3 שבועות לדרום אמריקה

hedva0583

New member
3 שבועות לדרום אמריקה

אני ממש רוצה לטוס לדרום אמריקה הבעייה היא שאני עובדת ואני לא יכולה לנסוע ליותר משלושה שבועות ובדקתי אופציות לטיולים מאורגנים- הבעיה היא שממוצע הגילאים בטיולים האלה הוא 50+ ואני בת 33 והמחירים הם סביב 7000$ ... יש למישהו רעיונות?

0 אור 0

New member
ממש ממש קל להסתדר בדרום אמריקה

את לא צריכה טיול מאורגן, רק תשקיעי חודש בלימוד קצת ספרדית בסיסית (או שאם את נוסעת לברזיל לא צריך כי שם באמת יודעים אנגלית), תעשי קצת שיעורי בית לבחור מסלול שמתאים למה שבא לך לעשות ולתקופה שאת נוסעת (בעוד חודש-חודשיים למשל כדאי לסוע לארגנטינה-צ'ילה ) בכסף שחסכת על הטיול המאורגן את יכולה להזמין חבר או חברה ועוד ישאר לכם די והותר

guy red

New member
טיול לשלושה שבועות

תוכלי להגיע כמו שציינו קודם לטיול עצמאי שהוא פשוט וקל לארגון. לשלושה שבועות תוכלי להסתדר עם ספרדית בסיסית או עם אנגלית אין בעיה (באזורים של התיירות לפחות) אשמח לעזור בתכנון המסלול את מוזמנת לפנות אליי גיא.סוכן נסיעות רד בואנוס איירס - סוכנות נסיעות והוסטל [email protected] טלפון : +54-11-4371-8104

גם אנחנו נוסעים רק לשלושה שבועות

כי אנחנו לא יכולים לעזוב את העבודה ליותר מזה. לאחר קריאה באינטרנט ושיחה עם אנשים רבים שטיילו, כולם המליצו פה אחד להגיע לארגנטינה-צ'ילה, אם יש לך רק זמן מועט. אנחנו מתכננים לעשות את ארגנטינה-צ'ילה בחודש (קצת פחות), וזה עדיף מכלום

למעלה