3 שבועות לסוף שנת הלימודים (לפחות אצלנו)

נחמנית

New member
3 שבועות לסוף שנת הלימודים (לפחות אצלנו)

מה משך החופש "הגדול" במדינה בה אתם חיים?

הילדים בבית או בסאמר קמפ או שהגן ממשיך כל הזמן?

קונים מתנה למורים/פתק/פרחים/תפוח?

מכינים את הילדים מתישהו לשנה הבאה ולעליית כיתה?

Boston Guy

New member
בעיר שלנו חופשת הקיץ של בתי הספר תתחיל באזור ה 20 ליוני

הלימודים יתחילו מחדש ביום שישי, הראשון לספטמבר - שזה קישקוש, כי לומדים בערך 4 שעות - ואז יוצאים לסוף שבוע ארוך של LABOR DAY. בעצם מתחילים ללמוד סדיר רק ב 6 לספטמבר.
שני הילדים שלי בילו עד השנה חלק מהקייץ שלהם במחנות קייץ (SLEEPAWAY CAMPS), ואחרי הקייטנה אנחנו נוסעים לישראל לשבועיים שלושה לביקור משפחה.
השנה שניהם ממשיכים ללמוד גם סימסטר קייץ - כדי "להוריד נושאים מהמערכת" בשנת הלימודים הבאה, כי הם רוצים לקחת יותר קורסים בשנה הבאה ממה שניתן להכניס לשבוע הלימודים. אז הם ימשיכו לכת לבית הספר עמוק לתוך אוגוסט - וכשזה יסתיים ניסע לישראל לביקור השנתי.

orilina

New member
בדיסטריקט שלנו

מסיימים ב9 ליוני ומתחילים את שנהל הבאה ב16 לאוגוסט
שני הילדים יהיו בקייטנות כל הקיץ להוציא שבועיים בהם מגיעה סבתא לביקור
לא עושים הכנה מיוחדת אבל כן עושים חוברות עבודה, קריאה וכמה פעמים בשבוע עבודה עם תוכנת מחשב שהבית ספר מספק וממן - חשבון, הדפסה וקריאה

אצלנו

החופש מתחיל ב27/6 ומסתיים ה23/8 וזאת חופשה ארוכה השנה. לרוב זה 6.5 שבועות.
אין אצלנו ממש קייטנות, או מסגרות לילדים בחופשות. מרכז הספורט התחיל משנה שעברה להפעיל ילדים מ10:00 עד 13:00, אבל זה לא פתרון לשני הורים עובדים. אין לי מושג איך אנשים פה מסתדרים. אני עובדת שעות גמישות ואין לי בעיה לתמרן.

אצלנו נותנים למורה מתנה צנועה בסוף השנה. לרוב פרחים, שוקולדים וכד'.

לילדים אין עבודה שהם צריכים לעשות לקראת שנת הלימודים הבאה. יותר מזה, אצלנו משום מה שבוע לפני כל חופשה, ושבוע אחריה, אין שיעורי בית

rona73

New member
החופש הגדול בבולגריה .....

הילדים הקטנים בבי"הס יוצאים בסוף מאי....משנה הבאה גם הקטנים יסיימו ב15.06
מכיתה ה' עד תיכון עד ה15.06
ותיכון עד סוף יוני.
חזרה ללימודים ב15 לספטמבר.אני מורה ככה שתמיד נשארתי עם הילדים בבית.
הילדים שלי (כמו בשנה שעברה)יהיו בשתי מחנות קיץ כל אחת שבועיים.אחת בבולגריה בהרים והשניה מחוץ לבולגריה.
קונים מתנה למורה,אפשר גם לאסוף ביחד כל הכיתה ולתת משהו יותר גדול.זה מה שאנחנו עושים בסוף שנה.
שנה שעברה קנינו חוברת עבודה לקיץ.נראה לי נקנה גם השנה.
יש תכנונים לנסוע לארץ גם, ככה שיהיו לנו מלא פעילויות .....

נחמנית

New member
כתבתי ולא הספקתי לענות

בקנדה הצהרון שמסופק על ידי הבית ספר ממשיך ברוב המקומות בחופש ויוצר המשכיות ופתרון להורים במחיר מינימלי מגיל בית ספר ציבורי.
&nbsp
עכשיו ארה"ב. עוד 3 שבועות הבית ספר נגמר. יש טונות של קייטנות וקמפס. הייתי צריכה לבחור בלי ממש להבין. הכל נראה יקר נורא. בדיעבד מסתבר שיש אחד זול של העירייה (בניגוד לזה של המחלקת חינוך בעירייה שהוא בעצם המשך של הצהרון בבית ספר ונורא יקר - לכו תבינו). אז הגדול יהיה בקייטנה בגן של הקטן. הולכים לשחות רק פעם בשבוע למרבה המזל, כי הוא לא חובב מים
&nbsp
אין לי מושג מה קורה עם מתנה למורה. יש לו סייעת שמלווה אותו בשיעורים הרגילים. רציתי לתת לה משהו משמעותי - גיפט כרד של 50$ או משהו דומה, אבל אני לא רוצה להעליב מורות אחרות. לא בטוחה מה אני אעשה.
&nbsp
שנה הבאה הוא יהיה כיתה א. הוא נורא מתרגש מצד אחד ומצד שני מלא חששות. הוא סופר את הימים כדי לוודא שזה עוד לא קרוב כי הוא לא מרגיש מוכן. אני לא יודעת איך הולך כאן השאפל של הילדים ואיך מבקשים שהוא יישאר עם החברים. וגם איך מוודאים שהוא יהיה עם מורה שמתאימה לו. השנה ה-IEP ייצר החלפת כיתה באמצע השנה כי המורה הראשונה ממש לא התאימה, זו היתה השנה הראשונה שלה בגן ובחיים היא לא התמודדה עם בעיית ויסות חושי. החליפו לנו למורה שבכיתה הזו כבר 27 שנה - פתאום אין תלונות על הילד והוא שמח ללכת לבית ספר. נקווה שהם יקחו את הנושא בחשבון שנה הבאה.

למעלה