3 תנוחות מומלצות ל-SEX טוב B-P

3 תנוחות מומלצות ל-SEX טוב B-P

אם חיי המין משעממים אותכם הנה הפיתרון המושלם לאורגזמה אולמיפית, לגמירה מחשמלת ותאמינו לי לא תשתעממו יותר לעולם! עצה אישית: מאחר וכבר התנסתי עם בעלי לא פעם בתנוחות הללו רצוי שתיהיו בכושר גופני טוב ואל תקחו סיכונים. והנה התנוחות לפניכם, שווה לנסות: המלאך של קוסמו: התנוחה הכי הכי שיש! =============== דרגת קושי: 10. ביצוע: הגבר שוכב על הגב, הזרועות לצידי הגוף, הרגליים ישרות ובפיסוק קל. האישה מתיישבת עם הפנים לגבר, כשהברכיים כפופות לצידי הגוף כך שהוא יוכל להחזיק בכפות הרגליים. ברגע שהגבר חדר, האישה מתכופפת לאחור ומניחה את ידיה בין רגליו, כדי להשיג תמיכה. למה זה טוב: כי האישה שולטת בקצב, בעומק וכמובן בדרגת החיכוך. ככל שמתכופפים יותר אחורה ומפסקים רגליים כך האבר הגברי מגרה יותר את הדגדגן. ךהגברת הגירוי אצל הגבר: להניח כרית מתחת לראשו שיוכל לראות את כל האקט בהופעה חיה. עצה: מומלץ שהאישה תתנועע קדימה ואחורה באיטיות. מסירה בעמידה: ============= דרגת קושי: 9. ביצוע: האישה נשענת על הקיר כשרגליה בפיסוק קטן, עם הפנים לגבר. הוא תופס את חלקן העליון של ירכיה ומצמיד אותה אליו. תוך כדי הרמת האישה הוא ממשיך להצמידה לקיר לשיווי משקל, ובגובה המתאים חודר. למה זה טוב: בגלל הקרבה ובגלל שתנוחת העמידה מוסיפה אלמנט מחרמן של ``אני רוצה אותך כאן ועכשיו``! רצוי להצמיד את הירכיים מסביב למותניים לחיכוך. לגנוב מהצד: =========== דרגת קושי: 7. ביצוע: האישה שוכבת על הצד עם כרית מתחת לראש. הגבר מתמתקם ברגליים כפופות מאחורי ישבנה, ומתכופף עליה. בעזרת ברך אחת הוא מזיז את רגלה העליונה כדי שיוכל לחדור ושומר על שיווי משקל בהנחת יד מאחורי גב האישה. היד השנייה נשארת פנויה לפינוקים אחרים. למה זה טוב: בגלל החיכוך עם דפנות הווגינה, בגלל שהתנוחה מאפשרת חדירה עמוקה יותר, אם הגבר מתחשב אז ישתמש ביד פנויה כדי לגרות את הדגדגן. בפעם הראשונה תנסו כל תנוחה בשלבים, לאט לאט, ואל תתקמצנו על שותפות מלאה ותנועות לקבלת העונג המירבי. שירלי (דובשנית) (-:

דובשנית - סיימי את הסימינר למורות...

אם תלמדי להמתין עד הסוף, אם לא תאמצי תנוחות של עוף, אולי גם תגיבי נכון על כיתוב חבריך, וגם תוכלי להרחיב את הפיסוק בין רגליך, מעבר לתנוחות שהזכרת שהם אולי מבוא להקדמה למתחילים, לימדי לקרוא....אות אות, וגם חלק מהמילים, ואולי אז תבחיני עלמתי, בקווי דמותי. דרך אגב, את מתרכזת יותר מדי בעצמך ולא בבן הזוג, מדובר בסקס פעיל לא במפגש חברתי או חוג, לכן לעיתים גם אם מישהו לא גומר או גומרת, לא נורא, הקשיבי לאהבה מה היא אומרת... אבל את צעירה למדי, תלמדי, מורה יש לך הרי.... ולא סתם.....אלא הלאות הנעימה שאחרי...

לאות..... ושוב לא הבנתי דבר...

תראה, בסה``כ קראתי בעיתון ``את`` כמה הצעות לתנוחות, ניסיתי, נהנתי, ועכשיו אני כותבת אותן. אז אולי במקום להסתכל על חצי הכוס הריקה תסתכל על המלאה? ואיך אתה יודע שאני צעירה כל-כך?

שום דבר אישי...

לא רוצה אותך בתור מורה אני בת 27 אם אתה מעוניין יודעת שמין הוא זוגי תורמת את חלקי ואתה, לאות יקר, נדמה לי שלא חווית מין טוב מעולם!

דובשנית בעלת אבחנה דקה

מסכים איתך יקירתי שהלאות את המין חווה בזרות נראה שחוץ מלהפליץ שום דבר טבעי לא הצליח להפריח מילים מילים ,אוסף גיבוב החוכמה במציאות היא מעש וחיות לכן נמשיך את ואני את המין לשחזר כי הלאות בסך הכל ממחזר. שלך

מאמי, יאללה לעבודה...

חחחחחחחח ברור שלאות לא חווה מין אמיתי מעודו (דהההההה). אצלו זה רק סקס. רק נשיקה, ליקוק, דחיפה, ולהסתובב על הצד ולנחור. אחד ויחד, שנשחזר מין טוב? רק תיזהר מבעלי...... ממני

למעלה