3 שנים 15/8/2004

3 שנים 15/8/2004

בס"ד 3 שנים 15/8/2004 3 שנים וכאילו כלום לא השתנה, אבל בעצם הכל השתנה, חתיכה משמעותית מהרכב ביה"ס חסרה, משהו התפרק, משהו כבר לא אותו דבר. מתגעגעת לניצה, מתגעגעת לאלירן, לאמוץ, לעליזה, לדליה, ולכל החברים שליוו אותי בתקופה הזו, מתגעגעת לצבי ז"ל שלימד אותי מוסיקה. רוצה שוב להיאחז בזיכרונות מהחברים המקסימים שלי, לא רוצה להרפות מהם כי זה קשה לי מדיי, רוצה להרגיש את כל מה שהרגשתי עד לפני 3 שנים. 3 שנים שנראות לי כמו נצח ענק משהו שלא נגמר, מציאות מרה. אני אוהבת את כל האנשים היקרים שליוו אותי לאורך השנים, וקצרה היריעה מלמנות אותם אחד אחד בשמו. קשה לי ביום הזה, אבל אני יודעת שאני אזכור בליבי את כל מאורעות 18 השנים האחרונות. תודה שוב לאבא הגדול שבשמיים שזיכה אותי בזכות הגדולה לפגוש את כל האנשים הנהדרים האלו, ותודה לאנשים האלו שהעניקו לי את החינוך המקסים שיש לי. ליאת.

Ronit E

New member
3 שנים...

3 שנים... מצד אחד את מרגישה שכלום לא השתנה ומצד שני השתנה המון, האנשים שליוו אותך יום יום בבית הספר חסרים, את כבר לא פוגשת אותם כל יום... את מתגעתגעת אליהם וכולם נמצאים אצלך בזכרונות, מלווים אותך בליבך כבר 3 שנים ועוד ימשיכו ללוות. לפעמים קשה להזכר וקצת עצוב ומרגיש שחסר אבל טוב שיש זכרונות טובים שמזכירים לך את האנשים היקרים לך כל פעם מחדש.

Ronit E יקרה../images/Emo24.gif

בס"ד כשפתחתי אתמול את השירשור הזה, לא חשבתי שתהיינה תגובות, כי עפ"י מה שאני יודעת רוב האנשים לא ממש אוהבים את ביה"ס (בלשון המעטה), אבל תגובתך הוכיחה לי שאפשר גם אחרת. תודה לך על כל מה שכתבת, השנה בגלל שחסרה חתיכה רצינית בפאזל, ה-15/8 היה קשה יותר, תודה, ליאת.

מוּסקט

New member
מישהי,

אני רק יכולה לספר לך שכאמא, גידלתי ילד שמכיתה א' שנא בי"ס. כל יום מלחמות לקום בבוקר, לסדר תיק, להיות בזמן וכו'. מה שמוזר הוא שאיך שהוא, הבנאדם לא רק סיים יב' שנים אלא גם הלך למכללה ללמוד יג' יד'. הילד שהכי ציפיתי שיעזוב הכל בשנייה שאפשר היה, נשאר עוד שנתיים ואפילו למד... ולא רק זה, היא היה מוכן להמשיך עוד במקום צבא. אני חושבת שבית ספר הוא מקום שהרבה אנשים אוהבים לשנוא כי קל לטפול עליו הרבה תחלואים, הרי לא חסר. מצד שני, אם מצליחים להפיק ממנו עם ולמרות התחלואים, מדובר על תקופה שבסך הכל מאוד תורמת ומקדמת. חוצמזה - טוב שיש לך למה ולמי להתגעגע

למעלה