3 שלבים בסקאצ' שלי

SensaiToro

New member
3 שלבים בסקאצ' שלי

בהתחלה לא ידעתי איך הכי עדיף לעשות אז החלטתי לסרוק לפני שאני עושה את התוספות בהתחלה זה רק עם תלת מימד מלמטה ואחר כך על כל השאר כי לא הייתי בטוח שזה ייצא יפה ובסוף זה הסופית שוב - מצטער שאין צבעים. אין לי טושים... וזה על דף לבן פשוט עשיתי את הסריקה כהה כדי שיראו בבירור... (זה עם עט עפרון 0.5) תגידו לי מה אתם חושבים נ.ב - זה נעשה על פי העקרון של מיקוד התלת מימד לפי מה שמישהו נתן פה עצה לגביו.. עם לעשות נקודה במרחק... אחלה של דבר אהבתי לאללה

DoubleD

New member
סחתיין...

אהבתי את זה שהאותיות עולות אחת על השניה ואין תלת מימד, זה הגיוני לא הגיוני :) תעבוד על הצורה של האותיות, קצת יותר ישר פה ושם ההצללה של התלת מימד יצאה נהדרת. תמשיך ככה !

F1ReStArTeR

New member
יש לך כמה בעיות

דבר ראשון, אל תתחיל ישר עם סגנון מעוות, תתחיל פשוט, תעבוד יותר על התלת מימד שים לב שהתלת מימד שלך של ה S מתערבב עם התלת מימד של ה E וההפך. אבל הכי חשוב! תתחיל פשוט!

SensaiToro

New member
אני עובד גם על פשוט

אבל לא אוהב את זה. אני אוהב את הסגנון של הסקיצה הזאת יותר... ובקשר לתלת מימד זה בכוונה... בכוונה ציירתי את האותיות כל כך צמודות ועם חלק תחתון רחב כדי שגם התלת מימד ייצא יפה... ואני ממש אוהב ת'צורה שזה יוצא...

Steezo

New member
האותיות לא זורמות... תחשוב פשוט...

למרות שלא על ההתחלה יש אלפי חצים ועיוותים...

F1ReStArTeR

New member
אתה אמור להתחיל מפשוט לא כדי לעשות

עבודות פשוטות אלא זה בסיס טוב וקל להתאמן עליו, משם אתה כבר לבד תתחיל לזרום לסגנון מעוות ומשם כבר יהייה לך בסיס טוב לתלת מימד הצללה ועוד... כמו שאמרו אין זרימה טובה לאותיות יש שבירות לא סימטריות וזה לא נראה אסטתי.

fuckin shit

New member
זה נראה כאילו אתה רועד

הואתיות לא בקו או בעיגול זה כזה רועד וזה לא טוב אולי זאת הכוונה אבל זה לא יצא טוב ד"א הצל יפה מאוד

למעלה