3 הסיבות למה אני מצביע לביבי

• פותח הנושא byzon
  • פורסם בתאריך

byzon

New member
3 הסיבות למה אני מצביע לביבי

3 הסיבות למה אני מצביע לביבי 1)מנסים לצייר את ביבי כקיצוני בדעותיו במדיניות . זוהי שטות מוחלטת . לביבי יש הגיון בריא הוא לא הולך עם הראש בקיר יש לו דעות מוצקות בקשר למזרח התיכון בכלל והערבים בפרט ובינתיים הערבים הוכיחו את צדקתו בכל פעם. תסתכלו מה קורה עכשיו הנסיגה החד צדדית קידמה את הטילים שלהם לכיוון מרכז הארץ . רבותיי אין אכיפה רצינית בעזה של אבו מאזן די לאשליות 2)מבחינה כלכלית אני רק אגיד את זה הצמיחה ב2001 הייתה שלילית היום הצמיחה הי 5.2 % ורמת החיים הכללית עלתה הפיתרון של ביבי הוא אמיתי ולא מאחז עיניים של פרץ וכל אלה שזועקים על העניים הרי בלי בתוכנית היו יותר עניים והכלל היה מפסיד לכל הרוחב 3)הוא לא מושחת (כפי שיש פוליטיקאים אחרים

chuli

New member
byzon

ברוך בואך לעדר. אתה מדקלם מאוד יפה אם תמשיך כך תגיע רחוק . אפשר יהיה להציב אותך ברכב במקום הכלב שמנדנד בראשו. עלה והצלח !!!

על תגובה כזאת,

מנהל הפורום הזה בטח היה אומר (או כותב): "אין כאן מקום לאנשים חשוכים שמה שמניע אותם -זו רק שנאה לכל מה שלא מתאים לדעות שלהם"

איציקB

New member
ומרכז הליכד לא מושחת?!?!?!?!?!?!

הוא המציא את המושג שחיתות שלטונית! 6000 איש יחליטו בשביל כל העם אם לצאת מעזה או לא!! איפה נשמע דבר כזה?! עבר זמנו של ביבי!!! הוא קיצוני מידי! אני ימני אבל אני לא מעוניין להחזיק בשטחים לא חיוניים....סתם שחיילים שלנו יהרגו?! מי צריך את זה? לתת להם את האדמה ושיאכלו חרא (סליחה על הביטוי)!!!! הם ראו כבר שהם לא מסוגלים להתנהג כמו עם כי הם אספסוף!

כמה טעויות היסטוריות,

בהודעה כ"כ קצרה: זה לא מרכז הליכוד החליט על היציאה מעזה (או אי יציאה), אלא מתפקדי הליכוד. למעלה מ 100 אלף שהיו רשומים (לעומת כ 3500 חברי מרכז). ההחלטה היא לא "לעם ישראל", אלא לחברי הכנסת מטעם הליכוד. החלטה ששרון היה מוכן לקבל, אם היא היתה תואמת את דעתו. האם מרכז הליכוד מושחת? את זה עמרי שרון יודע. עד היום לא יודעים מה הוא עולל ומעולל שם. אני לא אדבר במספרים סופיים, אבל חלק גדול מאותם מושחתים עברו עם האבא שלהם לקדימה. אתה קובל על החלטה של 6000 איש למפלגה, אבל מוכן לקבל החלטה של איש אחד. ממש הגיוני. לפני שאתה כותב שטויות, לפחות קודם תבדוק את העובדות. יותר בריא ככה.

עלק החלטה של איש אחד..חה חה

כל העם רוצה בזה וההחלטה התקבלה בצורה דמוקרטית. אז צאו מזה כבר!!! אחת ולתמיד.

כנראה שעוד לא הפנמת מה זה קדימה

אחרי ה 28.3 אף אחד שם כבר לא ישאל את "העם". קבלת החלטות בצורה דמוקרטית, זה עדיין לא מה שיש בקדימה. שרון הוא היחידי שהחליט וכולם הסכימו איתו. כי אין להם ברירה אחרת (זה שהם סומכים על דעתו, זה מקובל אבל משהו אחר לגמרי. ממש כמו בש"ס ובמפלגות החרדיות)

למעלה