3 שאלות

Lonly badger

New member
3 שאלות

למה בנים פחות רגישים מבנות. ויש להם אגו נפוח ? למה בכלל להשתמש בתפוז או בישראבלוג ? איך היחסים עם ההורים שלכם? (לאלו שנשארו כאלה) בונוס: למה אנשים מאמינים שהתשובה והיכולת לתקן את דרכם ולהשתפר נמצאת בתשובה ולא בתהליך הלמידה עצמו? או בכמות האנשים שעמם הם מקיפים את עצמם. האם נשאר מישהו שבכלל מאמין בכנות? ולמה היא לא יכולה להתקיים במציאות הקונצנזוס. האם באיזה שמן אתם משתמשים כדי לשמן את הצירים. כי נדמה לי שנהפכנו לרובוטים.

miss mcmillan

New member
3 תשובות

בנים לא רגישים פחות. אין להם אגו נפוח יותר. הכל תפיסות מגדריות מטומטמות, שאנשים מתאימים את עצמם- כמו את הפנטזיות *שלהן*- למקובל בהן. להשתמש בתפוז או בישראבלוג או בכל דבר כדי לתקשר: הפעילות האנטי-דכאונית מספר אחת. בלי זה, היינו הורגים את עצמנו מזמן. וגם היה משעמם. היחסים עם ההורים שלי, כמו לצאת מהמקלחת בחורף קפוא ולהתחמם מול התנור: אתה קופא, אתה מת להתקרב, אתה ממש ממש קרוב, ופתאום אתה בורח בצעקות כי קצה המגבת שלך נחרך וכך הירך שלך אדומה מרוב חום. אבל שניה אחרי זה שוב קר לך, ואין לך חשק עדיין להתלבש, אז אתה חוזר.

Lonly badger

New member
את אינטיליגנטית ורגישה

וכן זו מחמאה, שלא יעלה לך לראש. אני יודע כמה זה detrimental לאינטיליגנציה ורגישות. נשים וגברים - אבל בכל זאת, זה מדאיג כי אכן יש כאן התאמה לתפיסות מגדריות, ואנשים יוצרים את התפיסות המגדריות הללו , לזה התכוונתי ששאלתי בתחילה. זוהי לא שאלת ביצה ותרנגול , מי בא קודם. יש חוסר רגישות ואפליה או מתוכננים או מובנים גנטית או מסיבות היסטוריות שעדיין קיימים עד לימינו. תפוז וישרא- הם שרותים אשר נראים כמתמסחרים ודואגים לכסף , אנשים כמונו יכולים לעבור לשימוש בתוכנות שלא עולות כסף. זה לא פתרון אך זו אלטרנטיבה זמנית במקרים בהן תפוז וישרא יתעקשו ויתבצרו בעמדה שלהם לקפח זכויות וחופש דיבור. הורים - מטאפורה יפה =] . ככה זה אצל רוב האנשים, גם בעיקר . למשל טון הדיבור שונה לגמרי בטלפון. לעומת טון דיבור עם חברים או כל בן אדם אחר. קטע מעניין שאם אפשר להגיע למצב שבו שניה אחת של תשומת לב תשנה את כל הראיה שלך לגבי ההורים שלך, זה מביא שינוי ענק לתפיסה ולראיה שלך לגבי עצמך.

תשובות שלי

כמו שטריש כבר אמרה הדיעה שגברים פחות רגישים מבנות, מוטעית. אבל החברה מסתכלת בצורה שונה על גבר שמחצין את רגשותיו, לכך הדיעה קיימת. למה להשתמש בהם? דרך מעולה ליצור קשרים עם אנשים בעלי תחומי עניין דומים. ההורים? אם זה היה תלוי בי - מינימליים, ברגע שהיתה לי האופציה, יצאתי מהבית, ועברתי לעצמאות כלכלים וקיומית. אין לי כח לבונוס עכשיו...

למעלה