3 זה תמיד ביחד?
טוב, בעודי מסיים את הכוסית האחרונה מהיין האדום המתוקשר שלי מהשידור... (אגב, אם "ברקן" או "כרמל" רוצים יח"צנות...נעשה ברטר!) - אני מרגיש צורך להודות לאלפי האנשים שהצביעו עבורי ול-20 המקורבים שניסו להילחם את מלחמת דוד בגוליית!...
בזכותכם הגעתי למקום השלישי והצמוד. בתור אחד שלא ממש מאמין בשיטה הזאת....אלא אם היא אמורה לקבוע עם מי שרון איילון תזדיין...
זה ממש בלתי נתפס...מאוד מחמם את הלב ומחזק. לכל האנשים הטובים שמפרגנים בפורום,לאלה שלא מפרגנים סתם ולאנשים טובים באשר הם! תודה לאיריס קול המלכה על הכאפה (!!!)...אני לא באמת מתנשא.... ועל השיפוט המחמיא. וכמובן...לשחקן בשיחת הייעוץ...נהנתי לשלוח אותך להתבגר! תודה על כל 80 אג' שהושקעו בי היום - תאמינו לי, המטרה טובה - נעשה רדיו שווה ואחר ביחד! שלכם, עדי פרבר. נ.ב: התנצלותי לשמוליק על היין שנשפך...כן, אני מדבר עם ידיים. לפעם הבאה, אני מבטיח לא לאבד את הפקק!
טוב, בעודי מסיים את הכוסית האחרונה מהיין האדום המתוקשר שלי מהשידור... (אגב, אם "ברקן" או "כרמל" רוצים יח"צנות...נעשה ברטר!) - אני מרגיש צורך להודות לאלפי האנשים שהצביעו עבורי ול-20 המקורבים שניסו להילחם את מלחמת דוד בגוליית!...