3 תוכנות בטא מבית Windows Live

Ambious

New member
3 תוכנות בטא מבית Windows Live

מיקרוסופט שחררה באופן רשמי בבלוג של Windows Live שלוש גרסאות בטא חדשות לשלוש תוכנות פופולאריות:
Windows Live Messenger 8.5 Beta - מה שלפני יומיים היה גרסה מודלפת עכשיו גרסת בטא רשמית. בינתיים אין גרסה בעברית, אבל אנגלית זה יותר מגניב ממילא
השינויים העיקריים הם הממשק החדש (מבחינה גרפית) והיפה, ושינויים מאחורי הקלעים ברמת הפרוטוקולים והקוד, אבל נוספה גם אינטגרציה עם Windows Live OneCare (למי שיש אותו). להורדה: Windows Live Messenger 8.5 Beta
Windows Live Mail - היורש של Outlook Express ו- Windows Mail יכלול ממשק חדש והרבה פונקציות חדשות כמו RSS, שיתוף תמונות וקבצים, חיפוש מתקדם באמצעות Windows Desktop Search, הטמעה של אנטי-וירוסים ואבטחה מתקדמת, והטעמה של שירותי Windows Live כמו Spaces ו- Messenger. להורדה: Windows Live Mail
Windows Live Writer Beta 2 - ואחרון וחביב ביותר, תוכנת הכתיבה והפרסום לבלוגים ואתרים קהילתיים של מיקרוסופט, שמי שיש לו בלוג באתר שנתמך על ידי התוכנה יודע שאי אפשר בלעדיה. בגרסה החדשה, מעבר לממשק החדש, יש אפשרות לאינטגרציה עם אלבומי תמונות מקוונים, בדיקת איות, הוספת טבלאות ועיצובים מתקדמים, והוספת תמונות אופליין אינטואיטיבית יותר. להורדה: Windows Live Writer Beta 2
עוצב באמצעות תפוז-פד

ה-Messenger Live 8.5 נהדר ../images/Emo9.gif

יש כל מיני שינויים קטנים של נוחות כמו הקטנת כפתור ה-search שכל פעם לוחצים עליו במקום send
. העיצוב ממש מרשים ומתאים לקו של המדיה פלייר 11 ונותן הרגשה של עיצוב מינימליסטי וסקסי משהו גם למי שאין לו ויסטה
.

Ambious

New member
לא ניסיתי, אבל אני מאמין שלא.

מה שכן, אני מאמין שכבר בימים הקרובים יצאו גרסאות תומכות 8.5 לכל תוספי המסנג'ר למיניהם.

M o o M o o

New member
איך מסירים את המסנג'ר בטא אח"כ? ../images/Emo7.gif

הוא לא עובד לי טוב

Ambious

New member
בחלונות XP נכנסים ללוח הבקרה, להוספה והסרה

של תוכניות ומחפשים את Windows Live Messenger (כבר לא קוראים לו MSN), ומסירים. בויסטה נכנסים ללוח הבקרה ו- "תוכניות"

white star

New member
../images/Emo54.gif המסנג'ר החדש מוצלח יותר

עידנו אותו אבל הדגישו את מה שצריך - אני ממליץ

M0AVRIL

New member
המסינג'ר לא עובדד לי

אני בXP, הורדתי, וזה עשה י בשולחן העבודה את הסמל של ווינדווס לייב. לחצתי על זה, ואישרתי לו, הוא הביא לי חלון של לחכות, ולא קורה כלום, מה עושים?

VAMPhantom

New member
בנוגע ל-WLM 8.5 ../images/Emo124.gif שמתילב ש...

כפי שהיה בתחילה עם הWLM8, שהופיעו בתוך כונן C מס' קבצים שהתרבו... כך הופיעו 3קבצים חדשים בספרית ה-MY RECEIVED FILES שאחד מהם תופס אט-אט יותר ויותר מקום, שמו בישראל MsnMsgr.txt. (כרגע הוא כבר במצב של כ-4M) חוץ מזה, אחלה מסנג'ר החדש!

Ambious

New member
בגרסאות בטא בד"כ יש קבצי Debugging

כי בכל זאת מדובר בתוכנת בטא שאם משהו משתבש צריך לדעת איפה למצוא את המידע על מה השתבש. יש סיכוי טוב שבזה מדובר.

VAMPhantom

New member
מקווה איתך;) שאכן בזה רק מדובר...

אחרי הכל, כבר דובר רבות בעבר על "האח הגדול!";)

למעלה