3-1 להפווועעללל!!

The gilads show

New member
3-1 להפווועעללל!!

איזה ניצחון 3-1 על מכבי ת"א בבלומפילד שלושער לאופיר חיים ובכורה לאוירון תשרשרו

מוצארט

New member
יאללה משרשר

אז המסקנה המתבקשת מבחינתי מהמשחק הזה היא: שהתקופה הרעה שעברה על הקבוצה היא בגלל שהשחקנים לא ביצעו את הוראות המאמן. היום סופסוף ראינו את חליבה רץ ובועט, אופיר חיים כבר לא עומד כמו איזה קונוס על הדשא, סתיו חזר להנהיג, יז'רסקי חזר לשגע את שחקני הגנת היריב ברחבה שלהם, ובקיצור, החבר'ה חזרו לשחק כדורגל, וכל הכבוד על המשחק והניצחון! רק עוד דבר אחד קטן, אני עדיין לא מאושר משיטת המשחק של גוטמן. כל הזמן משחקים אחורה. וצל"ג ע-נ-ק-י לשחקני מכבי ת"א, שהרביצו בלי לדפוק חשבון לאף-אחד.

יוסי ח1

New member
אחחחח איזה שבוע טוב מתוק

כל השבת אני עושה חשבון כמה נאכל אותה ממכבי ת"א עשיתי ככה, ניצחון בבית 1-0 אח"כ ההשפלה בבלומפילד 3-0 עם המיספרת של אבוטבול ועוד השלשות שעשינו להם בסוף
, לפי נוסחה שלי הגעתי לאיזה חמישייה בהליכה, כל השבת לא הייתי רגוע נכנסתי לכוכבית 15 בפלאפון שמעתי 1-0 לב"ש העלתי 6-1 למכבי מתקשר שוב שומע 2-1 קצת ירד לי הלחץ בחזה והדופק ירד מה160 לדקה, לבסוף אני שומע 3-1 !!! ווואאוו אךך איזה הרגשה נפלאה כזאת התפוצות ועוד על מכבי ת"א, וואלה עשו לי את כל השבוע, ראיתי את תקציר המשחק לא האמנתי דדי בן דיין יודע לשחק כדורגל, יז'רסקי?! התעורר בקיצור כולם קמו מהתרדמת, ילאה רק שיהיה לזה המשך, בלי ציפיות גבוהות, אבל בלי פדיחות בבקשה, " אני אדום בלב בנשמה יאללה הפועל מלחמה"

לא לקפוץ למסקנות מוקדמות...

זה רק משחק אחד,רק אם רצף נצחונות של לפחות עוד שני משחקים ניתן יהיה להגיד שב"ש יצאה מהמשבר,או שגוטמן הוא לא הבעיה של ב"ש(ולדעתי הוא כן הבעיה של הקבוצה. סחתיין על הניצחון, נמתין בסבלנות למשחקים הבאים.

יוסי ח1

New member
מסכים איתך אבל ...

לא בטוח שגוטמן הוא כל הבעיה, סופף סוף ראיתי שחקנים משקיעים על המגרש , וכן יש תוצאות, דוגמא טובה דדי בן דיין מראה שיש לו עדיין שליטה בכדור וכמובן שהזמן יעשה את שלו ובעוד כמה משחקים נדע לאן פנינו מועדות

למעלה