל טעמים שאינני אוהבת, היא כבר לא נעלבת מכך ומרשה לי להכין תמיד ולהביא איתי.

jif

New member
לך אנחנו

סולחים (לפחות אני) יצאתי חנפנית.

רלי123

New member
החמות הבשלנית

איך להגדיר בעדינות היא חושבת שהיא יודעת לבשל נפלא אבל חבל על הזמן איזה אוכל מגעיל יוצא לה. אפילו תפוחי אדמה בתנור היא מצליחה להרוס ולהוציא אותם קשים אבל מה צריך להיות נימוסיים אז טועמים רלי

חדוה1

New member
חמותי חושבת שהיא בשלנית

והיא תמיד נעלבת כשאני לא אוכלת משהו- פעם היא אמרה לי "למה את אומרת שאת לא אוהבת בשר, תמיד כשאת מגיעה מההורים שלך את אומרת שאת בשרית"

meravido

New member
חמותי בשלנית

אבל בעלי (=בנה) לא אוהב את האוכל שלה והיא בכל שישי שאנחנו אצלה עומדת ומטגנת לאדון שניצל וצ´יפס. כמובן שאצלי אין מצב שזה מה שאני אעמוד ואכין כל יום והיא כל פעם נדהמת מחדש שהוא אוכל אצלי דברים שאצלה הוא לא נוגע. והיא מאוד מעריכה את האוכל והעוגות שאני מכינה כי אני לא פחות בשלנית ממנה.

עדוש

New member
אני זוכרת לפני החתונה

חמותי באה אלי ואומרת לי פתאום: את תההי לי כלה טובה נכון? את תפרידי בשר וחלב? מה???????? מאיפה זה בא לך
תמיד כשהיא אוכלת אצלנו (זה לא קורה הרבה למזלי) היא שואלת אם הסלטים טריים, מתי הכנתי אותם ובכל אם הכנתי הכל לבד?!!!!!! שהיא אולי מבשלת נחמד
, אבל בסלטים אין לה מושג

למעלה