3 סוגי מידע על ניו-יורק+שיקאגו

• פותח הנושא mc80
  • פורסם בתאריך

mc80

Member
3 סוגי מידע על ניו-יורק+שיקאגו

מתעתד לטוס שבועיים באפריל 2020. ניו יורק ואז שיקאגו. בשיקאגו לא הייתי. חושב על 4 ימים גג בעיר. כל השאר בניו יורק.

1) טיסות- האם לעשות הלוך ושוב ת"א-ניו יורק ואז באמצע טיסת הלוך ושוב ניו-יורק לשיקאגו, או לחסוך טיסה אחת ולעשות ניו יורק- שיקאגו- ת"א?
מבחינת מחיר לפי מה שבדקתי כרגע יותר משתלם לי להזמין בנפרד ניו יורק ת"א ואז להוסיף שיקאגו הלוך ושוב לניו יורק. האם נכונה השיטה?
ניו יורק חייבת להיות טיסת הלוך בכל מקרה כי אני חוגג אירוע אצל משפחה ומתכוון להגיע יום או יומיים לפני כן.

2) מז"א אוויר בערים אלו בחודש זה להבנתי לא הכי נעים. כמה זה נכון? מישהו היה ויודע?

3) כדאי להמתין עם הזמנת מלונות לאחרי הטיסות אם אזמין בקרוב ת'טיסות? (בניו יורק אשהה חלקית מהזמן אצל משפחה והיתר במלון)

תודה!

אמנם לא עונה לך ספציפית לגבי שיקגו וניו יורק

אבל בעיקרון, אני תמיד תמיד רואה שיותר זול לקנות טיסה למקום אחד וממנו טיסה למקום השני שאני רוצה להיות בו. בכל אופן, כל פעם שאני שבדקתי, זה היה יותר משתלם.
אני אמנם לוקחת את הסיכון שאם הטיסה הראשונה תאחר למשל, אז כדי להימנע מבעיות אני לוקחת מספיק זמן ועד היום זה תמיד עבד עבורי.
עכשיו (טסה השבוע) אני עושה את זה - קניתי טיסה ללונדון וחזרה. ומלונדון יש לי טיסה נפרדת לטאלין...
&nbsp
לגבי מזג אויר, זה דווקא אביב, ממה שאני יודעת אביב הוא סבבה בחוף במזרחי. לא חם מדי ולא קר מדי. רק שיכולות להיות הפתעות ויכול להיות הרבה גשם או פתאום חמסין. תבדוק לחזיות מזג אויר.
&nbsp
לגבי מלונות, תלוי בעונה ובמקום, מקומות תיירותיים כמו ניו יורק ושיקגו, אני הייתי מזמינה את המלון עם אפשרות ביטול לפני שאני מזמינה טיסה. אני בדרך כלל עושה את זה לכל טיול שאני מתכננת האמת

לאונידס

Active member
1. אני הייתי מעדיף להזמין טיסות בין לאומיות

תל אביב => ניו יורק
שיקגו => תל אביב
בכרטיס אחד,
והמקטע ניו יורק => שיקגו בכרטיס אחר.
ההחלטה יכולה להשתנות בגלל הפרש גדול במחיר אבל אם אתה משווה מחירים תבדוק כמה תצטרך להוסיף למטען בטיסות הפנימיות בארה"ב.
&nbsp
2. תבדוק בלוחות של הממוצעים הרב שנתיים (בד"כ 10 שנים אחורנית) ותחליט בהתאם לרגישות שלך לקור, ותמיד צריך לזכור שממוצע הוא רק ממוצע ויתכנו שינויים לא קטנים לשני הכיוונים.
&nbsp
3. אם אתה מזמין עם זכות ביטול חינמית אתה תמיד תוכל לבטל אם תמצא משהו טוב יותר בהמשך.

sitvaniyot

New member
ממי שהיתה שם

1. אין לך שבועיים. טיסה הלוך ושוב יומיים. ועוד יומיים אצל הקרובים נשארת עם 10. מעבר לשיקגו חצי יום. הלוך ושוב ירד עוד יום. נטו 8 ימים. אם תעשה את המעבר לשיקגו בשעות הערב ותלון שם תחסוך יום.
2. טיסות פנים ארציות בארה"ב יש מאד זולות לכן אולי כדאי הלוך ושוב לארץ מניו יורק - עשה השוואת מחירים.
3. מזג אויר - בניו יורק מאמצע אפריל מאד נעים. שיקגו צפונית יותר ויותר קרה יכול גם לרדת שלג. אבל למזג אויר אין תעודת ביטוח. השנה ירד בניו יורק שלג דווקא באפריל וזה ארוע שממש לא קורה. כמו גשם ביולי בארץ.
4. אישית - אותי ניו יורק יכולה להעסיק גם חודשיים. לשיקגו נסעתי בפעם השלישית ל 4 ימים ונשארתי 8. לביקור קצר כמו שלך מצא מלון ליד הגולדן מייל כך שתהיה במרכז ותוכל להגיע לכל מקום בקלות. בניו יורק אני מניחה שתישאר אצל הקרובים.

mc80

Member
משום מה רק היום קיבלתי התראות על התגובות שלכם

אז מתנצל על התגובה המאוחרת.
תודה על ההצעות והמידע. לא חשבתי ככ שונה מכם אבל רציתי לשמוע יותר ממי שמכיר כבר.
אני חושב שאדחה לטובת מז"א בעיקר את הביקור לקיץ שיש לי חופש בו בכל מקרה וללכת על בטוח מבחינת אופציה לטייל ברחבי העיר ושהכל פעיל.
אני יודע ששבועיים זה פחות טיסות ומעברים אבל מקס' אקח יום לפה או לשם יותר.
לא קראתי/שמעתי הרבה על שיקאגו כיעד להרבה ימים. לא מכיר ככ אנשים שהיו שם. לא יודע למה. אבל זו בהחלט עיר אמריקאית מיוחדת שגם בה יש גורדי שחקים, פארקים, טיילת לאורך הים ושופינג זול אולי יותר מניו-יורק.
אם יש משהו מיוחד לעשות בה מעבר אני אשמח לשמוע ששווה לשהות בה יותר.

למעלה