3 שאלות...

TheWhiteTigris

New member
3 שאלות...

(נאתגר אתכם קצת עם שאלות מעניינות) 1) סקס ללא רגש (או במילים אחרות - יזיזות) כן או לא? 2) סקס ביום השואה - מוסרי? כן/לא ומדוע. 3) סקס ביום העצמאות - מוסרי? כן/לא ומדוע. (על זה יהיה דיון מעניין לדעתי...
)

Zoharrr

New member
זה קצת שיעשע אותי...

1) סקס ללא רגש (או במילים אחרות - יזיזות) כן או לא? בלי רגש לגמריי לא כי זה לא כיף לי אבל עם רגש של חיבה,אהבה כלשהי כן. 2) סקס ביום השואה - מוסרי? כן/לא ומדוע. לא יודעת,אבל עשיתי סקס ביום שואה. 3) סקס ביום העצמאות - מוסרי? כן/לא ומדוע לא יודעת אבל עשיתי סקס ביום העצמאות.

נועם m

New member
הזוי במקצת, אבל סבבה:

1. יזיזות היא לא סקס ללא רגש. יש פשוט רגש ידידותי ולא משהו מעבר לו. סתם זיון שמוצאים בבר זה קצת חסר טעם לדעתי, אבל כל אחד ומה שעושה לו את זה... 2. נו מה? צריך להכריח אנשים להתאבל? אם מישהו מרגיש שזה נכון, זה כבר עניין שלו. לא כולם מסוגלים לשבת יום שלם מול הטלוויזיה ולראות "רשימת שינדלר". זו הנאה אישית ואינטימית, והיא לא תפגע באחרים אם תתרחש. זה לא שעושים עדלאידע או משהו... 3. ברור שלא! ביום העצמאות עושים על האש! סקס אפשר כל השנה! וכשחוזרים מהמנגל זה ממש לא מוסרי, להכנס למיטה עם כל הריח של הפחמים...

עונהההה

1) סקס ללא רגש (או במילים אחרות - יזיזות) כן או לא? לרוב לא 2) סקס ביום השואה - מוסרי? כן/לא ומדוע. אפשרי. 3) סקס ביום העצמאות - מוסרי? כן/לא ומדוע. ברור!! שמחה גדולההה!!!

the mnm factor

New member
אני עונה

1. כן- ניתן ואף רצוי להפריד סקס מרגשות... 2. כן- אני לא רואה בסקס ביום השואה זילות השואה כמו שאני לא רואה בצחוק או חיוך ביום השואה זילות השואה. 3. כן- למה לא?

pain is MY love

New member
אני אענה

1. ברור שכן. סקס זה סקס רגש זה רגש. ברור שהמצב האידיאלי זה ששניהם יבואו ביחד אבל כשאין רגש אבל יש משיכה ויש רצון ויש צרכים... לא רואה בזה שום דבר רע. 2. לא כל כך מוסרי אבל יש בזה משהו מאוד יפה שמראה על המשכיות, תקומה והתגברות... 3. מה רע ביום העצמאות?!?!

נועם m

New member
זה היה בציניות, אני מקווה

כי אף אחד שעושה סקס ביום השואה לא חושב באותו רגע על "המשכיות תקומה והתגברות"...

Piren

New member
חחחחחחחחחח

למה סתם להגיד? כל פעם שאני מזדיין אני מזמזם התקווה
בכלל, הסיבה היחידה שאני "מקיים יחסים" זה בשביל המשכיות הלאום הישראלי

pain is MY love

New member
חחחחחחחח

לא באמת חושבים על זה בזמן האקט!!!! אבל אם חושבים על זה בדיעבד אז וואללה באמת יש בזה משהו יפה.. כמו שקובי אמר ביום הזיכרון "במותם ציוו לנו את החיים..."

Piren

New member
יאללה יאללה

את גם מסתובבת עם קונדומים עם מגן דויד עליהם? חחחח אם את כזו רוצה לדאוג להמשכיות ותקומה את היית מזיינת בלי קונדום ועושה ילדים, לא מזדיינת בשביל זיון
חחחח המשכיות ותקומה עלק.. חחחח אני אגב לא מפליץ בשביל למנוע מהחור באוזון מלהתרחב, יפה לא? חחחחחחחח

pain is MY love

New member
נו מה הקשר?!

לא אמרתי שלשם כך שוכבים ביום השואה!!!! רק אמרתי שאפשר להסתכל על זה בצורה כזו.. למה להקצין כל דבר?!

Piren

New member
נו

ואני מסתכל על חוסר הנודים שלי כתרומה לאיכות הסביבה
חחח

eithancambridge

New member
1. סקס ללא רגש- כן

יזיזות- לא בשבילי. 2. אני לא יכול מבחינה רגשית, אבל כל אחד יעשה מה שמתאים לו. 3. למה לא?.

Piren

New member
תשובות

1) כן ולא .. לא אזדיין עם זרות. צריך להכיר את הבן אדם קודם. 2) בכיף. יום השואה זה לא יותר מציון דרך, לא סוף העולם. יום לפני, ויום אחרי, עדיין היתה ותהיה השואה. העובדה שדווקא ביום הזה מציינים את הקיום הזה לא אומר שכל העולם צריך למות (חחח pun intended) . הנג'סים שהולכים ברחוב ורואים מישהו צוחק ועושים לו "כבד את היום הזה!" צריכים לקבל כאפה לפנים. 3) למה לעזאזל לא?? מילא היית אומר יום הזיכרון, אבל מה הבעיה ביום העצמאות?

TheWhiteTigris

New member
האמת שזה מה שהיה אמור להיות כתוב...

"יום הזיכרון". אין לי מושג איך לעזאזל הגיעה למקלדת ה"יום העצמאות"...

ת מ י מ ה

New member
מממ

1) לא! 2) למה לא? (לא שאני יעשה את זה , אבל נראה לי מצחיק להיות עם מישהו בצפירה...) 3) כן - אין לי הסבר

למעלה