3 טיפים של המאסטר

רותי 11

New member
3 טיפים של המאסטר

הוא היה המורה לקראטה של ברוס לי, צ'אק נוריס ואלביס פרסלי, זכה באליפות יפן עם יד שבורה והפך ללוחם היחיד בעולם המחזיק בתואר דאן 10. הירוקאזו קנזאווה הגיע לביקור בישראל כדי להפיץ את בשורת השלום ומכריז: "קראטה יכול לקרב בין העמים"

הוא אמנם מאסטר באמנויות לחימה, אך את העוצמה האישית שהוא מחזיק בידיו מנתב קנזאווה למען השלום בעולם ושימוש בשיטות לחימה מסורתיות כדי לקדם הרמוניה וסובלנות בין בני אדם

3 טיפים של המאסטר

טיפ ראשון: תנשמו. הדבר החשוב ביותר שאני מלמד הוא נשימה נכונה, תנועה ותזמון. מכל אלה, הנשימה היא המשמעותית ביותר. זהו הדבר הראשון שאנו עושים בעולם כשאנו נולדים. 900 אחוז מהאנשים לא יודעים לנשום נכון. טכניקת נשימה נכונה משפיעה על הגוף והרוח, ועל הקשר ביניהם.

טיפ שני: כדי לנצח לא צריך להשתמש ב-100 אחוז מהכוח. אם יש לך טכניקה טובה, מספיק לה־שתמש רק ב-60 אחוז מהיכולת. בעבר ניצלתי את מרב הכוחות כדי להגיע להישגים, וכיום אני משתמש רק ב-60 אחוז, ונח ב-40 אחוז הנותרים. אם אני משתמש נכון ב-60 אחוז, יש באפשרותי לנצל גם 40 אחוז מכוחותיו של היריב ולהפנותם נגדו.

טיפ שלישי: לא לפחד מהמוות. לפי פילוסופיית החיים שלי, אני מנסה להיות תמיד נאמן לעצמי ולאחרים. אני חושב שאנשים מפחדים מהמוות מכיוון שיש עוד הרבה דברים שלא הספיקו לעשות בחייהם. הם תמיד רוצים להספיק עוד. כשאמות, אדע שעשיתי את המיטב בחיי, ולכן אינני מפחד מהמוות. מלבד זאת, אני מאמין שהחיים נמשכים לאחר המוות הפיזי - החיים הם מעגל.

pynokyo

New member
נחמד מאוד

נשימה זו פעולה אוטומטית - הפסקת נשימה נשלטת לזמן קצר.
טכניקה - תמיד טוב שתהיה בכל תחום בחיים.
מוות - אין טעם לפחד ממנו, זה לא בשליטתנו - מה שכן, פחד מלפני המוות אפשר להבין, כלומר אף אחד לא רוצה לכאוב ולסבול פיסית/נפשית - לא כולם זוכים למיתת נשיקה. דהיינו מעבר קל בין רגעי החיים האחרונים לבין חידלון הגוף.
&nbsp

למעלה