3 שאלות לי אליכם...

זִיגזַג

New member
3 שאלות לי אליכם... ../images/Emo66.gif

לפני כחודש עשיתי בחינה פסיכומטרית ולדעתי הלך לי פצצה!!! קיבלתי הביתה עלון שמזמן לבחינה חוזרת מחר בירושלים.. הבנתי ממישהי שבדרך כלל מזמנים את אלו שעושים את הבחינה פעם שניה ועברו ביותר מ 150 נקודות את הבחינה שניה.. אבל אני, זאת פעם ראשונה שאני עושה את הפסיכומטרי.. מישהו יודע מה יכולות להיות הסיבות לזימון ?? שאלתי השניה היא:.. רשום בעלון שהציון לבחינה השניה לא ישתכלל בציון הכולל.. מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק זה אומר? כאילו, אם זה לא ישתכלל, בשביל מה לעשות בחינה חוזרת ??.. אני אקבל ממילא את הציוטן המקורי שקיבלתי בבחינה מחודש שעבר??.. שאלה שלישית:.. שברתי בשבוע שעבר את היד ואני מגובס.. התקשרתי להודיע להם שאני מגובס עם אישורים רפואיים ביד שאני רושם בה אבל הם ביקשו שאני בכל זאת אגיע ונבדוק מה אפשר לעשות כי אם לא אני אצטרך לחכות חצי שנה לעוד בחינה.. שאלתי היא: אם יוחלט שאני לא יכול לעשות את הבחינה.. האם יש לי אפשרות לערער איכשהו שאני אקבל את הציון המקורי ללא בחינה חוזרת?? ממש לא בא לי לחכות חצי שנה בגלל סיבה שאין לי מושג מה היא! תודה, שלומי

זרובי

New member
נו? עשית את הבחינה?

איך הלך? ממה ששמעתי לא תוכל לקבל את הציון המקורי ללא בחינה חוזרת בשום מקרה.

פוזנא

New member
המטרה של המבחן החוזר

היא לראות שאכן אתה ברמה של הציון שיצא לך בפעם הראושנה. אם קיבלת 790 ובפעם השנייה תקבל 200 - אז יש כאן בעיה
בכל מקרה אתה חייב לעשות את הבחינה השנייה ואל תזלזל בה.

זִיגזַג

New member
לא מזלזל.. ../images/Emo66.gif

ולא עשיתי את הבחינה, נסעתי עד ירושליים לשווא.. פשוט לא נתנו לי לעשות אותה מאחר והם רוצים שאני אעשה את הבחינה בדיוק באותם תנאים של הבחינה המקורים.. ללא משכתב ובטח שלא ביד השניה שלי.. ככה שאני אעשה את הבחינה כשיורידו לי את הגבס.. בכל אופן, אני לא מזלזל ולא דואג, עשיתי את הבחינה לבד ואני שוב אוציא ציון טוב.. מצד שני, מה הפער שעל-פיו מסתמכים.. כאילו, 790 ו 200 ברור שיש בעיה.. השאלה שלי היא מאיזה פער פחות או יותר מתחילה הבעיה?
לילה טוב

דולף

New member
סיקרנת אותי זיגזג

מה איכפת לך מאיזה פער מתחילה הבעיה? ואם יגידו לך שמפער של 300 נקודות אז תכוון ל290? חבר שלי עשה בחינה חוזרת ואחריה קיבל את הציון שלו. הם לא אמרו לו כמה קיבל בבחינה החוזרת רק אמרו לו שזה בסדר.

למעלה