3 השמלות שעלו לגמר...

Sharon_1

New member
3 השמלות שעלו לגמר...

טוב, אז אתמול הלכתי לראות שמלות בפעם הראשונה. רק שתדעו שאני אדם נורא צנוע, ואף פעם לא נותנת לעצמי מחמאות, אבל כשראיתי את עצמי במראה (או ליתר דיוק מראות) - יצא לי מין "וואו" כזה וחברה שלי והמוכרת כמעט בכו. מדדתי איזה 10 שמלות, כולן היו מאד יפות עליי, אבל חלקן לא היו לטעמי, אז הוצאו אחר כבוד מהתא. האמת היא שהשמלה הראשונה שראיתי - הייתה מאד יפה בעיניי וכבר הייתי מוכנה ללכת איתה הבייתה... אז נשאר לי 3 שמלות, ואני צריכה להחליט, כי צריך לבצע הזמנה. את השמלה תופרים מאפס ואח"כ עושים התאמות. אז צריך לקחת בחשבון משהו כמו 3 חודשים. ואם נתחתן בנובמבר - זה מה שיש לי. אז אני מצרפת קבצים של 3 השמלות. שימו לב - שאת השובל שיש לכל שמלה אני מורידה. ומתחת לכל שמלה יש חצאית מנפחת, וגם אותה אני מורידה, ככה שזה לא יהיה מאד נפוח. אני עדיין בהתלבטות. מפחדת שזה נפוח מדי, אוף. זה כ"כ קשה. כנראה אלך לראות עוד מקום אחד, כדי להרגיע את עצמי. קשה למדוד שמלה כשהיא לא בדיוק מה שיצא ממנה בסוף.

כל השמלות מאד יפות.

אני דווקא הכי אהבתי את זו שצירפת ראשונה, עם השובל מתחרה, שברור לי שהוא לא יהיה. נראה מקסים ביותר.

הדסים

New member
מקסימות!!!! ../images/Emo13.gif

הראשונה בעיני הכי מקסימה..אבל גם האחרות פשוט יפות

גם אני בעד הראשונה

עם ויתור קטנטן בשלב השובל... אחד החלומות שלי היה שובל ארוך ומרשים ובגלל ארץ הקודש נראה לי שרובנו נאלץ לותר על זה, או לפחות לעשות אותו מתפרק... אבל אני הולכת לפצות בשלב ההינומה.... בכל מקרה, השמלה הראשונה יפיפיה בעיניי... מאיזה חנות הן ?

Sharon_1

New member
אני לא אהבתי את השובלים

ואני עוד צנועה, יש שמלות עם שובלים ארוכים ארוכים, חבל"ז. לא אוהבת את זה. אבל ההינומה מקסימה, ארוכה ארוכה. ולדעתי, השובל הארוך שאח"כ מחברים אותו לאחורי השמלה לא יוצא הכי יפה. הן מ DAVID´S BRIDAL והמחירים מגוחכים.

אתי@

New member
איך אמא שלי רצתה שמלה עם שובל כמו

שהיתה לה... או לפחות שמלה נפוחה... אבל אני, בת מורדת, סירבתי בכל תוקף - רעה שכמותי...

dvorah

New member
הראשונה

אני הכי אהבתי את הראשונה (עם התחרה). גם עם שובל מקוצר היא תהיה מקסימה.

*שיר

New member
הראשונה משגעת בעיני! Go for it! ../images/Emo45.gif

(אני מתכוונת לשמלה שצרפת ראשונה ולא לראשונה שמדדת)

סיגל2

New member
שמלות כלה

3 השמלות יפות, אך הראשונה עם התחרה הכי יפה, לדעתי.

שירי71

New member
המלכותי של אתמול היתה לדעתי יותר יפ

יפה. מכל השלוש שהבאת היום זו הכי יפה, אבל תחשבי אולי לעשות משהו לא תחרה מבריקה, אולי כמו שיפון הודי או משהו, כי לתחרה הזו יש נוכחות עצומה כשהיא על כל השמלה... לגבי הסטרפלס - תחשבי אם זה נוח או לא בקטע של איך להחזיק את החזה.

Sharon_1

New member
כן, אבל המלכותית של אתמול היא רק

דוגמא לשמלה. כלומר, אין אותה פה. גנבתי את התמונה מ KISSES. אני לא יכולה לבחור איזה תחרה לעשות וכו´. בגלל שאין לי מספיק זמן. פה אםא תא רוצה לעשות שינויים רציניים, את צריכה לבוא שנה מראש - וממש אין לי שנה. אז השמלה תיראה פחות או יותר ככה. כלומר, כמו שאמרתי אני אשנה את השובל, אבל אי אפשר יותר מדי תיקונים. לגבי הסטרפלס - כמו שכתבתי קודם, נתנו לי חזיה קטנה מדי, והכל היה קצת בחוץ, אז היה לי קשה לראות איך זה נראה בדיוק. מה גם שלעמוד בחנות מול המראה זה לא אותו דבר כמו להשתולל בחתונה. ואנחנו לא רוצים תאונות ציצים...

שרונס

New member
אז אם כך, גם לפי דעתי הראשונה עם

התחרה היא הכי יפה. תגידי, מה יקרה אם תגיעי לארץ קצת זמן מראש ותשכרי שמלה כאן? את במילא צריכה שתי שמלות, נכון? אחת לחתונה בחו"ל ואחת לארץ? ובהחלט את לא רוצה תאונת ציצים. לי יש ציצים קטנים אז אני לא מבינה כל-כך את הקשיים הכרוכים בעניין (יחד עם ההנאות) אך נראה לי שסטרפלס זה מתכון בטוח לתאונות. איזו שמלה מכל אלו שמדדת נראתה עלייך הכי טוב? ודרך אגב, קראתי באחת ההודעות שאת מתחתנת בנובמבר? גם אני! שתי השרוניות של הפורום מתחתנות בנובמבר (לא אחת עם השניה)... שרון

Sharon_1

New member
אוי קשה...

גם ליאור מסכים שעניין השמלה הוא הכי קשה. עם המנות הוא אומר - מקסימום מנה אחת תהיה פחות טובה, עם ה DJ הוא אומר - מקסימום יהיה שיר אחד פחות יפה. אבל עם השמלה - הוא אומר - זה פעם בחיים (בשאיפה), והוא אומר שזה מה שמייצג אותי, ושאני צריכה להסתובב ככה כל הערב. מה שמפחיד אותו זה שהשמלות האחרות לא יהיו כ"כ נוחות. והאמת? הן אכן די כבדות. אני לא צריכה 2 שמלות - רק אחת. פה אנחנו מתחתנים בעירייה (בסוד), ובארץ - אני צריכה שמלה, אח"כ נעשה פה איזו מסיבה לכל מי שלא יכול לבוא לארץ, אבל אני מתכוונת ללבוש משהו לבן פשוט - כנראה אלך לאיזה חנות ואקנה, אבל ממש לא נוצץ או דומה לזה. אז אני צריכה שמלה אחת. ולשכור בארץ זה בלתי אפשרי כי אנחנו מתכוונים לבוא רק יומיים לפני החתונה לארץ. אין קשיים בציצים, שפוט היתה להם בעית חזיה בשבילי, אז היה לי קשה לראות איך זה נראה. אנחנו עודש לא יודעים מתי אנחנו מתחתנים. רוצים בנובמבר. אבל שום דבר לא סגור. אנחנו נוכל לדעת רק בעוד חודש. (יש דברים שלא תלויים בנו). אבל אני מקווה שזה יהיה נובמבר.

למעלה