3 שאלות

TimeToDance

New member
3 שאלות

אתן זוכות מי הודחה ראשונה בעונה הנוכחית? ומה היה בפרק הראשון של העונה ה-6? האם קראו לו ללכת על הקרחת חלק א' ולמה? האם יש ביס טפ מודל? אם כן באיזה ערוץ ואילו שעות?

L U Z I A

New member
../images/Emo207.gifסליחה אני רק שאלה?../images/Emo15.gif

בגלל שעוד לא יצא לי לראות את הסדרה, ובטח לא את הפרק עם המייקאובר- מעניין אותי רק, לא הייתה בין הבנות איזו קסנדראית שפשוט בשום פנים ואופן לא הסכימה לעשות קרחת? כל הבנות הסכימו? זה משהו די מדהים בפני עצמו, אני מוכרחה לקבל תשובה ועוד נקודה למחשבה- אחרי שירד השיער אפשר לראות בבירור מי באמת יפה, למי יש פנים יפות באמת, הרי מאחורי השיער אפשר להתחבא כל כך טוב וזה גאוני הקטע של הקרחות... זה עוזר לראות באופן חד וחלק מי יפה ומי לא ממש

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif תשובה

לא ראינו באמת את התגובות של כולן,ראינו שכולן היו בשוק. גם קסנדרה שהודיעו לה שהיא מסתפרת,היא בכתה והכל ולא אמרה 'בשום פנים ואופן' אף אחת לא הייתה קופצת על ההתחלה להגיד 'אני לא עושה את זה' קודם מדברים עם מר וגברת ג'יי,שואלים שאלות,מנסים להוריד מעוצמת הסכנה ואז אם שומדבר לא עוזר ולא באמת רוצים את זה,עושים בלגן

mikmikonet

New member
אני רק תשובת ספויילר ../images/Emo58.gif

בפרק הזה לא הייתה איזו קסנדרה בכיינית, מכיוון שהמייקאווברים האמיתיים עוד לא הגיעו, ולא באמת הורידו לבנות את השיער אלא זה היה טריק כזה של פאה מיוחדת של קרחת

L U Z I A

New member
זו לא חכמה בכלל../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif

מתי, אגב, התכנית משודרת?

l i p s t i c k

New member
תשובה - רק לשאלה אחת ../images/Emo41.gif

יש ביס טופ מודל , ערוץ יס סטארס 3 (אפיק 14) , יום חמישי , 21:16 . :) מקווה שעזרתי

עונה על כל השאלות ששאלתן...

מי שהודחה ראשונה בעונה הנוכחית היא קתי.. בפרק הראשון של העונה ה-6 הם בחרו 12 בנות מתוך 32... וכן הם קראו לו ללכת על קרחת א' למרות שזה לא הפרק עם הקרחת.. וכמו שl i p s t i c k אמרה יש ביס טופ מודל בערוץ יס סטארס 3 יום חמישי ב21:16 ולשאלה של L U Z I A לא באמת עשו להם קרחת הם שמו להם כובע קרחת כה שיראה שיש להם קרחת וגם כשהראו את הבנות ראו אצלהן שיער שעשו להם צמה..

למעלה