3 פתרונות מדהימים וזולים במיוחד שמביאים לקוחות – על אמת!
3 פתרונות מדהימים וזולים במיוחד שמביאים לקוחות – על אמת!
האם אתם מכירים את המשפט: "אין לי תקציב גדול לשיווק ולפרסום, אבל אני מבין שזה מה שיביא לי עוד לקוחות.".?
בעלי עסקים רבים עובדים מאוד קשה ולא תמיד נותרת להם הכנסה גבוהה, מצד שני, השקעה נבונה בפרסום ובשיווק תגדיל להם את ההכנסה ובסיכומו של דבר תאפשר השקעה גדולה יותר בפרסום ובשיווק, מה שיכניס יותר כסף ויאפשר להגדיל שוב את ההשקעה בפרסום ובשיווק.
הבעיה היא שבעלי עסקים אינם מומחים בשיווק ולעיתים משקיעים זמן וכסף בדברים שלא באמת תורמים להכנסות העסק מתוך חוסר ידע או כיון שמישהו הצליח למכור להם משהו לא רלוונטי, ונשארים בלי כסף ועם הרבה מאוד תסכולים וחוסר אמונה שפרסום ושיווק עובד.
בואו נראה מה כן ניתן לעשות בתקציב של 3000 ₪ בלבד!
1.שדרוג / הקמה של אתר אינטרנט.
כאשר תקציב הפרסום והשיווק שלנו נמוכים אנחנו יכולים לפנות לחברות שמקימות אתרים על פי תבניות מסוימות וגובות תשלום עבור אחסנת אתר בלבד. סכום האחסנה הוא 79 ₪ לחודש למשך שנתיים ואז הקמת אתר כולו היא בחינם כולל אתר מותאם למובייל!. סה"כ 1896 ₪ מחולק לשנתיים
2. פרסום ממומן בחיפוש גוגל:
אם ניקח לדוגמא עלות של 2 ש"ח לקליק ו300 חיפושים בחודש בגוגל זוהי למעשה השקעה של 600 ₪ והתשלום הוא רק במידה ואכן לחצו 300 אנשים שונים. ישנם עלויות נוספות חד פעמיות של הקמת הקמפיין בערך 500 ₪ , וניהולו למשך חודש עוד 500 ₪. ישנה אפשרות לנהל לבד את הקמפיין ולהיעזר בשירות של גוגל. סה"כ 1100 ש"ח
3.פרסום בפייסבוק :
ישנה אפשרות להקים דף עסקי לבד ( 5 דקות עבודה) וליצור שיתופי פעולה עסקיים עם בעלי מקצוע. ישנה אפשרות לבקש חברויות או לעשות לייקים לעמודים מסוימים ולכתוב הודעות אישיות – עד 20 הודעות ביום – כל זה בחינם. כמובן שכל עניין כתיבת הפוסטים על הדף שלך ובקבוצות אחרות הוא חינם. סה"כ חינם
למתקדמים יותר :
1. פרסום בפייסבוק על ידי קמפיין ממומן – 1500 ₪ בחודש (המטרה היא הגדלת רשימת התפוצה והגדלת כמות הלקוחות הפוטנציאליים).
3. בנית קמפיינים של רימרקטינג ("שיווק מחדש"):
מודעות פרסום בגוגל ובאנרים "רודפות" אחרי לקוחות שביקרו כבר באתר שלכם. לכל אתר שהלקוח שלכם ייכנס במידה והוא חלק מאתרי השותפים של גוגל (וואלה, כלכליסט, מאקו, YNET ועוד מאות אלפי אתרים בארץ ובחו"ל) וגם בפייסבוק – הלקוח יראה מודעה שלכם.
קחו בחשבון שבקמפיינים של רימרקטינג, כמות של אלפי לקוחות נחשפים שוב ושוב למודעות שלכם.