3-3

blueman1

New member
3-3

שוב כמו בשבוע שעבר אנחנו מובילים עושים לנו מהפך ואנחנו כמעט יורדים מופסדים שוב הפעם היה לנו מזל ואלין השווה לקראת סיום נמאס כבר רוצים לראות ניצחוןןןןןן רוצים לראות הגנה מתפקדת

רוצים מאמן אחר על הקווים...

נמאס מפוזת "האמרתי לכם" של גוטמן, כאילו שאם משחקים התקפי אז חייבת להיות לנו הגנה מחורבנת. האיש פשוט מחפש אליבי לחזור לבונקר המכוער המאפיין אותו.

מוצארט

New member
תשמע ידידי

אני דווקא שמח. נכון שההגנה היא די רעה, אבל את זה אפשר לשפר! לעומת זאת, ההתקפה משחקת יופי! זה משהו שלא ראינו שנה שעברה( חוץ מה-6:1 מול בני-יהודה). סיבה לאופטימיות, לא?

לצערי הרב, לא....

גוטמן יתחיל להשתפן עוד מעט ואז נראה שהוא חוזר להיות המאמן המיושן והרע, שאנחנו מכירים. הלואי שהפועל תמשיך לשחק ככה בהתקפה ותשפר טיפה את ההגנה, אבל לא נראה לי שזה יקרה.

מוצארט

New member
אז...

בוא נחזיק בתקווה שכן? בכל מקרה, למישהו יש מושג באיזה יום ובאיזו שעה המשחק הקרוב מול הפועל חיפה?

רוני 2112

New member
שלום מוצארט

כפי שידעתי מראש שהקבוצה תהיה די חלשה, מה שבאמת הפתיע אותי זה 6 גולים ב 2 משחקים, אבל בטח שזה לא שווה שאתה חוטף 7 גולים ונשאר עם נקודה, וזה עוד בפוקס, כמה שאלי זינו הוא איש עסקים ובטח שהוא רוצה בהצלחת הקבוצה, עדיין לא ברור לי ובטח להרבה אוהדים מה פשר המהלכים שהוא עשה, אסי למשל, כמה כבר הוא דרש תוספת?? או לא להוריד בשכר, נראה לי שהוא בזבז יותר ממה שהוא רצה לחסוך עם אסי, והוא עדיין בבעיה גדולה מאוד, עוד לא ראיתי אף אחד מהמשחקים שלה בטלויזיה ולא כלכך בא לי לראות אותה משחקת, גם ככה כואב לי לשמוע איך היא משחקת, אז לראות בכלל יקשה עליי עוד יותר, בנוסף לי גם אחי שאוהד את ב"ש כבר שנים רבות מעולם לא היתה לו מן תחושה של אי איכפתיות על הקבוצה כמו השנה, ומשפט אחרון לסיום, אני לא זוכר אם אמרתי אותו או לא אבל אחזור עליו שוב השנה יקרו שניי דברים או אחד מהם לפחות: הפועל באר שבע יורדת ליגה או גוטמן הולך הביתה, או כמובן שבסופו של דבר שנייהם יקרו מקווה שאני טועה אבל יש לי תחושה חזקה שזה יקרה רוני 2112

מוצארט

New member
אהלן רוני

זינו אכן איש עסקים ממולח, והוא בהחלט רוצה בהצלחת הקבוצה, אך לי נדמה שהוא (בלשון מטאפורית) כרת ברית עם אלי גוטמן. אין טעם לדון על מקרים שכבר היו כדוגמת אסי רחמים ושות', זה היה ונגמר. לרוב האוהדים, המשחק הקרוב מול הפועל חיפה בשבת, יהיה המשחק הראשון שהם רואים. אני מאמין שאחרי המשחק הזה נהיה כולנו יותר חכמים. הפועל ב"ש יורדת ליגה, או שגוטמן עף? ימים יגידו.

למעלה