3 השאלות השבועיות עד יום שבת הבא:

3 השאלות השבועיות עד יום שבת הבא:

השאלות האלו נועדו בעיקר למתכוננים לקראת הבחינה הראשונה שלהם כדי לתת קצת מושג על סוגי השאלות במבחן וגם לגרד קצת חלודה ממי שעושה שוב. לא לשכוח לשלוח אלי תשובות רק במסר אישי. 1.כמותי: AB הוא מספר דו ספרתי (כלומר אם A=5 ו B=2 אז המספר הוא 52) המתחלק ב3 וב-4.כמו כן נתון A-B=1 . AB יכול להיות: א)12 ב)24 ג)32 ד)אף תשובה לא נכונה 2.אנגלית: restatement: נתון משפט באנגלית, צריך לבחור מבין התשובות את התשובה שמבטאת בצורה הטובה ביותר את הכוונה של המשפט הנתון. If you hadn´t told us, we wouldn´t have known א.We will know, if you tell us about it ב.If you had not told us, it would have been better ג.we only know about it because you told us ד.If you hadn´t told us about it, we would have known anyway 3.מילולי: שאלות "פ.ט.ל": בשאלות מסוג "פ.ט.ל" יש 4 משפטים שבכל אחד מה יש מילה משורש פ.ט.ל מילה זו באה במקום המילה המקורית במשפט. מילת הפטל היא בעלת אותו מבנה דקדוקי כמו המילה המקורית. לדוגמא: במקום "שמחתי" יהיה "פטלתי" במקום "מכבש" יהיה "מפטל" ב 3 משפטים מתוך ה4 שורש הפ.ט.ל מחיף את אותה מילה, צריך למצוא את המשפט יוצא הדופן: א) הפטלים הרבים עזרו לתייר למצוא את דרכו. ב) הנהג איבד את הפטילה ברכב וגרם לתאונה ג) הסוכן החשאי פטל מכשירי האזנה בכל החצר ד) חילופי הפטלון בדרום אפריקה נטעו תקווה בלב ההמונים זהו - גם ניחושים יתקבלו בברכה, רשימת העונים נכון תפורסם יום שבת הבא + ההסברים הכי טובים לכל אחת מהשאלות. ועדיין לא עניתם לי אם אתם רוצים להשאיר את זה במתכונת הזאת או פשוט שכל אחד ישרשר תשובה מתי ואיך שבא לו? בכ"ז עד שלא יוחלט אחרת אל תשרשרו תשובות אלא רק במסר אישי. רק שימו לב שזה לא קשור לחידה השבועית שעבורה אני מתכנן הדגשה באדום של שם המשתמש בפורום למשך 10 ימים למי שיפתור אותה בלי ידע קודם בנושא. שיהיה בהצלחה

uv1234

New member
מה עם הפתרון שלי, ילד חורף?

שלחתי לך אותו במסר אישי... הוא נכון או לא? לזה התכוונת?

parw

New member
מקווה שזה נכון

לגבי הכמותי אני חושב שאף תשובה נכונה כי שני המספרים הראשונים מתחלקים על 3 ו 4 אבל ההפרש לא אחד והשלישי לא מתחלק בשלוש אז ארבע היא התשובה הנכונה ולגבי האנגלית אני חושב שהתשובה היא שלוש. האם אלה באמת שאלות פסיכומטרי?????????

dfghj

New member
פתרונות

התשובה לשאלה הראשונה היא "ד"- 1ו2 נפסלות מייד כיוון שההפרש הוא מינוס אחד ,תשובה 3 נפסלת כיוון ש-32 אינו מתחלק ב-3. התשובה לשאלה השנייה היא "ג" - מדובר באחד ממשפטי התנאי בשפה האנגלית כשהמשמעות של would have+ v3 הוא "לא היינו x " ומכאן שהם ידעו זאת רק בגלל שהוא סיפר להם. התשובה לשאלה השלישית היא "ג"-השורש הוא ש.ת.ל בעוד שבשאר התשובות השורש הוא ש.ל.ט

טוב - ניצחתם אני נכנע ../images/Emo122.gif

אני לא רוצה למחוק תשובות לאנשים שענו למרות שכתבתי בפירוש לשלוח תשובות רק במסר אישי, לכן מעכשיו כל מי שרוצה לענות שפשוט יענה וזהו. נראה לי שגם ככה יותר נחמד ואפשר לראות גם איך כל אחד חשב על התשובה. כל הקטע זה לא להגיד מה התשובה, כי השאלות לא כאלו קשות. אלא להסביר באיזו דרך ניתן להגיע אל התשובה במהירות אז ככה - אלו האנשים שענו ראשונים במסר אישי: bluemnm ענה: 1. ד. 2. ג. 3. ג (ש.ל.ט). |יב| ענה: 1 (כמותי): ד. אף תשובה. 2 (אנגלית): ג.we only know about it because you told us. 3 (מילולי): ג. יוצא דופן. השאר "ש.ל.ט" וב-ג- ש.ת.ל סחבק 21 ענה: אממ, עברו כמה שנים מאז הפסיכומטרי, סתם רציתי לראות מה מצבי לקראת הבחינה של דצמבר... אז ככה, התשובות שלי הם: כמותי : ד. אף תשובה. AB צריך גם להיות כפולה של 12, וגם A = B+1. אנגלית : ג. לא צריך להסביר. מילולי : ג. א,ב,ו-ד הם משורש ש.ל.ט ( שלטים, שליטה, שלטון ) וג´ הוא משורש ש.ט.ל. זהו, תודה לך. היה די נחמד. ילד חורף

ketchup boy

New member
בוא נראה

בטח אני מה זה טועה.. 1. ד? אם אני מבין נכון ההפרש של 1 הוא רק בכיוון הזה, ולא כערך מוחלט, במקרה כזה תשוובת א´ וב´ נפסלות, ו-ג´ פשוט לא נכונה בחילוק, כך ש-ד´ היא נכונה. 2. ג? זה תמיד מתפקשש לי באנגלית 3. המשפט יוצא הדופן: ג. כי זה "ש.ת.ל" במקום "ש.ל.ט"

למעלה