3 נקודות מפיו של אלי סהר.

3 נקודות מפיו של אלי סהר.

* פיני גרשון יאמן את מכבי בעונה הבאה, ויש גם מגעים. * מכבי של שנת שאראס, בורשטיין,פארקר, באסטון וויציץ` בתוספת 2 שחקנים נורמלים בספסל שווה 15 נקודות על כל הסגל של פאו היום. (30 מליון אירו שווה פאו). * באותו זמנ שחקני מכבי היו עולים בלי חשק לשחק. היו צריכים להטריף אותם בשביל לשחק ב80% יכולת. רק במשחקים גדולים הם היו מפוקסים מאה אחוז, בשאר המשחקים הם היו עולים לשחק כאילו מדובר במשחק אימון.

יו45

New member
אני לא שוכח שהפדחן הזה הימר על טאו

בפיינל פור במוסקבה הוא התראיין תחת כל עץ רענן ונתן את תחזיתו , טאו יקחו את הגביע. כשהם ניצחו את צסקא הוא חגג כאילו הוא עצמו ניצח , ואז בגמר מכבי העיפה אותם בלי להתאמץ כמו שהיה ברור שיקרה. ועכשיו פתאום הוא נזכר שהסגל של מכבי היה גדול על אירופה. פשוט ליצן. אגב גם בעונה הנוכחית הוא קבר את הסגל של מכבי מוקדם מידי כמו שאר הפרשנים החובבנים שלנו, רק בשביל זה שווה שמכבי יעלו לפיינל פור, זה יהיה גדול לראות אותו מתפתל בניסיון להסביר מה בדיוק קרה. בינתיים שילך לפרשן את ירושלים אהובת ליבו, הם בדיוק ברמה שלו.

modz0r

New member
הבעיה היא שהוא כמו כל הפרשנים פה

אם הוא צודק - הוא דואג להזכיר את זה. אם הוא טועה - הוא פשוט מתעלם ממה שהוא אמר בעבר.

איך אתה יודע מה הוא אמר על מכבי

השנה? אל תגיד לי שאתה שומע את המשחקים ברדיו.. וסתם שתדע שסהר (הפרשן המועדף עלי) אוהד מכבי. אוהד שרוף אחי.

יו45

New member
אני בדרך כלל רואה את המשחק

לפעמים אני חייב להיות במקום מסויים בשעות שלפני המשחק או אחריו, כברירת מחדל אני שומע חלק מהשידור ברדיו ברכב בדרך הלוך/חזור. זה ככה סתם כי שאלת. אין לזה קשר למה שכתבתי. סהר היום נזכר להודות שמכבי היתה קבוצה אדירה בשנים ההם, באותן שנים הוא לא כל כך החזיק מהקבוצה הזו וזה התפוצץ לו בפרצוף פעם אחר פעם. בכל מקרה הוא לא אוהד מכבי, ממש לא ! היית צריך לשמוע את השידור של משחקי הגביע כשהוא והאפס ששידר איתו ממש עודדו את עפולה בחצי ואת ירושלים בגמר.

פעם הוא `אהד` את מכבי

כשמכבי שודרה בערוץ 1 היתה לה שליטה על בחירת הפרשנים לפי טעמה ואלי סהר הצליח לשרוד בגלל שהוא התנהג כאוהד מכבי ולכן הנטייה שלי היתה לחשוב שהוא באמת אוהד מכבי. עד המשחק של הגביע שאז הוא פשוט היה חד צדדי בצורה קיצונית כי לא היה לו ממי לפחד... מצד שני, יכול להיות שהוא מקצוען באופן קיצוני והוא בעד שסינדרלות דוגמת עפולה וירושלים יקחו את הגביע ולכן הוא נורא שמח כשזה אכן קרה. לב, אולי באמת תספר לנו מאיפה המידע הפנימי שיש לך על נטיות ליבו של סהר?

אפרופו אלי סהר..

במשחק האחרון של מכבי נגד ירושלים במלחה, הוא הימר שהמשחק יהיה צמוד עד הסוף ובסוף ירושלים יקחו במעל 5 נק` כי ``מכבי תהיה עייפה בלי פייזר/וויצ`יץ`..`` אגב בעניין הויכוח שהיה כאן לגבי השתייכותו של סהר, כיום די ברור שהוא לא אוהד מכבי בלשון המעטה, אבל אחי סיפר לי שבבחרותו (משהו כמו לפני יותר מעשרים שנה) אלי סהר היה אוהד שרוף של מכבי תל אביב ואף הצהיר זאת מעל כל במה שניתנה לו אז.

TheRasmus

New member
זה בדיוק מה שיש עכשיו

רק באסטון, שאראס ופארקר במקום ביינום, קאמינגס ופייזר.

תמיד אמרתי שמכבי של היום היא לא

מכבי שהיתה פעם, כל הטובים פרשו לnba או לחור אחר יותר שווה, היום אני יכול לומר בבירור שאין שחקן מפתח אחד במכבי, לכולם יש כשרונות אבל אין שחקן אחד במכבי ששווה משהו בזכות עצמו, כל קבוצה בnba למשל יש את שחקן המפתח שלה. שהוא לבד מרביץ 30 נקודות בכל משחק, לברון, בריאנט, פרקר וכל השאר.. אצלנו אם שחקן שם 20 נקודות הוא ``זוכה`` להיות השחקן המצטיין, ואיזה חרטטן מהטלפון בוחר אותו. אני למשל לא מבין איך שחקן ענק כמו גוליית, אליהו לא עושה כלום עם הגובה.. בזיון

יש את מוריס כמובן, אבל יש גבול כמה אפשר לשחוק

שחקן. מוריס אתמול נפל מהרגליים בגלל ניהול משחק קלוקל של שרף במשחקים האחרונים. מה גם שלמכבי בשנים האחרונות תמיד היה שפן מהספסל, השנה אין את זה אפילו. שארפ נחלש וכמובן כולם כבר מכירים אותו, אליהו חסר עמוד שדרה לחלוטין,אז סיפסלו אותך כמה משחקים, תוכיח שהמקום שלך על המגרש אל תשים זין(חתיכת אפס האליהו הזה), וכספי צעיר. כשמבכי נקלעה לצרות בשנים האחרונות תמיד ידעתי שיש מישהו על הספסל שאפשר לסמוך עליו, השנה אין את זה ונראה לי שזאת אחת הבעיות הקשות של מכבי. שחקנים בינוניים וחסרי אופי.

כן המון זרים ללא תועלת...

הבעיה לדעתי היא לא רק שרף, מכבי במשחק שהיה מהרבע השני היא כבר הפסיקה לשמור מהשלוש, קובנה ניצלה את זה וקלעה ללא הרף! מכבי ברבע הראשון הרביצה שלשות חופשי אבל אחרי זה איבדה את הבטחון משום מה מהשלוש... יש לנו עוד הרבה מה ללמוד מאירופה..

למעלה