3 שאלות.. טוב בעצם 4. :)

aviad99

New member
3 שאלות.. טוב בעצם 4. :)

שלום לכולם, אשתי שאלה פה כמה שאלות בעבר. אנחנו אוטוטו שולחים את הטופס לבקשת ה PR ונקווה שזה ילך כמו שצריך. יש רק עוד מעט דברים לא ברורים : 1 - בשאלות נפוצות פה כתוב שהתהליך המפושט הוא למעשה לשלוח אך ורק את הטופס בן ה-3 עמודים ואת התשלום. לעומת זאת בטופס ESAP.pdf (הוראות כלליות למילוי) כתוב "submit only the forms and the proof of payment". מה שאומר שהם כן רוצים את הטופס מהבנק ולא רק את הטופס של ה-3 עמודים עם התשלום. 2 - לפקודת מי לרשום את הצ'ק בנקאי? זכור לי שזה היה general reciever of canada, אבל אני לא מוצא את זה כרגע מגורם רשמי.. 3 - כנראה שנביא ילד לעולם עוד כשנה וחצי שנתיים. בהנחה שהתהליך יכול להגיע עד 3 שנים, עד כמה מסובך יהיה התהליך של להוסיף את הילד לבקשת הויזה? אפשר פשוט לעדכן אותם ולהוסיף כסף? 4 - הבקשה לויזה על שם אשתי מכיוון שיש לה יותר לימודים ממני, אבל למעשה אני הוא זה שעבדתי בקנדה. אני מתכנן להמשיך לחפש עבודה בקנדה מהארץ ואם תהיה הצעה נשנה את מסלול הבקשה למסלול מזורז כפי שעושים במקרה של arranged employment. הבעיה עכשיו היא, במידה וכן אקבל הצעה, האם באמת אוכל לעשות את השינוי הזה למסלול מזורז? הרי הבקשה נשלחה על שם אשתי, והצעת העבודה שאקבל תהיה למעשה על השם שלי ולא של אשתי.. בתודה מראש, אביעד.

ILCA

New member
3.5 תשובות

1. proof of payment זה הצ'ק 2. לפקודת "שגרירות קנדה תל אביב 3. ניתן יהיה לעדכן ולהוסיף כסף כל עוד לא בוצעו הבדיקות הרפואיות ואושרה הבקשה (לאחר מכן זה SPONSORSHIP). 4. ע"ש מי שעובר את סף ה-67 נקודות. אם שניכם עוברים את ה-67 תגישו על שמך (אחרת תצטרך להגיש בקשה חדשה כשתהיה לך הצעת עבודה). בהצלחה.

aviad99

New member
תודה רבה, בטוח שאי אפשר לשנות את הבקשה?

אם לי היו 67 נקודות ברור שהיינו מגישים דרכי, אבל אשתי מצליחה להשיג ניקוד גבוה יותר. טוב אם אי אפשר, במקרה וכן אקבל הצעת עבודה כנראה שנאלץ להגיש מחדש ולשלם מחדש. בין כה זה תהליך מזורז יותר.. יש לי עוד שאלה, קראתי שרוב האנשים פה מעדיפים להגיע לשגרירות ולהגיש את הטפסים. מה זה משנה? למה לא פשוט לשלוח כפי שכתוב באתר שלהם? אני מבין שבשביל השקט הנפשי עדיף להגיע ולהגיש ביד, אבל במקרה שלי אין לנו ממש זמן להגיע לסידורים האלה ואם נשלח בדואר רשום באמת אין סיבה שהטפסים והצ'ק ילכו לאיבוד..

לא נכון ולא נכון

בכל עת לפני שאתם נקראים להגיש את המסמכים התומכים, אתם יכולים למשוך את הבקשה, ולקבל את האגרה בחזרה. האם ניתן על אותו מספר תיק להגיש את הטופס מחדש כששמו של המגיש הראשי השתנה בלי לחכות מחדש בתור? ובלי לקחת את הכסף חזרה? לזה אין לי תשובה.

ILCA

New member
אין שום סתירה בין הנכון שלי והלא נכון שלך

aviad99

New member
גם אם נצטרך לחכות בתור מחדש זה לא משנה

מכיוון שכשיש arranged employment ואם יהיה לי ביד מכתב מהמעסיק שאומר שירצה אותי לפחות למשך 3 שנים כשאקבל את הויזה אז אותו תהליך מזורז הרבה יותר מאשר התהליך הרגיל.

lishorsh

New member
צ'ק בנקאי

2) אם הצ'ק הוא בדולרים קנדיים (הכי משתלם) הוא צריך להיות לפקודת general reciever of canada, אם הוא בשקלים אז הוא צריך להיות לפקודת שגרירות קנדה ת"א

למעלה