3 שאלות על פול-טילט

DanDan1

New member
3 שאלות על פול-טילט

1. האם אני יכול לעשות הזנת כסף דרך המסטר-קארד(הבינלאומי) שיש לי? או שהם מזהים IP מישראל ועושים בעיות. 2. איך מוצאים בפול-טילט את החדרים עם המקצוענים המוכרים? 3. איך רואים בפול-טילט, גרף של ההתקדמות שלי? אני רואה שם את הנתונים בטקסט, אחוזי הצלחה וכו' - אבל יש איזה שהוא מקום עם גרף מסודר? לא מצאתי. תודה.

DanDan1

New member
ועוד שאלה

אני רואה ביוטיוב מין תוספת לפול-טילט ששם רואים את הנתונים של השחקנים האחרים, את האחוזים שלך וכו'. כמו בסרטון הזה האם זה ADD-ON שמפעילים? אולי תוכנה נוספת שמתקינים? אשמח למידע.

Elad Almighty

New member
זו תוכנה נוספת

יש מלא כאלה, אבל כולן עולות בסביבות ה100$. חפש בגוגל pot odds calculator

Elad Almighty

New member
תשובות

1.אתה יכול להפקיד עם כל כרטיס אשראי בינ"ל (16עם ספרות) אם אני לא טועה. 2. לך לreal money ותבחר בהולדם/אומהה ואז את הסכומים הגבוהים, לא מסובך. 3. sharkscope.com- אתר שנותן לך גרף התקדמות ועוד כל מיני סטטיסטיקות, רלוונטי רק לטורנירים וsng עד כמה שאני יודע.

napox

New member
תשובות -

1. אין בעיה להפקיד כסף עם visa, אז (כנראה) לא תהיה לך שום בעיה עם mastercard 2. אם בוחרים real money ומסמנים את החדרים הכבדים - high או ivey's room . החדרים עם מקצוענים יהיו בצבע אדום. 3. בתוכנה של full tilt עצמה לא ניתן לקבל מידע. אתה יכול להשתמש באתרים כמו http://www.pokertableratings.com או בתוכנות כגון PokerTracker 3 או holdem manager ואחרות שנותנות לך אינפורמציה על השחקנים האחרים בזמן אמת, מידע על סגנון המשחק שלהם וגם גרפים וניתוח המשחק שלך. 4. בסרטון ב youtube הוא משתמש ב Tournament Indicator וזאת עוד תוכנת בסגנון הקודמות. 5. והכי חשוב - לפני שאתה פותח חשבון עם מטרה לשחק בכסף אמיתי ב full tilt אתה צריך ורוצה להירשם דרך אתר rakeback, מומלץ להרישם דרך pokerstrategy שנותנים לך 50$ במתנה ועוד 50$ שתקבל לאורך זמן וכמובן 27% rakeback.

DanDan1

New member
תודה על התשובות

אכן מצאתי את המקצוענים לפי החדרים האדומים(וגם השם שלהם מופיע באדום ברשימה) ותודה גם על שאר התשובות.

DanDan1

New member
מצאתי את התשובה, אכן כן.לא ידעתי שגם היה שחקן

(לא פוקר) בעברו

DanDan1

New member
בקשר להפקדת ה50 דולר מאתר pokerstrategy

עברתי את החידון שבאתר המעניק 50 דולר להתחלה. אבל אז מתברר שאם יש לי כבר ACCOUNT אי אפשר להעביר לשם. אז אני מבין שאני צריך להסיר את התוכנה(פול-טילט) לגמרי, ולהתקין מחדש לפי ההוראות? או שיש דרך להמשיך עם התוכנה והמשתמש הנוכחי. שאלה שניה - למה שאתר אלמוני יפקיד לי 50 דולר? מה הוא מרוויח מזה?

DanDan1

New member
טוב, רק יצרתי משתמש חדש

על התוכנה הקיימת, ולפי ההוראות של ה pokerstrategy (עם ה reffer code) והשלמתי את התהליך. נכתב לי שתוך מקסימום יומיים, הכסף יועבר לחשבון. נחיה ונראה. ועדיין לא מצליח להבין איפה הפואנטה. מה האינטרס של אתר זר להפקיד לי כסף לחשבון.

יש שם קאצ'

בפול טילט לדוגמא אתה חייב להרוויח איזה 850 נקודות FTP תוך 3 חודשים כדי להיות זכאי למשוך את הכסף, אם לא תצליח הם לוקחים את הכסף חזרה או את מה שנשאר ממנו. בשביל להרוויח נקודות FTP בפול טילט אתה צריך לשחק בהרבה משחקים על כסף אמיתי והנקודות FTP הם נגזרת כלשהי של הרייק. ככה יוצא שאם כבר הצלחת להרוויח את כל הנקודות, הכנסת כסף לאתר פול טילט, שמכניס כסף לאתר פוקר סטרטג'י ושווה להם לתת את ה 50 דולר האלה. ואם הפסדת את ה50 דולר האלו אז הם לא הפסידו כלום כי זה לא כסף אמיתי שהם שמו לך בחשבון, עד שאתה לא משלם תמורתו ברייק.

napox

New member
אני חושב שעשית כאן קצת סלט

מקבלים פעמים 50$ מ pokerstrategy - א. כפרס על מענה נכון בבוחן, ויהיה אפשר למשוך אותם רק אחרי ש"החזרת" אותם ב rake כלומר צבירת 50/0.06= 834 נקודות. אבל אתה גם מקבל בחזרה rakeback עבור הצבירה הזאת. וזה דיל הוגן אחרת אנשים היו מקבלים 50$ מושכים אותם ובורחים. לא ראיתי בשום מקום שכתוב שהם לקחים לך את הכסף הזה אם לא עמדת במסגרת זמן. ב. עוד 50$ אתה מקבל בתחנות של 5$ כל צבירת 83 נקודות ויש לך מסגרת זמן של 120 יום "לשחרר" את ה 50$ האלה.

מה זאת אומרת " ואם הפסדת את ה50 דולר האלו אז

הם לא הפסידו כלום כי זה לא כסף אמיתי שהם שמו לך בחשבון, עד שאתה לא משלם תמורתו ברייק"? זה בהחלט כסף אמיתי לאנשים שהרוויחו ממך אותו...

napox

New member
הפואנטה -

חדרי הפוקר כמו full tilt מרוויחים כסף מ rake, אחוז מסוים מכל pot מנצח עובר אליהם. ככל שיותר אנשים משחקים באתר, יותר כסף full tilt מרוויחים. ולכן full tilt רוצים שהרבה אנשים יצטרפו לחדר פוקר שלהם ומוכנים לשלם לחברות צד שלישי שיעשו את העבודה של מציאת לקוחות. אם אנשים נרשמים דרך האתר pokerstrategy אז מבחינת full tilt האתר pokerstrategy שלח אותם. ולכן הם יקבלו אחוזים מסוימים מ rake, ואתה תקבל 27% מ rake בתמורה. ככל שאתה תשחק יותר - full tilt ירווחו יותר והאתר pokerstrategy יקבל אחוזים. ה 50$ יחזרו אליהם אם תשחק הרבה, וזה 50$+50$ אתה יכול להרוויח עוד 50$ ככל שתצבור נקודות (יש מסגרת זמן ל 50$ הנוספים אבל היא ארוכה).

למעלה